Plánovaný rozvoj služeb

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Centrum sociální rehabilitace Terénní tým - Sokolov - Cheb
Advertisements

Práce multidisciplinárních týmů v oblasti duševního zdraví v Karlovarském kraji Jaroslav Hodboď.
Ing. Stanislava Správková
Návrh komunitního plánu na rok
Co jsme v kraji už pro reformu udělali?
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Praha 11, 10 Psychoterapeutická a psychosomatická klinika ESET o. s
Rozvoj péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví.
Skupina osob se zdravotním znevýhodněním
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
Zákon o sociálních službách zákon o sociálním bydlení??? databáze MPSV a MV… metodická nejednotnost plán na úrovni kraje (obecné), v ORP pouze komunitní.
Transformace sociálních služeb pro lidi s postižením
Regionální péče v Praze
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Psychopedie zabývá se klienty s mentální retardací, poruchami duševními (pervazivní vývojové poruchy, SPU a poruchy chování, schizofrenií, afektivními.
Ing. Stanislava Správková
Veřejné projednání návrhu 2
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
Komunitní terénní centrum Psychiatrické nemocnice Bohnice
Pavel Novák - zástupce komunitních služeb RE: FORMA, na které záleží
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Vzor titulní strany: Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost Každý nový snímek musí mít logo a název projektu včetně čísla!!! Rozložení.
Mgr. Daniel Rychlik , Ostrava
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Teorie Case managementu Mgr. Pavel Říčan, MUDr. Jan Stuchlík
Návrh legislativních změn v oblasti náhradní rodinné péče (výstupy projektu) PhDr. Miloslav Macela Praha, 16. června 2015.
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
Lucie Bankovská Motlová
Aktivity související s psychiatrickou péčí podporované z Operačního programu Zaměstnanost a Integrovaného regionálního operačního programu.
Sdružení Práh Vzniklo v roce 1999 prostřednictvím projektu Matra II – holandského ministerstva zahraničí V roce 2000 členem sdružení se stává Psychiatrická.
Fokus Mladá Boleslav – Karlovy Vary –
Financování služeb sociální prevence z ESF Brno, 6. prosince 2011.
FOKUS Vysočina v průběhu 20 let. FOKUS začal poskytovat služby na Vysočině již začátkem devadesátých let jako součást celostátní organizace Fokus – Sdružení.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
Vytvoření sítě služeb péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví Fokus.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Komunitní plán sociálních služeb města Žatce na roky Mgr. Petr Antoni Dne
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji a jeho návaznost na plány komunitní plány na místní úrovni setkání k zahájení tvorby Komunitního.
Koordinační skupina OZP Vít Kaška. Seznam členů Agentura Naděje Agentura Osmý den, o. p. s. Agentura osobní asistenční služby o. s. Asociace vozíčkářů.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI.
 Zřizovatel: Ústecký kraj (od )  Adresa: Za Humny 580, Trmice  Vznik: 1991 (jako příspěvková organizace Statutárního města Ústí nad Labem..v.
Sociální práce v roce 2012 Bc. Ivana Vedralová. Od Úřad práce ČR převezme:  Činnosti, které přímo souvisejí s řízením, rozhodováním a výplatou.
Reforma psychiatrické péče z pohledu Asociace krajů MUDr. Jan Tuček, Ph.D.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
Analýza potřebnosti rozvoje sociálních služeb v Brně pro další osoby ohrožené sociálním vyloučením Dílčí odborná studie pro tvorbu 5. Komunitního plánu.
Lenka Herčíková,
Podpora odborného partnerství – Sociální bydlení v Plzeňském kraji
Centrum služeb a podpory Zlín o.p.s. HORIZONT ZLÍN
MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví
Investiční záměr Zlínského kraje Veřejné projednání obec Loučka
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
Reforma psychiatrické péče
My na zázraky nevěříme, my na ně spoléháme!
Skoba s.r.o. Autoři: ZUZANA HAVELKOVÁ, Katedra pastorační a sociální práce ETF UK, SAMUEL PLECHÁČEK, Katedra pastorační a sociální.
Aktuální dotační příležitosti IROP
Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík
Ing. Stanislava Správková
Centrum sociální rehabilitace Terénní tým - Sokolov - Cheb
Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík
Individuální projekt Karlovarského kraje Vytvoření sítě služeb péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Shrnutí.
Práce multidisciplinárních týmů v oblasti duševního zdraví v Karlovarském kraji Jaroslav Hodboď.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
3. Krizová pomoc Sociální rehabilitace
Transkript prezentace:

Plánovaný rozvoj služeb Rozvoj péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Plánovaný rozvoj služeb MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví

Obecný model komunitní péče NIMH (USA) 1987

Psychiatrická léčba Krizové služby Somatická zdrav. péče Bydlení Koordinace na úrovni regionu Psychiatrická léčba Krizové služby Somatická zdrav. péče Bydlení Vyhledávání klientů Ochrana práv Rehab. Rodina, přátelé Známí společnost Finance (soc. dávky) Case management Klient

Fokus Mladá Boleslav schéma služeb

Pracovní rehabilitace Sociální rehabilitace Psychiatrická péče PL Kosmonosy PA Zdravotní péče Úřady, instituce Rodiny Klient Case management Bydlení Pracovní rehabilitace Sociální rehabilitace Chráněné bydlení Podporované bydlení Socioterapeutické dílny Chráněné dílny Podporované zaměstnávání Denní docházkové programy Rekreační a sportovní aktivity Nácvikové programy Podporované přátelství

Pracovní rehabilitace Psychiatrická péče PL Kosmonosy PA Historický vznik Klient Zdravotní péče Case management Case management Úřady, instituce Rodiny Bydlení Pracovní rehabilitace Pracovní rehabilitace Socioterapeutické dílny Chráněné dílny Podporované zaměstnávání Sociální rehabilitace Chráněné bydlení Podporované bydlení Socioterapeutické dílny Chráněné dílny Podporované zaměstnávání Denní docházkové programy Rekreační a sportovní aktivity Nácvikové programy Podporované přátelství

Pracovní rehabilitace Psychiatrická péče PL Kosmonosy PA Replikace Klient Zdravotní péče Case management Case management Úřady, instituce Rodiny Bydlení Pracovní rehabilitace Sociální rehabilitace Denní docházkové programy Rekreační a sportovní aktivity Nácvikové programy Podporované přátelství Sociální rehabilitace Chráněné bydlení Podporované bydlení Socioterapeutické dílny Chráněné dílny Podporované zaměstnávání Denní docházkové programy Rekreační a sportovní aktivity Nácvikové programy Podporované přátelství

Služby pro Karlovarský kraj

Kolik ? 4 služby 2 fyzicky realizované 2 připravené k realizaci 4,0 úvazku 2 připravené k realizaci Plán personálního obsazení Plán vzdělávání personálu Metodika poskytování služby Dokumentace práce služby (standardy) Návaznost na další služby

? Co ? Realizované Připravené Centrum sociální rehabilitace Terénní sociální rehabilitace – case management S funkcí podpory v samostatném bydlení Připravené Sociálně-terapeutická dílna Chráněné bydlení Podporované zaměstnávání

Kde ? Karlovy Vary Důvody Město Okres (Podmínka smlouvy) Zdroje (personál, spolupracující služby) Dostupnost zdravotní péče Psychiatrické ambulance Psychiatrické oddělení Ostrov Podpora veřejné správy

Jak ? Rozšíření služeb místního poskytovatele Zřízení pobočky vzdáleného poskytovatele Nový právní subjekt

Co dál ? Navazující projekt Udržení a rozšíření založených služeb Realizace připravených služeb Rozšíření do dalších oblastí kraje Doplnění spektra služeb

Děkuji za pozornost