NFS je série arkádových závodních her vydaných firmou Electonic Arts pro PC a mnoho typů konzolí. V které už vyšlo mnoho dílů a jedná se asi o nejslavnější.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MSN vs. Skype MSN vs. Skype souboj IM. MSN vs. Skype MSN vs. Skype IM souboj Instant Messaging • zasílání textových, okamžitě zobrazovaných zpráv mezi.
Advertisements

Stav k 30. červnu Výměna řidičských průkazů Řidičské průkazy vydané od 1. července 1964 do 31. prosince 1993 jsou jejich držitelé povinni vyměnit.
OLYMPIJSKÉ HRY.
Škoda auto Mladá Boleslav
Tuning osobních automobilů
Hra S.t.a.l.k.e.r. Shadow of Chernobyl Je o drsných podmínkách v zoně Černobylu. Už.
Něco málo o hře Diablo 3: Jde o akční RPG (Role-Playing Game) hru, která je dalším dílem série Diablo, jejíž předchozí díly jsou: Diablo,Diablo 2 a datadisk.
SOFTWARE operační systémy
10.1 Cyklista na silnici, výbava cyklisty
Internetový průvodce po fondech
Historie OS 2. část Od firmy Microsoft. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Counter Strike - Source
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
MUŽSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY
Fotografie je ve skutečnosti zachycení světla Světla musí být pro správnou fotografii správné množství Úskalí: ▫ světelné podmínky během dne mění ▫ je.
ALPSKÉ LYŽOVÁNÍ.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
HrušCup 2008 – pravidla kroket 1. Hrací plocha 1. Hrací plocha Terén kam je možno umístit branky a kolíky - trávník, hřiště, antuka, les. Hráč při hře.
Miluše Horská KOALICE NEVLÁDEK PARDUBICKA, o.s. Historie.
SKOKY NA LYŽÍCH.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
Herní princip ve sportovní přípravě dětí Licence B
Nová digitální piana 2009 / 2010 FAST ČR, a.s
Chronologický přehled vývoje médií Marek Matějka.
Zásady v tréninkové přípravě mládeže Licence B
Identifikátor materiálu: EU – Anotace Žák se seznámí s životem a tvorbou J. Hanzlíka…. Autor Tomáš Krsek Jazyk Čeština Očekávaný výstup Seznámí.
FOMEI a.s. – divize golf Vám představuje Multifunkční simulátor VisualSports.
Hra ve které se stanete řidičem kamionu.  Doprava celou škálu nákladu ve více než 60 evropských městech.  Spusťte svůj vlastní obchod, který nadále.
BIATLON.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_057 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
OLYMPIJSKÉ HRY.
Skyrim: The Elder Scrolls V Tetyana Izay. Obsah Herní systém RPG Základní informace Úvod do příběhu Příběh hry Hlavní hrdina Vlastní pohled na hru.
SHORT TRACK.
Volitelné SPZ – návrh Prahy
VÝZKUMNÝ PROJEKT ZIPOVÁNÍ. MÍSTO, KDE ŽIJEME  Žijeme spolu s vámi na planetě Zemi.  V srdci Evropy, sice v malé, ale krásné České republice, v největším.
KLASICKÉ LYŽOVÁNÍ.
je očekávaná FPS hra v tomto roce.Operation Flashpoint 2: Dragon Rising je očekávaná FPS hra v tomto roce. Jedná se o velmi taktický akční simulátor s.
Radion Drozdov.  První hry se objevují v roce  Thomas Goldsmith si nechal patentovat tento nápad a vymyslel tak první hru.  Hra se odehrávala.
Vítejte při prezentaci některých zajímavých vlastností slovníků Lingea Lexicon. Mezi stránkami můžete přecházet pomocí kláves, myší nebo počkat na automatické.
Counter - Strike Global Offensive
SNOWBOARDING.
Football Manager 2007 pokračování krále fotbalových manažerů.
BASKYTARA Elias Decastelo.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
LOPOGOLF
BOBY.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
T-klub Knihovna Karla Dvořáčka Vyškov. Začátky T-klub vznikl v málo navštěvovaném hudebním oddělení Financován z rezervního fondu knihovny Hlavní.
Současná pravidla regulace hazardu na území obcí a připravované změny od roku 2016 Odbor 34 – Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi Ostrava 9. 4.
S motokrosem jsem začal v 10 letech. Do tajů tohoto sportu mě zasvětil můj otec, který mě vzal v necelých devíti na první motokrosovou trať, kde jsem jezdil.
Hra – Riskuj – slovní úlohy o pohybu – 1.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/28 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
LOPOGOLF
Užitečné stránky.
Příběh o budoucnosti lidstva Já si například myslím že v roce 2696 bude náš svět strašně znečištěný, ale vyspělý.
Obsah Historie Dotační titul „Plzeňský kraj – bezpečný kraj a prevence kriminality“ Projekty Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje Projekt Kraje.
Centrální registr ●software a technické zabezpečení Ladislav Filip ●odborná konzultace Jaromír Kolařík ●zastřešuje jako celek Imatrade.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 INDIACA.
Indiaca Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Indiaca - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Street Fighter, zkratkou SF, je hra vydaná společností Capcom. Postavy hry jsou z celého světa, a každá má svůj jedinečný bojový styl. Je to 2. nejprodávanější.
Vývoj mobilních her a současné trendy
Charakteristika linie jízdy a výkonnost Autoři: Jörg Spörri, Josef Kröll, Ch. Schiefmüller, Erich Müler 2010 International Congress on Science and Skiing.
Jiří Chmelík Semestr: podzim 2015
GRAFIKA.
Odbíjená – základní pravidla
Metodicko – organizační normy
software a technické zabezpečení Ladislav Filip
Interaktivní prezentace pravidel
Transkript prezentace:

NFS je série arkádových závodních her vydaných firmou Electonic Arts pro PC a mnoho typů konzolí. V které už vyšlo mnoho dílů a jedná se asi o nejslavnější sérii závodních her.

První díl vyšel v roce Poprvé se zde také objevují honičky s policií (mód Hot Pursuit). Hra podporovala DiretcX 2

Druhý díl přinesl stejně jako první 8 licencovaných supersportovních vozů, počet tratí byl snížen na šest, ale přibyla spousta novinek. Jednou z nich byla kompletní 3D krajina, na tratích se dalo jezdit i mimo trať a dalo se z ní i vylétnout, mohli jste jezdit i proti směru závodu. Další novinkou byl výběr barvy vozu, navíc při výběru auta jste měli k dispozici technické údaje, fotografie a videa. Přibyl také nový mód, Knock-out (závod na sedm kol s osmi závodníky, každé kolo vypadne nejpomalejší).

V tomto díle se v roce 1998 vrátil Hot Pursuit mód. Série byla spíše arkádou, než simulátorem.Inteligence policie byla na tu dobu na vysoké úrovni. Byla také první hrou, která dovolila stahovat a přidávat do hry z internetu další vozy.

Díl z roku Byla kritizována za to, že většinu tratí převzala z předchozího dílu. Bylo k dispozici 18 vozů, které jste mohli výkonově upravovat ale projevovala se i poškození, které stejně jako počasí ovlivňovalo jízdní vlastnosti vozu.

V roce 2000 vyšel díl,který je v rámci série NFS výjimečný. Jak název napovídá, jsou zde k dispozici pouze vozy Porsche od roku 1948 do roku Destrukční mód byl více propracovaný a bylo umožněno hraní přes internet.

V roce 2002 se do NFS opět vrací Hot Pursuit mód, který autoři vylepšili rozšířením počtu vozů policie, zlepšením jejich inteligence a zapojením helikoptér. Hráč má k dispozici přes 30 vozů, které může prohnat po 48 tratích ve čtyřech různých prostředích. Opět je možné hrát za policii.

Roku 2003 vyšlo NFS na módu ilegálních tuningových závodů. Auta typu (Volkswagen, Mazda…) si hráč po vyhraných závodech může upravovat. Poprvé se také jezdí pouze v noci, přibyly nové typy závodů - drag (závod na 1/4 míle) a drift. Tratě jsou vytyčené ve městě s běžným provozem.

Princip hry se od prvního dílu nezměnil, šlo pouze o vylepšení grafiky, rozšíření počtu vozů a tuningových doplňků a byl umožněn volný pohyb po městě, kde hráč vyhledával závody.

Devátý díl série NFS přinesl kombinaci tuningových závodů a honiček s policií. Mezi největší rozdíly patřila jízda v různých fázích dne, možnost zpomalování času, a policie, která byla, chytřejší a rychlejší než kdykoliv předtím.

Díl z roku Opět tu je policie, novinkou je budování vlastního tuningového gangu, který při závodech pomáhá blokováním soupeře. Poprvé se zde objevil nový herní mód „Canyon duel“, ve kterém můžete sjet ze silnice, a zřítit se do propasti. Závodí se pouze v noci.

Tento díl vyšel v roce Model poškození je dost dobrý. Obsahuje auta z 28 automobilek v rozsahu od 60. let do současnosti.

V tomto díle je kladen velký význam na propracovaný příběh (na motivy filmu Kurýr) Oproti předchozímu dílu se změní hodně - rozsáhlejší tuning, duely v kaňonech, velké otevřené město, návrat policie. Hrajete za utajeného policistu který vyhledává ilegální závody, také plníte mise, které Vám zadá policie

Tato hra vybočuje od předchozích dílů. Na rozdíl nemá tuningová auta, ale vrací se k osvědčenému stylu klasických závodů s rychlými auty.

Remake klasického Need for Speed. Na scénu se vrací zpět policie a otevřený svět plný zkratek a krásné přírody. Hra vyjde ještě letos na PC, PS3 a Xbox 360