Www.sszslitvinov.cz. Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Advertisements

ZŠ Rakovského v Praze 12.  Ve škole je integrováno 35 dětí cizích státních příslušníků  Nejpočetněji je zastoupena skupina vietnamských žáků  Dále.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Základní škola, Slavkov u Brna, Malinovského 280
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Evaluace na SSZŠ Litvínov
Vysoké mýto.
Úvodní stránka.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Prezentace školy.
Škola se zaměřením na matematiku a informatiku
PROJEKT: RIZIKA PŘESTUPU DĚTÍ MATEŘSKÝCH ŠKOL DO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A JEJICH ŘEŠENÍ ZAVÁDĚNÍM NOVÝCH VYUČOVACÍCH FOREM, METOD A POSTUPŮ, VČETNĚ VYUŽITÍ ICT.
VEDENÍ ŠKOLY Ing., Bc. Karel Matějů Bc. Marie Baštová Radka Mazancová
PORADENSKÉ PRACOVIŠTĚ POMÁHÁ INKLUZÍVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ ZÁKLADNÍ ŠKOLY.
ZŠ KUNRATICE ZÁSTUPCE ŘEDITELE PRO ROZVOJ KVALITY PEDAGOGICKÉ PRÁCE MgA. Bc. Olga Králová Foto školy.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Zápis do 1.ročníku ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) anglický jazyk od 1.ročníku 2.cizí.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
se sportovním zaměřením IČO
DDŠ, ZŠ a ŠJ Měcholupy 2 Cíle působení
Základní škola T. G. Masaryka, Studénka ředitelka školy: Mgr. Alena Dvorská počet žáků 291, počet pedagogických pracovníků 20 součásti školy: škola, školní.
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
Gymnázium Děčín. StudentUčitelé Škola Rodiče ŠkolaRodiče Student.
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Vítejte v Základní škole, Praha 4, Květnového vítězství 1554
SLAVNOSTNÍ UKONČENÍ PROJEKTU. PODPORA ROZVOJE MATEMATICKÉ A ČTENÁŘSKÉ GRAMOTNOSTI CZ.1.07/1.2.33/
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Praktické zkušenosti ze ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 Mgr. Petra Kohoutová
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Poděbradská 93, Pardubice Tel: Vypracoval: Lukáš Nekola V rámci předmětu: Technologie.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
EU peníze školám II.Cizí jazyky Koordinátor: Věra Křížová akreditace - DVPP ze
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH ŠKOL A ZÁKLADNÍCH ŠKOL pro ORP ŠUMPER Mgr. Ivana Hanáková.
ZŠ Třebíč ŠKOLA OTEVŘENÝCH DVEŘÍ CHCEME ŽÍT S VÁMI ŠKOLA OTEVŘENÝCH
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Mgr. Pavel Škramlík, ředitel SSZŠ
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Centrum odborné přípravy Sezimovo Ústí
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Základní škola Valašské Klobouky
Praktické zkušenosti ze ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 Mgr. Petra Kohoutová
Třídní schůzka 3.A
Jak na akční plán?.
Realizace potřeb regionálního školství pomocí šablon
Přírodovědecká fakulta UJEP
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Š A B L O N Y II.
Školní vzdělávací program
Zástupce ředitelky školy
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 7 Strossmayerovo nám. 4
Transkript prezentace:

Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní vzdělání.

Sportovní specializace školy : HH OKEJ KK OPANÁ GG YMNASTIKA AA EROBIK JJ UDO ŠŠ ACHY VV OLEJBAL

Školné: 610,-Kč měsíčně (tj.20,- Kč denně) V ceně školného garantujeme: Třídy naplňujeme maximálně do počtu 25 žáků. Činnost speciálního pedagoga školy – poradenské pracoviště přímo ve škole. Příspěvky sportovním klubům (HC, FŠ, gymnastika, aerobik). Půlené vyučování (jedna hodina týdně v každé třídě nad 20 žáků v předmětech Aj, MAT, ČJ, informatika), doučování žáků na I. i na II. stupni. Zájmová činnost – kroužky. Pracovní sešity pro žáky (např.:vše na I.stupni, AJ, MAT, FYZ atp. ). Vybrané učební potřeby (výtvarná výchova, pracovní činnosti, školní družina a klub). Žákovské sešity, čtvrtky a žákovské knížky SSZŠ. Doprava žáků, cestovné (výjezdy třídních kolektivů, adaptační pobyty, výjezdy hokejbal, olympiády, soutěže žáků…). Hrazení připojištění pro žáky školy na výjezdy. Příspěvek třídám na exkurze a výlety (50,-Kč na žáka za školní rok). Návštěvy divadel, planetária, exkurzí, atp. Odměny žákům (knihy pro nejlepší žáky, žáky s nejlepším zlepšením, úspěšné sportovce a reprezentanty školy), ceny pro žáky a materiál na školní akce a soutěže.

Školní vzdělávací program SSZŠ Škola v pohybu Škola, která se „zastaví“, neobstojí u žáků ani u rodičů. Vize školy spočívá v neustálém rozvoji lidských a materiálních zdrojů. Tím bude schopna reagovat na rychle se měnící okolní svět. Škola má sportovní zaměření a pohyb je nedílnou součástí života školy. Škola směřuje „je v pohybu“ i směrem k efektivním formám vzdělávání a ke smysluplnému obsahu učiva, tzn. takovému, které je využitelné v praxi a které umožní obstát na dalších stupních škol.

Školní vzdělávací program SSZŠ Škola v pohybu - profilace Sport ve škole, spolupráce se sportovními kluby AJ od 1. třídy, NJ od 7.třídy Výuka čtení a psaní genetickou metodou Kriteriální hodnocení žáků na I. stupni Předměty: Informatika od 4. třídy, Digitální technologie, OSV, Umělecký seminář. Volitelné předměty: Kompenzační cvičení, Etika, přírodovědné praktikum, Administrativa Projekt Business games (v předmětu Volba povolání) Školní poradenské pracoviště (individuální přístup, projekty) Projektové, oborové dny, obhajoby prací žáků 9. tříd Kurzy, adaptační pobyty, výjezdy tříd Formy a metody práce učitelů (E-U-R, KRITMYŠ) Výuka metodou CLIL

9 oblastí kvalit SSZŠ Litvínov SPOLUPRÁCE S RODIČI VÝUKA, JAZYKY, SPORT VE ŠKOLE VYBAVENÍ ŠKOLY, POČÍTAČE, TECHNIKA ZÁJMOVÁ ČINNOST - KROUŽKY ŠKOLNÍ DRUŽINA A ŠKOLNÍ KLUB PEDAGOGICKÝ SBOR, KLIMA ŠKOLY VÝSLEDKY NAŠICH ŽÁKŮ ŠKOLNÍ PORADENSKÉ PRACOVIŠTĚ ŠKOLNÍ JÍDELNA A KANTÝNA

Hala školy Kantýna na hale školy

Učebny 1.stupně

Učebna chemie Interaktivní učebna

Obě počítačové učebny

Žákovská knihovna Učebna přírodopisu

Školní jídelna Velká tělocvična

Školní tradice

Sportovní soukromá základní škola, s.r.o. Podkrušnohorská 1677, Litvínov tel.: A chcete-li nám někdy psát...