„ „Spolufinancováno Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj“ „Investice do vaší budoucnosti“ „Turistický destinační management Bavorský.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Advertisements

Statutární město Ostrava
Aktualizace Rozvojového konceptu CR na Šumavě Regionální marketing Vimperk
Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Destinační management turistických lokalit regionu Hranicko a Dolina Małej Panwi Projekt podpořen z OP Přeshraniční spolupráce ČR – PR Hranická rozvojová.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
Podpora podnikání v Moravskoslezském kraji Aktivity Agentury pro regionální rozvoj na podporu podnikání a inovací v kraji Mgr. Jiří Štěpán, Agentura pro.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
KIPR Šumava první schůzka s ředitelem NSZM Ing. Petrem Švecem se uskutečnila na Modravě PS UR, akce komunitního plánování v šumavských.
Euroregion Bílé-Biele Karpaty Zlín, Prezentace k semináři cestovního ruchu TENTO MIKROPROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, Z PROSTŘEDKŮ.
Centrum celoživotního vzdělávání
14. září Jihočeská hospodářská komora (JHK) byla založena JHK je sdružení podnikatelů, které působí nezávisle na politických stranách,
Národní program podpory cestovního ruchu 2010 – 2013 Podprogram Cestovní ruch pro všechny 16. února 2010.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
Tomáš Čihák, Vysočina Tourism Chotěboř,
Mapa zájmu - plány.
PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V PRAZE PROSTŘEDNICTVÍM STRUKTURÁLNÍCH FONDŮ EU PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI HOTEL MODRÁ RŮŽE, RYTÍŘSKÁ, PRAHA.
Průvodce CR – specialista pro Jihomoravský kraj (CZ.1.07/3.2.04/ ) Regionální poradenské a vzdělávací centrum Akademie J.A. Komenského o.s., Malinovského.
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace činnosti společnosti v roce 2011.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Statutární město Ostrava
Zvyšování manažerských kompetencí středního managementu a zaměstnanců firem Zlínského kraje TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM.
Destinační management TO Jeseníky-východ
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Brusel ROP Jihozápad ROP Jihozápad aktuálně.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Dispoziční fond Česká republika - Bavorsko Dotace v rámci INTERREG IIIA pro vymezené území.
„Spolufinancováno Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj“ „Investice do vaší budoucnosti“ Via Nova Poutní cesta „Bavorský les – Šumava“
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
Marketingové aktivity ke zvýšení povědomí o domácím cestovním ruchu.
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Zlín, 8. září 2009.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Regionální konference v MSK
Komunikační plán RPS Realizované projekty leden-červen 2007 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1
Destinační management TO Těšínské Slezsko
 založeno v r jako sdružení měst a obcí  31 členských obcí + 4 nově přistupující  zajišťuje tzv. DESTINAČNÍ MANAGEMENT turistické oblasti OCR.
Aktivity CzT vůči TIC. VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ TIC Projekt: Rozvoj lidských zdrojů v oblasti CR formou dalšího vzdělávání Program: OPLZZ Cíl = zvýšení úrovně:
Regionální značení v České republice Tomáš Kažmierski Asociace regionálních značek, o.s.
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Destinační management TO Poodří - Moravské Kravařsko Konference Kunín 9. června
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Setkání informačních center Zlínského kraje Valašské Klobouky
Kateřina Čadilová konference Venkov 2016 Význam partnerství pro rozvoj lokální ekonomiky a služeb.
turistická oblast v srdci Čech
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
I. Setkání se starosty obcí
Transkript prezentace:

„ „Spolufinancováno Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj“ „Investice do vaší budoucnosti“ „Turistický destinační management Bavorský les – Šumava“ Regionální rozvojová agentura Šumava, o.p.s.

Turistický destinační management Bavorský les – Šumava Základní informace  žadatel: Volkshochschule für den Landkreis Regen  český partner: RRA Šumava  doba realizace: 9/ /2011  celkové náklady: € / Kč  česká část projektu: € / Kč  výše dotace: € / Kč (90 %)  příspěvky oblastí na český podíl: Domažlicko – Kč/rok, Klatovsko – Kč/rok, Domažlicko – Kč/rok, Klatovsko – Kč/rok, Prachaticko – Kč/rok, Lipensko 4 – Kč/rok Prachaticko – Kč/rok, Lipensko 4 – Kč/rok

Turistický destinační management Bavorský les – Šumava Základní informace Aktivity české části projektu vychází z dokumentu „Rozvojový koncept udržitelného CR na Šumavě“ – aktualizace 2007, jehož součástí je i „Akční plán“

Turistický destinační management Bavorský les – Šumava Pracovní skupina Prachaticko Oldřich PetrášekMěsto Netolice Martina PospíšilováMěsto Volary Hana ŠimkováMěsto Vimperk Růžena ŠtemberkováMěsto Prachatice Klatovsko Jitka ChalupnáMěsto Horažďovice Iva NašincováMěsto Klatovy Petra PolankováMěsto Sušice Ivana VilišováMěsto Železná Ruda Domažlicko Vlastimil HálekTIS Kdyně Stanislav AntošMěsto Domažlice Lipensko Miroslav Kotoun Svazek Lipenských obcí David AlbrechtSpráva NP a CHKO Šumava Kateřina VláškováRRA Šumava

Turistický destinační management Bavorský les – Šumava Podporované oblasti (česká část):  Rozvoj a zlepšení přeshraničních nabídek a produktů v turismu Kč / EUR  Zřizování a zkvalitňování přeshraniční infrastruktury pro CR Kč / EUR  Marketing a podpora přeshraničního uplatnění na trhu Kč / EUR  Podpora zvyšování kvality služeb – regionální certifikace / EUR  Přeshraniční kooperace v oblasti destinačního managementu Kč/ EUR  Vzdělávání a zvyšování kvalifikace Kč / EUR

Regionální rozvojová agentura Šumava Cestovní ruch na Šumavě - zrealizováno  Účast na veletrzích CR - Holiday World, CBR Mnichov,CMT Stuttgart, Jihočeský kompas, ITEP Plzeň, Dovolená a region Ostrava  Provoz TIC Stachy  Prezentace pro průvodce – Praha, cca 180 odborníků v CR  „Šumava – manuál pro průvodce“ – 67 stran, elektronicky  Kalendář akcí 2009 ( ks)  Noviny Doma na Šumavě léto 2009 (6. číslo, Čj, Nj)  Katalog výrobků a služeb ( ks)  Katalogové lístky (27 druhů po 1000 ks)  Přehled certifikovaných služeb ( Čj, Nj)  Certifikace „Šumava originální produkt„– 61 výrobků, 18 služeb  Mimosezonní nabídka (oslovení ubyt. Kapacit s produkt, web)  Dovolená na statku (web)

Regionální rozvojová agentura Šumava Cestovní ruch na Šumavě - zrealizováno  Bivakování – zpracován program na 7 dní – Pěšky napříč Šumavou s využitím bivakování  Databanka fotografií – fotografie na zakázku  Aktualizace webové prezentace – pravidelná aktualizace informací a dat, aktuality, články, kalendář akcí,  Komunikace s médii, rozesílání článků, PR  setkání TIC, Stachy, 17 účastníků  2 denní poznávací cesta po regionu – 30.9., akce se zúčastnilo 31 osob. Byl připraven manuál k poznávací cestě  setkání TIC, Stachy, 44 účastníků  vzdělávací seminář pro TIC, 67 účastníků  Nastavena spolupráce s SOŠ Sušice, obor Služby v cestovním ruchu a Euroškolou Strakonice  Navázána spolupráce s Jihočeskou univerzitou - průzkumy trhu

Regionální rozvojová agentura Šumava Cestovní ruch na Šumavě připravujeme - zimní a jarní sezóna 2009/10  Vydání novin Doma na Šumavě 7, ks, 14 stran, vč. akcí  Bílá stopa – mapky a tipy na výlety, tiskovina, vydání leden 09  Marketingový plán - dokončení k → další typy tiskovin  Vizuální identita – po dodání zpracovaného MP  Aktualizace tipy na výlety, akce, články,….  Modernizace internetového portálu  Elektronický zpravodaj – 1x měsíčně, leden 09

Regionální rozvojová agentura Šumava Cestovní ruch na Šumavě připravujeme - zimní a jarní sezóna 2009/10 pokračování…  Příprava a zahájení mediální kampaně  Účast na veletrzích CR – Utrecht, Stuttgart, Mnichov, Praha, Ostrava  Certifikace výrobků a služeb Šumava originální produkt, březen  Provoz call centra  Vzdělávací semináře pro TIC, 4x (březen – květen)  Regionální cesta pro TIC, duben, 1 den  Fórum CR, květen 2010

Regionální rozvojová agentura Šumava Cestovní ruch na Šumavě připravujeme - letní sezóna 2010  Vydání novin Doma na Šumavě 8, květen  Vydání katalogu cert. výrobků a služeb, květen  Kalendář akcí, duben/květen  Setkání pracovníků TIC, červen  Produkt: Řemeslné dílničky + tiskovina, červen  Produkt: Tradiční šumavská kuchyně  Za nepřízně počasí – aktualizovaná reedice, květen  Cyklomapky – aktualizovaná reedice, červen  Průzkum trhu, statistiky

Děkuji Vám za pozornost Kateřina Vlášková RRA Šumava tel