FIRMEN – CONSULTING… nVe Vaší firmě dojde v blízké době k několika důležitým změnám… nV následujících 3 lekcích se naučíte, jak tyto změny můžete snadněji.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak jezdí trpaslíci na prázdniny Vytvořil : Zdeněk Janků.
Advertisements

Naučil jsem se....
Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
Řešení úloh v testech Scio z českého jazyka zadané ve školním roce 2011/2012 pro 6. ročník (18. – 24. úloha) VIII. označení digitálního učebního materiálu:
M O D L I T B A M U Ž E PANE BOŽE. Chodím každý den do práce a dřu 8 hodin, zatím, co má žena si pěkně sedí doma. Chci, aby věděla, co musím vydržet.
Kolja 5. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol? RL8 nová slova.
Máš rád humor pro dospělé ?.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Buď jako osel! Hudba z filmu Xanadu Jednoho dne rolníkův osel spadl do jámy. Hlasitě naříkal celé hodiny, zatímco rolník se ho bezúspěšně snažil vytáhnout.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
O psech a lidech….
Nezaměstnaný…. Bihal.
TY SLYŠÍŠ KDYŽ VOLÁM TOBĚ ZRÁNA ZPÍVÁM I KDYŽ TMA JE KOLEM TVÉ SVĚTLO NESCHOVÁ KOHO BYCH SE BÁL? NEPŘÁTELE JSI DAL VŠECHNY POD NOHY MÉ TY JSI MŮJ MEČ A.
Popelka Česko- Slovenský projekt 9. B ZŠ A MŠ SNP6 ÚSTÍ NAD LABEM.
Hudba: Songbird – Barbara Streisand Pozorování-poznání a život.
Konverzace Máte psa nebo k očku?. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Kakashi je na dně Odstrašující příklad yaoi fanouška.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Be, fe, le, me, pes se veze, ke kterému i, y nás veze?
Kocourek Mňau Klikej.
Všichni jistě víte, že jsem měl nedávno zdravotní problémy. Můj lékař mi po řadě vyšetření teprve nedávno stanovil diagnózu: DPPVV.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Prosím zapněte si zvuk a klikněte na ikonku
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Výuková prezentace pro 4. ročník ZŠ, Přirodověda Jan Mayer.
Dopis od Boha.
Nebezpečí na internetu
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Vysočany Odpolední část leteckých modelářů ve Vysočanech. Tak jak bylo napsáno, tak se létání protáhlo až do nočních hodin. Vzhledem k mému zdravotnímu.
VĚTNÉ ČLENY 6.ROČNÍK 6.ročník.
Slovesa modální a fázová
Zkuste říct Hudba:Michal Tučný Chtěl bych být medvídkem.
Verše a rýmy.
Moje vlast, moje bydliště Pověst o Bruncvíkovi VY_32_INOVACE_17 Sada 9
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Tři prasatka Autor: Josef Hrůša.
Buď jako ten oslík ! Hudba z filmu Xanadu Jednoho dne rolníkův oslík spadl do jámy. Hlasitě naříkal, zatímco rolník se ho bezúspěšně snažil vytáhnout.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
To bylo první nebe, které jsi mohl spatřit Byla sobota, Saturn jsi dostal do vínku.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Křížovka 2. Nejchytřejší savec 4. Co potřebujeme ze vzduchu 1. Pravé.
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
Pořekadlo VY_32_INOVACE_20 Sada 2 Čtení a literární výchova ZŠ a MŠ Dešná IT ve škole 1622/21/7.1.4/2010.
Z.V.V.S (Proklikávejte klidně dle vlastního tempa.
Ahoj! Tak jsem slyšel, že chceš studovat na gymplu? Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky!
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
PřIjímací řízení na GJŠ
Příručka TRPĚLIVOSTI Hudba: Songbird – Barbara Streisand.
Naučil jsem se....
Nezaměstnaný…. Bihal.
Máš rád humor pro dospělé ?.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Skladba 9. ročník
V této diashow musíš kliknout na správné odpovědi.
Až přečteš tento , zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“
Buď jako osel! Hudba z filmu Xanadu 1.
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
VŠE O PENĚZÍCH..
Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
O psech a lidech….
Transkript prezentace:

FIRMEN – CONSULTING… nVe Vaší firmě dojde v blízké době k několika důležitým změnám… nV následujících 3 lekcích se naučíte, jak tyto změny můžete snadněji přežít…

Zajíc se proto také posadil pod strom a odpočíval… LEKTION 1 Havran sedí na stromě a odpočívá… Malý zajíc vidí havrana a ptá se: «Můžu také celý den sedět a nic nedělat?» Havran odpověděl: « Jasně, proč ne?» Tu se náhle objevila liška! Vrhla se na zajíce a sežrala ho!

LEKTION 1 A morální poučení z příběhu..... Když člověk celý den jen sedí a nic nedělá, měl by mít vysoké, velmi vysoké postavení…

« Chtěl bych vylézt na strom » šeptal krocan... « Ale k tomu mám málo sil » LEKTION 2 Krocan se bavil s býkem … « Mohl bys mi například vylízat pr…», odpověděl býk, « mé výkaly obsahují totiž plno vitamínů » Tak krocan začal býkovi lízat prd.. a pozoroval, že získal dost sil, aby se dostal na první větev. Další den, jakmile býkovi opět lízal prd.., dostal se až na druhou větev. Po 2 týdnech patolízalství, dosáhl až na vrcholek stromu. O pár dní později se objevil sedlák... Vzal svou pušku a sestřelil krocana ze stromu.

LEKTION 2 A morální poučení z této povídky je … Patolízalství Vás možná dostane o něco výš … ale zpravidla to dlouho nevydrží!

LEKTION 3 Malý ptáček letěl na jih, aby unikl zimě… Protože bylo ale chladno, měl brzy málo sil a spadl na louku. Zatímco tam ležel, přišla kráva … a upustila na něj kravinec. Jak ptáček pod kravincem ležel, zpozoroval, že se ohřívá a pomalu zas roztává.. Rozehřátý, začal z plných sil zpívat …. Kočka, která šla kolem, uslyšela zpěv a byla překvapena. Jak vycházel zpěv z kravince, odkryla ptáčka. Vyhrabala jej a na místě sežrala!

LEKTION 3 A morální poučení z příběhu je: 1) Ne všichni, co na Vás serou, jsou Vaši nepřátelé. 2) Ne každý, co Vás vytáhne ze sraček, je proto Váš přítel… 3) A když už jednou jsi ve sračkách, drž laskavě hubu!