Prezentace projektu „ CAVE BEAT 2012 “ mezinárodní hudební festival v jeskyních Jeskynní tep o.s. Správa jeskyní ČR Správa CHKO Moravský kras.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Advertisements

Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Dramacentrum jako služba komunitě a veřejnosti Pavel Němeček Konference Olomouc
Rekapitulace projektu „DIDGERIDOO V JESKYNI 2011“ 1. ročník benefiční koncertní poutě SPRÁVA JESKYNÍ ČR Zdeněk Vilímek a organizační tým Lidotep duben.
Občanské sdružení ŽONGLÉR - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd.
BALETNÍ STUDIO při Moravském divadle Olomouc, o.s.
Den Země – svátek planety
OBLAST 3: KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ VÝMĚNA MLADÝCH EVROPANŮ Mgr. Pavel Černuška, Ph.D. Cyrilometodějská teologická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci.
Festival VOX je křesťanský hudební festival, ekumenická benefiční jednodenní akce pro věřící a nevěřící.
DIDGERIDOO V JESKYNI ročník benefičního hudebního festivalu.
Projekt CHAPITEAUX OPATOV
ART Oborová brána umění a architektura České oborové brány - současný stav a výhled.
Věda na scéně - Science on Stage Jitka Houfková KDF MFF UK Praha.
Dotační programy odboru umění, literatury a knihoven kulturní aktivity v oblasti profesionálního umění program státní podpory stálých profesionálních divadel,
Občanské sdružení Vznik před 10 lety registrací stanov u MV Cíl: a)Obnova, udržování a rozvíjení lidových tanců, písní a hudby b)Obnova, udržování a rozvíjení.
Klub Pathfinder, oddíl Penguins – prezentace činnosti
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: , ; fax:
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
Národní institut dětí a mládeže MŠMT Centrum ekologické výchovy DŘÍPATKA pracoviště pro školní i mimoškolní environmentální výchovu, vzdělávání a osvětu,
Konice je výchozí bod pro Vaše kroky v našem regionu.
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Vytvořila Nina Kravčenková 2014
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. SADA č.22I Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO.
Biodiverzita V. Ochrana biodiverzity.
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu:
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd
Podpora přípravy projektů NNO pro příští programovací období 2007 – 13 Chceme zpracovat takové projekty NNO, jejichž cíle jsou společné více organizacím.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Kultura.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
EKOLOGICKÁ VÝCHOVA V PRAXI UČITELE
VY_32_INOVACE_3D.9.04 Autor: Kateřina Vyčichlová Projekt Škola do života CZ.1.07/1.4.00/ Dějepis, 9. třída ZŠ Základní škola Kutná Hora, Kremnická.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Prezentace turistické oblasti
VY_52_INOVACE_PRV.3.29_Živá příroda _ dřeviny_pracovní list
Vzdělávací oblast: Umění a kultura Vzdělávací obor: Hudební výchova Téma: Koncert Klíčová slova: Koncert, hudba, skladba, nástroje Anotace: Žák je seznámen.
HUDEBNĚ – DRAMATICKÉ ŽÁNRY Mgr. Michal Oblouk
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
NIPOS – Lenka Lázňovská.  Velký okruh subjektů poskytujících veřejné služby v kultuře, a to zejména v oblasti veřejné osvěty a edukace. Jsou naplněním.
BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ HELLER DANCE &FASHION T ANEČNÍ ŠKOLA H ELLER.
BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ
Z Mostu Hudba k tanci a poslechu Zkušenosti s vystupováním na podobných akcích Široký repertoár (pop, rock, disco, ale i dechovky.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
MĚSTSKÁ KNIHOVNA LOUNY S knihovnou nezabloudíte, knihovna je majákem vašeho života Kadaň 29. dubna 2015.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
KONCEPCE ROZVOJE MÍSTNÍ KULTURY ZLK. ÚKOL č. 1. Koncepce rozvoje místní kultury ve Zlínském kraji na léta Dílčí úkol I – prostorová analýza.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou AUTOR: Bc. Hana Králíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_11- 02_ Hudební žánry TÉMA: Hudební žánry – lidová hudba ČÍSLO.
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
EKOLOGICKÁ VÝCHOVA V PRAXI UČITELE
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
ZÁKLADNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Průběh ZV RVP ZV.
PŘÍRODNÍ ZAJÍMAVOSTI JIHOMORAVSKÉHO KRAJE
XXXIII. Mezinárodní festival vojenských hudeb
REGIONÁLNÍ ANALÝZA II ÚKOL 1.
Jaroslav Ježek AUTOR: Mgr. Aleš Skála
EKOLOGICKÁ VÝCHOVA V PRAXI UČITELE
Hudebně - vzdělávací a zábavný program pro veřejnost
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
HUDEBNÍ VÝCHOVA HUDBA NA JEVIŠTI
Louis Armstrong AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE  11/10
Dějiny hudby a její osobnosti
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Transkript prezentace:

Prezentace projektu „ CAVE BEAT 2012 “ mezinárodní hudební festival v jeskyních Jeskynní tep o.s. Správa jeskyní ČR Správa CHKO Moravský kras

„CAVE BEAT 2012“ Vize: mezinárodní hudební festival v jeskyních. Téma: „příroda, člověk, umění“. Cíl: vytvoření podmínek pro hravý dialog pravěkých jeskynních prostor s živou akustickou hudbou, který nabídne návštěvníkům nevšední umělecký, smyslový a emoční zážitek. Sociální záměr: festival podpoří vznik zážitkových výchovně-vzdělávacích a ekologických programů pro školy v jeskyních a okolní přírodě s názvy KOŘENY ŽIVOTA a Z PRAVĚKU DO MATRIXU.

Stručný popis projektu  Návaznost na benefiční koncertní pouť DIDGERIDOO V JESKYNI 2011 ( nyní širší pojetí, zaměření na multižánrovou akustickou hudbu a potenciál lidského hlasu - zpěvu.  V období od dubna do září proběhne 12 hudebních (také tanečně-divadelních) vystoupení ve 12-ti jeskyních na celém území ČR (v jednání spolupráce se Slovenskem a Maďarskem).  V přírodních koncertních sálech letos vystoupí např. Iva Bittová, Pavel Fajt, Alikvotní sbor Spektrum a další. Uměleckými poradci festivalu jsou: Ondřej Smeykal - jeden z nejvýznamnějších hráčů světa na didgeridoo a David Synák z přední české world music kapely Čankišou.

Festival se koná od do vystoupení ve 12-ti jeskyních v ČR

Organizace festivalu  Spolupráce Správy jeskyní ČR, Správy CHKO Moravský kras a občanského sdružení JESKYNNÍ TEP o.s., jehož posláním je pořádání hudebních, kulturních a výchovně-vzdělávacích akcí pro školy a veřejnost.  Koncerty v rámci putovního festivalu CAVE BEAT budou probíhat v období od jara do podzimu 2012, vždy v sobotní podvečer, pokaždé v jiné jeskyni na území ČR – celkem12 hudebně-kulturních akcí.  V přirozených jeskyních sálech vystoupí hudebníci rozmanitých žánrů, věnující se převážně akustické hudbě a zpěvu, někteří v doprovodu tance a divadla.  Hlavní informační rozcestník a propagační web

Hlavní pořadatelé  SPRÁVA JESKYNÍ ČR, Průhonice Příspěvková organizace  JESKYNNÍ TEP o.s., Olomouc kulturní a výchovně-vzdělávací akce Kontaktní osoba Mgr. Zdeněk Vilímek vedoucí organizačního týmu mobil: