Systém vzdělávání školitelů eGovernmentu Bc. Václav Melichar.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Advertisements

Spolupráce se vzdělávacími institucemi. Projekt iYouth – Modely integrace a prevence sociálního vyloučení: podpora migrantské mládeže je spolufinancován.
Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ Národní konference kvality 2014 Hradec Králové Kompetence.
DRMS forum Brno, září 2009 Mgr. Daniela Kobilková Praha, 7. září 2009.
Statutární město Karlovy Vary
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
Novela ZÁKONA č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů PhDr.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Projekt „Další vzdělávání pedagogických pracovníků v environmentálním vzdělávání, výchovy a osvětě (EVVO )“ CZ.1.07/1.3.45/
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. Jeseník
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU
ŽIVOTOPIS Osobní údaje Kontaktní údaje Vzdělání Pracovní zkušenosti
Přijímací řízení na střední školy školní rok 2014/2015
PROJEKT: RIZIKA PŘESTUPU DĚTÍ MATEŘSKÝCH ŠKOL DO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A JEJICH ŘEŠENÍ ZAVÁDĚNÍM NOVÝCH VYUČOVACÍCH FOREM, METOD A POSTUPŮ, VČETNĚ VYUŽITÍ ICT.
Člen skupiny HVB Group E- HVB Bank Petra Slabá, HVB Bank Czech Republic a.s. Lucie Melicharová, learn2grow s.r.o.
Reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/
Finanční gramotnost v počátečním vzdělávání
Analýza dopadu zákona č. 300/2008 Sb. do území JUDr. Kateřina Černá Ing. Václav Koudele.
PERSONÁLNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM PhDr. Vlasta Leštinská Mgr. Pavel Kocián
Benešov Seznámení s ELEVem Kontaktní osoby Zahájení činnosti eGON-Center únor 2009 Studentské prostředí ELEV Ukázka kurzu Czech POINT Administrátorské.
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
Legislativa a ICT STRUČNÝ PŘEHLED PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ neboli právní východiska pro ICTK.
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
Centrum primární prevence Semiramis o.s. Ptácká 162, Mladá Boleslav Náplň práce lektorů Programů DPP.
VÝHLED NA ROK 2009 Prioritní osa 1 – Počáteční vzdělávání Prioritní osa 3 – Oblast podpory 3.2 Podpora nabídky dalšího vzdělávání Pavlína Mikešová
Efektivně vzdělávat zaměstnance? Víme jak na to. SAP ČR a Oxygen Solutions Milan Štolba Ing. Milan Štolba; ředitel sekce Rozvoj vzdělávání; Oxygen Solutions,
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
e-GOVERNMENT DRMS Forum
Kurzy informační gramotnosti Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje Mgr. Dagmar Čerňová Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje Mgr. Dagmar.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2010 / Důležité termíny 2.1. – přijímací zkoušky do oboru vzdělání s talentovou zkouškou – talentová zkouška.
Přijímací řízení na SPgŠ 2015 Pro školní rok 2015/2016.
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
E-LEARNINGOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ TVŮRCŮ A UŽIVATELŮ JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Proč aktualizovat údaje v SOVM ? Petr Stiegler odbor rozvoje projektů a služeb eGovernment.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Zhodnocení roční spolupráce při školení k odborné způsobilosti
Výroční zpráva za rok 2014 Vysokoškolské vzdělávací programy Bakalářské studium Magisterské studium Studijní obor Ekonomika – řízení lidských zdrojů.
Vzdělávání eGon Zajištění vzdělávání v eGovernmentu Jana Třísková
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Profil manažera vzdělávání EGON centra VS Benešov,
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
Interaktivní personální portál
Městský úřad Nový Bydžov eGon centrum ORP Nový Bydžov Ing. Martin Kořínek Bc. Ondřej Neuman.
Seminář pro organizace zřizované krajem Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji 19. a KrÚ Pk, sál Zastupitelstva Pk 9:00 hod.
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
 Název projektu: Poklady kolem nás a v nás  Zkrácený název: Kolumbus  Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.13/  Žadatel projektu: Blažek & Blažek,
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
17. září 2015:  Plzeň - Magistrát Města Plzně, od 9 hod do 17 hod 21. září 2015:  Jihlava - Krajský úřad Kraje Vysočina, od 9 hod do 17.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Zahajovací konference projektu Zahajovací konference projektu „Chceme mít blíže do světa.“
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
(pro nástup ve škol. roce 2017/2018). JAK ŽÁKŮM POMŮŽE NAŠE ŠKOLA v rámci předmětu PRACOVNÍ ČINNOSTI témata: volba profesní orientace, zaměstnání, trh.
Komunikační chyby řídících pracovníků v Českém statistickém úřadu
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
PO IV na 2.stupni z pohledu školy.
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
EGONovi tluče srdce! Ivan Langer ministr vnitra.
E-learningový kurz e-learningu
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020
již 50 let vzděláváme úředníky veřejné správy
Transkript prezentace:

Systém vzdělávání školitelů eGovernmentu Bc. Václav Melichar

pilíře vzdělávání školitelů eGovernmentu Kurz „Práce s výukovým prostředím ELEV“ Kurz „Pedagogické minimum pro školitele eGovernmentu“ Školení funkcí a služeb eGovernmentu - „Práce s portálem Czech POINT“ - „eGovernment z hlediska zákona č. 300/2008 Sb.“

Kurz „Práce s výukovým prostředím ELEV“ Povinný kurz pro všechny školitele/manažery vzdělávání eGovernmentu Jednodenní osmihodinový kurz ve vzdělávacím středisku Institutu v Benešově Zahájení výuky: počátek roku 2009 OBSAH - práce s aplikací ELEV - administrace a správa přístupů - přihlášky

Kurz „Pedagogické minimum pro školitele eGovernmentu“ Povinný kurz pro školitele bez pedagogického vzdělání Jednodenní osmihodinový kurz v učebně Institutu v Praze v Dlážděné 4 Zahájení: počátek roku 2009 OBSAH - problematika vzdělávání dospělých - vyučovací metody a formy ve vzdělávání dospělých - komunikační kultura lektora a komunikační dovednosti - ukázka výukového filmu Institutu - efektivita vzdělávání, zpětná vazba, hodnocení výuky

Kurz „Práce s portálem Czech POINT“ Jednodenní devítihodinový kurz ve vzdělávacím středisku Institutu v Benešově V Institutu tento kurz probíhá od listopadu 2008 Proškoleno cca 150 úředníků OBSAH: - filozofie a budoucnost Czech POINT - administrativní bezpečnost; správní poplakty - funkcionality Určeno pro školitele, kteří nepracují s Czech POINT

Akreditace školitelů u Ministerstva vnitra Po absolvování výše zmíněných školení bude Institut akreditovat školitele u Ministerstva vnitra Školitelé budou požádáni o kontaktní údaje a o vyplnění podkladů pro akreditaci – akreditačních dotazníků Obnovení akreditace probíhá 1 krát za 3 roky

Důležitá upozornění Výše zmíněné kurzy jsou nabízeny ZDARMA Termíny kurzů: - budou zveřejněny na webových stránkách Institutu v sekci Czech POINT (do konce roku 2008) v sekci eGovernment (od začátku roku 2009) Přihlášky se zařazují na termíny dle pořadí přijetí - z kapacitních a organizačních důvodů se nelze přihlásit na případně požadovaný termín

Děkuji Vám za pozornost.