PREZENTACE aneb KDYŽ VÍŠ O ČEM MLUVÍŠ. Co tě čeká a nemine V průběhu zhruba 2 – 3 měsíců se budeš učit pracovat s PWT prezentacemi My víme, že jsi zdatný.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Advertisements

Tým Robost uvádí prezentaci o potravinách
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 3.
Poslechneme píseň: Díky. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Výukový program pro 2. třídu ZŠ,
Nové formy vzdělávání ve veřejné správě Závěrečná obhajoba mé práce Laňková Gabriela LAN0020.
Modul Xperimania RNDr. Jarmila Čeperová
PROJEKT 5.ročník - anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Téma: Rok – měsíce – dny.
Co má obsahovat prezentace
Mezipředmětové vztahy Aplikace anglického jazyka do jiných předmětů s využitím moderních metod.
Didaktické prostředky
Školní rok 2013/2014. Organizace výuky  Zahájení vyučování v 7:50 (ranní kruh)  Týdenní služba – tabule, květiny, sešity, pořádek ve třídě (vždy dvojice,
Pokyny pro odevzdávání žákovských prací. Téma práce Zamysli se nad tím, co tě baví. – Jak se říká: „Někdo má rád vdolky, jiný zase holky“. – Stejné je.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_08.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Diplomový seminář září 2014.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Stanislava Kubíčková.
Jak napsat ročníkovou práci
Téma: ODPAD A RECYKLACE Motto: Recyklace - má to smysl?
KIV/PRO Cvičení Tiskárna Pěnezokazi mají tiskárnu (kopírku) na peníze – co vložím na vstup, dostanu na výstupu 2x Poté přidám jednu novou.
Nová závěrečná zkouška ve spolupráci škol a firem POSPOLU Olga Kofroňová, NÚV
Seminární práce Postupy pro školní rok 2014/2015.
Pokyny pro odevzdávání žákovských prací. Téma práce Letos se bude většina prací zabývat „Dopravou“. Zastav se proto za vedoucím práce (přidělený učitel)
Vzdělávací oblast – člověk a jeho svět Předmět – prvouka 3. roč.
geografie/věková pyramida ČR
Zjišťování zásoby porostu pomocí objemových tabulek
Petře, jakou máš hmotnost?
Klasifikace FYZIKA 2.pol. - elmg.jevy (výroba elektřiny) - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik.
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
2. seminární úkol - projekt PSY117. Týmový projekt  Záměrem tohoto úkolu je vyzkoušet si realizaci jednoduchého výběrového šetření.  Pětičlenné týmy.
Den ve škole Hrát Cíle: - Nedostat poznámku - Nemít problém - Nedostat špatnou známku Autoři.
Anotace Prezentace, která se zabývá měřením teploty Autor Mgr. Michal Gruber Jazyk Čeština Očekávaný výstup Žáci umí měřit a zpracovávat získané hodnoty.
Metodologie bakalářské a diplomové práce
DŮM PLNÝ KNIH Určeno pro 2.tř. ZŠ. KNIHOVNA A KNIHKUPECTVÍ Knihovna (budova s odděleními) Knihovna (police nebo skříňka s knížkami) Knihkupectví (obchod,
Případová studie Seminář 2014.
E-learning v ISu Kontakt na e-technika:
Úvod do studia Základní informace o předmětu Robert Zbíral Maxim Tomoszek.
Didaktika geografie.
Teorie a metod. výchovy ke zdraví 2
ORGANIZACE VÝUKY PŘÍRODOPISU
Maturita ► Společná část  2 zkoušky ► Profilová část  3 zkoušky.
Strategie města v oblasti podpory lázeňství a cestovního ruchu Úvodní setkání, Projekt Zvýšení kvality řízení města Františkovy Lázně, reg.
ČÍSLO PROJEKTU: 1.4 OPVK AUTOR: Mgr. Jana Neugebauerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_ZEMĚPISNÉ SOUŘADNICE 1 ROČNÍK: 6. ročník ZŠ VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Člověk a.
Zadání projektu Kupr Jaroslav. Zadání: Vytvoření fiktivního programu pro jednodenní akci. Prezentace Prezentace projektu na cvičení ve stanovený termín.
Maturity – jaro Předměty Povinně: Český jazyk a literatura Na výběr jeden z předmětů: - Cizí jazyk -Matematika Jediná úroveň Další (profilové) zkoušky.
CLIL zkušenosti Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
ŽÁKOVSKÉ PROJEKTY ENERSOL VYMEZENÍ TÉMAT PRO ZPRACOVÁNÍ PROJEKTŮ Úspory energií v bydlení - nízkoenergetické, pasívní a inteligentní domy s využitím.
Popis projektu Termín realizace projektu: březen 2011 Cílová skupina: Žáci 4. a 5. tříd Použitý titul: Lindgren, Astrid: Pipi Dlouhá punčocha. 8. rozšíř.
Žákovské projekty Enersol 2017
aneb projektový den pro žáky primy a sekundy DATUM: 9. května 2008
Obědy ve Školní jídelně 5.A 2016/2017
Didaktické prostředky
Referát – památka ČR Kritéria hodnocení.
Číslo a název projektu: CZ /1. 5
Pokyny pro odevzdávání žákovských prací
DRAMATURGIE TEAMBUILDINGOVÝCH PROGRAMŮ (seminář)
Název projektu Název společnosti Jméno lektora
Název oborové práce Jméno autora třída.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr.Radka Škulaviková
Autor: Mgr. Svatava Juhászová datum: Název: VY_52_INOVACE_01_FYZIKA
BEZBARIÉROVÉ KNIHOVNY
Ekonomika – 4.A Úvodní hodina.
Ukazatele kvality Program školení.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Nedvědová, Kotlárová, Bannertová
Elektronická učebnice - I
Samostatná odborná práce H/01 Podkovář a zemědělský kovář
Transkript prezentace:

PREZENTACE aneb KDYŽ VÍŠ O ČEM MLUVÍŠ

Co tě čeká a nemine V průběhu zhruba 2 – 3 měsíců se budeš učit pracovat s PWT prezentacemi My víme, že jsi zdatný studentík a už umíš spousty užitečných vychytávek a proto si dovolujeme studium posunout na zajímavější úroveň Proto si vytvoříš vlastní projekt, který ti bude průběžně přinášet nové vědomosti a zároveň několik známek

Obsah prezentací Teorie = obecné informace týkající se tématu – 3 stránky Popis a postup pozorování = vysvětlíš jak jsi postupoval v průběhu tvé práce (v průběhu zpracovávání tématu) – max. 2 stránky Výsledky pozorování = zpracuješ postupně informace z tvého vlastního pozorování = tabulky, grafy, video a foto – Stránky dle množství informací Zhodnocení práce = zhodnotíš jak se ti pracovalo, na jaké problémy jsi narazil – max. 1 stránka Kvíz = vytvoříš zábavné opakování ve formě křížovky, hry riskuj,.... – Stránky dle tvého uvážení

Termíny Průběžně budeš dostávat dílčí úkoly, které pravidelně zašleš na zadaný . Každou hodinu budou vybráni 2 žáci, kteří budou prezentovat, co již zvládli zhotovit. Konečný termín odevzdání práce je

Témata 1.Meteorologie – zpracování školních měření 2.Meteorologie – porovnání různých měst v ČR 3.Klíčení rostlin – zjištění rostlin na Františkově, pěstování, časosběrné video 4.Stromy – Nejvyšší strom na Františkově, druhy stromů, obsah C 5.Stáří Františkova – anketa po Františkově, zjišťování věku, věková pyramida 6.Výška a váha Františkova 7.Byty, domy – zařazení do historie, počty 8.Služby – obchody, firmy, bezínka 9.Výškový profil Františkova – GPS křižovatky 10.Knihy – kolik se přečte, jaké, čtení pomáhá 11.Knihovna – kolik knížek, jaké žánry, čtení pomáhá 12.Odpad – petky a papír po třídách

Otázky?