1 Ing. Jiří Kahl Odbor koncepce a koordinace Praha 2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Absolventská práce Turistický ruch v Orlických horách
Advertisements

Informační systém vyžadování věčných zdrojů Krizkom
Informační systém Argis
Systém hospodářských opatření pro krizové stavy
Ing. Jiří Nouza náměstek primátora hl. m. Prahy Zóny placeného stání.
Zápisy právních vztahů k nemovitostem
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
REGENERACE BROWNFIELDŮ 25. dubna 2012 Urbis Invest Brno CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Ing. arch. Igor Gargoš Ředitel Odboru koncepce.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Kompetence při řízení zásahu JPO a složek IZS
Regionální rozvojová agentura Egrensis „Partnerství pro budoucnost“ Karlovy Vary konference 14. – 15. června 2005.
(programové vybavení pro přenos a zobrazení dat z IS PCZ Argis)
MARBES CONSULTING s.r.o. - komplexní řešení informačních systémů
Prezentace IS Krizkom při ukázce
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Zvýšení kvality řízení - Workshop A2, A4, A5 6. –
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
Informační systém pro plánování civilních zdrojů Argis
ARGIS Informační systém plánování civilních zdrojů
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
VZOR PREZENTACE – ÚVODNÍ JEDNÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY
Proměna škol v Centra celoživotního učení KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 11. listopadu 2011.
Anotace Prezentace, která se zabývá Newtonovými zákony. Autor Mgr. Michal Gruber Jazyk Čeština Očekávaný výstup Žáci znají a umí využívat Newtonovy zákony.
Vladimíra Henelová ENVIROS, s.r.o. Podrobnosti zpracování ÚEK dle zákona č. 406/2000 Sb., v platném znění, a Nařízení vlády č. 195/2001 Sb.
E-Analýza bezpečnosti v Uherském Hradišti 10. Národní konference kvality ve veřejné správě Únor 2014.
Kurz odborné přípravy k péči o kuřata chovaná na maso
1 Zadání územního plánu Zadání územního plánu Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení územního plánování Plzeň, Krajský.
Krajský rok informatiky Zlín Tvorba nepodkročitelného standardu GIS pro územní plánování v Libereckém kraji Ing. arch. Jana Děrdová, Ing.
Využití GIS pro potřeby krizového managementu při nákaze ptačí chřipkou v Jihočeském kraji na jaře 2006 Jiří Bárta Mgr. Petr Horn GIS Krajského úřadu Jihočeského.
Požadavky na další funkce systému ePUSA verze 2.0 Projektová dokumentace.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
1. ELEKTRICKÝ SIGNÁL VSTUPUJE DO uPROCESORU 2.VYMAŽE DATA KTERÁ ZŮSTALA V REGISTRECH VNITŘNÍ PAMĚTI 3. NASTAVÍ REGISTR CPU – ČÍTAČ INSTRUKCÍ NA F000 ADRESA.
Informační systém o území v Plzeňském kraji a v Bavorsku Studie – analytická a návrhová část Informationssystem über das Gebiet in der Region Pilsen und.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
Výkon státní správy na úseku evidence obyvatel (činnost ohlašovny) zákon č. 133/2000 Sb., o evidenci obyvatel a rodných číslech a o změně některých zákonů.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Aktivita A4 - Návrh a zavedení systému.
Seminář informatiků samospráv kraje Vysočina 21. Listopadu 2002.
Václav Novák Mikroregiony kraje Vysočina Václav Novák.
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
ECM – Enterprise Content Management
Úřad vlády České republiky Rada vlády pro udržitelný rozvoj Úřad vlády České republiky, nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1, telefon: ,
„AUTORIZACE METROLOGICKÝCH STŘEDISEK K OVĚŘOVÁNÍ TACHOGRAFŮ – SPOLUPRÁCE ÚNMZ A ČKS“ Ing. Jiří Kuba Úřad pro technickou normalizaci, metrologii.
Hospodářský registr Ing. Jiří Pavlíček Konference ISSS 2006 Hradec Králové, 4. dubna 2006.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
S y s t é m hospodářských opatření pro krizové stavy v působnosti obcí (ORP) Odbor koncepce a koordinace hospodářských opatření Praha 2011.
Právní předpisy jimiž se projednání řídí (obecně):  Stavební zákon  Zákon o posuzování vlivů na ŽP (EIA/SEA) 2.
CRZ Centrální registr zbraní. Úvod: Idea elektronického vedení evidence zbraní a střeliva vzešla v roce 2009 od bývalého předsedy Asociace výrobců.
Územní správa a samospráva RNDr. Oldřich Hájek, Ph.D.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Ing. Tomáš Sklenář Územně plánovací dokumentace a její aktualizace.
Seminář Svazu měst a obcí České republiky , Praha Úloha architekta při rozvoji města Ing. arch. Marek Janatka, Ph.D.
1 Kariérní systém a reforma financování Jaroslav Fidrmuc MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.:
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Krajský úřad Ústeckého kraje 9. února 2009
Návrh logistiky skladového hospodářství ve vybraném podniku
Průměrná hrubá měsíční nominální mzda (v Kč)
Diskové pole SIS II - záložní centrum projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Průměrné ceny dopravní a technické infrastruktury odbor regionální politiky oddělení regionálních agend duben 2017.
Nová závěrečná zkouška Komentář
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ
Šetření mimořádných událostí v drážní dopravě
XIV. KONFERENCE SAMOSPRÁV
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR
Jaromír Jech Svaz měst a obcí ČR
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Aktuální informace z odboru strategického rozvoje Milan Filip 25. 5
Výsledky auditu OVAK-A
Transkript prezentace:

1 Ing. Jiří Kahl Odbor koncepce a koordinace Praha 2011

HZS kraje zjistí v IS Argis, kteří DND se na území kraje přistěhovali 2

3 odstěhovaní, zaniklý

HZS kraje do kterého se DND přistěhoval kontaktuje dle nových údajů načtených z RESu dodavatele s cílem zjistit zda:  se přestěhoval včetně provozovny (výrobních kapacit) ….. a nebo  změnilo se pouze sídlo DND a jeho provozovny zůstaly v původním kraji. Ke kontaktu využije údaje úlohy Zpracování dat- Návrh dodavatelů-Detail. 4

5

6 Varianta I - přestěhoval se včetně provozovny (výrobních kapacit) HZS kraje ve spolupráci s KÚ rozhodne zda přistěhovaného DND bude využívat či ne. ANO - pak v úloze Zpracování dat- Návrh dodavatelů- Dodavatelé klikne Přijmout. V tomto případě se zkopírují i jeho možnosti poskytnout ND. NE – pak v úloze Zpracování dat- Návrh dodavatelů- Dodavatelé klikne Přijmout a následně klikne Zruš dodavatele. V tomto případě se záznamy o DND z celého IS ARGIS vymažou.

7

Varianta II - jeho provozovny zůstaly v původním kraji (nový kraj o něj nemá zájem) HZS kraje kam se DND přistěhoval informuje HZS původního kraje o tom, že provozovna odstěhovaného DND zůstala v kraji původním. HZS původního kraje v součinnosti s KÚ rozhodne zda provozovnu odstěhovaného DND bude využívat či ne. ANO - dodávky si zkopíruje, DND zruší a zavede jej do IS ARGIS znovu, ale jako OSP, pod stejným IČ-em a přiřadí mu původní ND, které si zkopíroval. NE – DND zruší včetně ND v úloze Zpracování dat- Návrh dodavatelů- Dodavatelé klikne Zruš dodavatele. 8

Varianta II - jeho provozovny zůstaly v původním kraji (oba kraje o využití tohoto DND zájem) V případě, že přestěhovaného DND mají zájem využívat oba kraje je potřebné, aby o tom HZS kraje ke kterému se dodavatel přestěhoval informoval o tomto zájmu HZS kraje původního. HZS původního kraje dodavatele nezruší a zavede jej jako OSP. HZS kraje kam se přestěhoval ho převezme. Z původního kraje automaticky potom zmizí. 9

10