Závod St. Johann a hlavní sídlo firmy. Nový sklad Wismar.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stodůlky 1977 a 2007 foto Václav Vančura, 1977 foto Jan Vančura, 2007.
Advertisements

Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
CNC obrábění a tvarové hranění na stroji Homag BAZ 222
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Systém kování s originálními vlastnostmi
Měšťanský dům Arkadia Olomouc Bytová jednotka A ,1 m kk + galerie 112,6 m2 (+ 25,5 m 2 galerie) Kč Bez DPH 5% BONUS - zdarma 5m2.
DPC GmbH & Co. KG Tenkovrstvé práškové laky Essenbach / Altheim.
použití Skříňové dveře. výroba vnitřních dveří
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Kontrola TDI – laminátové podlahy
Kuchyně a kompletní interiéry na zakázku
Printforum 2011 Přednáška Technologická přeměna – a důsledky pro tiskárny Prof. Dr. Thomas Helbig Poradce podniků v polygrafickém průmyslu
Moderní design kol a koloběžek s e-pohonem
Novinka 2005_ vícebarevné otisky - MCI. Barvy dělají život mnohem zajímavějším_.
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Mobilní marketing.  Cíl: Představení nového modelu  Komunikační mix: banery na O2 mobil landing page  Timing: 3 týdny V.
VIP – vakuové izolační panely Prezentace společnosti VIRTUAL, s.r.o. Připravil: Zdeněk Hastrman.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Jak hodnotíte služby Univerzitní knihovny ZČU? Porovnání výsledků z hlediska akademických pracovníků a z hlediska studentů.
Student: Ing. Olga Minaříková školitel: doc.akad.soch. Miroslav Zvonek, PhD. srpen 2009.
Téma 3 ODM, analýza prutové soustavy, řešení nosníků
Rekonstrukce a sanace historických staveb h-x diagram
Nerezový ocelový profil Warm Edge - Izolační skla GPD 2003.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
NÁSOBENÍ ČÍSLEM 10 ZÁVĚREČNÉ SHRNUTÍ
FRENCYS Zima 2014/15.
Dům ze slaměných panelů -
Animace Demo Animace - Úvodní animace 1. celé najednou.
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Hliníkový fasádní systém COTTA
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Čtení myšlenek Je to až neuvěřitelné, ale skutečně je to tak. Dokážu číst myšlenky.Pokud mne chceš vyzkoušet – prosím.
Povrch krychle a kvádru
ARITMETICKÁ POSLOUPNOST, SOUČET PRVNÍCH N ČLENŮ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Zdeněk Binar Obchodní akademie a.
Společnost ELKO EP, s.r.o. se od začátku roku 2009 stala
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Rozvojový plán statutárního města České Budějovice v oblasti sociálních služeb na období Ing. Martina Kučerová.
TRUHLÁŘ II.ročník Výrobní zařízení Střední škola stavební Teplice
© 2014 N APISEMEZAVAS. CZ Napisemezavas.cz C HCI BYDLET, ALE NEMÁM PENÍZE Závěrečný projekt.
Nové razítko pro velké zakázky razítko s otiskem Printy 4911, 4912 a 4913 za cenu, kterou znáte…
TÉMA: Daň z nemovitostí
Nová digitální piana 2009 / 2010 FAST ČR, a.s
DĚLENÍ ČÍSLEM 7 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ
Fyzika 2 – ZS_4 OPTIKA.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
1 JD Advantage. 2 Čeho chceme dosáhnout ? Strategií JD EMA je stát se jednoznačným lídrem na trhu profesionálního čištění a hygieny JD Advantage.
Strategie značky a komunikace
Vypočítej 1. Hmotnost tanku je 38 t. Celková styková plocha pásů se zemí je 490 dm2. Jaký tlak způsobuje tank na vodorovnou plochu? 2. Jaký tlak způsobuje.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 34Číslo.
KONTROLNÍ PRÁCE.
Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, oblast podpory 1.5 Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zvyšování.
Produktová prezentace 08/2007 Tork is an SCA brand Produktová prezentace - ubrousky.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
8. podlahy II. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Bradáčová, Šaková.  Velmi jednoduchá stránka, jejímž účelem není přímá podpora prodeje zboží, ale marketingová komunikace.  Technické problémy: 
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
Pracovní list FRÉZKA KOMBINOVANÁ. Pracovní list FRÉZKA KOMBINOVANÁ.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Produktová strategie a proces inovace ve společnosti Mironet.cz a. s.
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
Návrh podnikatelského plánu založení distribučního centra pro EU a svět pro výrobu tisknutelného světla na papír Jiří Plch.
Podmíněné formátování
Zadání seminární práce Marketingový mix vybraného sportovního produktu
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
Transkript prezentace:

Závod St. Johann a hlavní sídlo firmy

Nový sklad Wismar

Nová pila v Brilonu

Karte PRODUKTIONSSTANDORTE EGGER GRUPPE VERTRIEBSBÜROS EGGER GRUPPE WISMAR BRILON EGGER Výroba laminátových podlah : Brilon & Wismar PRODUKTIONSSTANDORTE EGGER LAMINATFUßBÖDEN

Quelle: EPLF, EGGER Výrobní kapacity EGGER Retail Products

MEGAFLOOR MODERNÍ LAMINÁTOVÁ PODLAHA S DESIGNOVOU POMŮCKOU

MEGAFLOOR – nové LOGO  Barevná tabulka s nově upraveným logem dává možnost přehledného výběru produktu z široké nabídky.  Rychlá orientace skrze tři sekce!

MEGAFLOOR – OBAL MEGAFLOOR je ve skupině HOME Vzhled se zaměřením na koncového zákazníka je důležitý(otevřít a porozumět)!

MEGAFLOOR – OBAL Jak uvádí MEGAFLOOR-Slogan „ Moderní Laminátová podlaha s Designovou pomůckou “  MEGAFLOOR-barevné kolo

MEGAFLOOR-BAREVNÉ KOLO Nová designová pomůcka Dle individuálního stylu života si může uživatel vybrat z mnoha kombinací barev podlah a barev zdí,na základě vlastního vkusu. Pomocí rotačního kola si může každý vybrat harmonicky sladěnou kombinaci podlahy a barvy stěn.

MEGAFLOOR-BAREVNÉ KOLO Nová designová pomůcka

MEGAFLOOR-BAREVNÉ KOLO Na každé straně MEGAFLOOR barevného kola je 10 dekorů sladěných v barevných kombinacích. Barvy a dekory podlah jsou posuvné a nabízejí širokou možnost tvorby kombinací

Vybraná skladba je zvýrazňená jednoduchou pomůckou a dává přesvědčivý výsledek. MEGAFLOOR- BAREVNÉ KOLO

Vybraná skladba je zvýrazňená jednoduchou pomůckou a dává přesvědčivý výsledek. MEGAFLOOR- BAREVNÉ KOLO

Vybraná skladba je zvýrazňená jednoduchou pomůckou....he selected composition will be emphasized by a simple mechanic…. …and gives a convincing outcome.... a dává přesvědčivý výsledek. MEGAFLOOR- BAREVNÉ KOLO

MEGAFLOOR – PŘEHLED PRODUKTU 16  Celkem 51 pozic  9 různých povrchů– odpovídající přesně jednotlivým dekorům!  Včetně dvou zcela nových povrchů : “ST66 Linea“ a “ST62 Stone“  WOODVISION ® -sražená hrana kombinovaná s vybranými dekory  protihluková silenzio ® -podložka  Na přání o síle 1 mm ve třídě Classic a Kingsize; 2,5 mm s Medium  2,5 mm ve třídě 33  2 profily – JUST clic! a PRO clic!  4 formáty: Classic, Medium, Kingsize a Block  Marketingový balíček od katalogu po stojan

M1 CLASSIC – 16 DEKORŮ

M2 CLASSIC – 13 DEKORŮ

M2 MEDIUM – 5 DEKORŮ

M2 KINGSIZE – 8 DEKORŮ

M2 BLOCK – 5 DEKORŮ

M3 CLASSIC silenzio 2.5 mm – 4 DEKORY

MEGAFLOOR – KATALOG Třídění v M1, M2 a M3.  51 vybraných podlahových produktů rozdělených v jednotlivých kategoriích  jednoduchá designová pomůcka:s MEGAFLOOR barevným kolem je možné navrhnout jednotlivá místa vašeho domova na vysoké úrovni.

MEGAFLOOR M1 – BYDLENÍ MLADÝCH: 16 DEKORŮ  Záruka: 15 roků (obytná zóna)  Celková tloušťka:7 mm  Formát:1,292 x 193 mm  Nosná deska:HDF swell stop plus-zelená  Profil:PRO clic!  silenzio®-podložka:na vyžádání 1.0  Třída použití:31  Použití :Ideální pro více zátěžové domácí použití a níké komerční použití.

MEGAFLOOR M1 – BYDLENÍ MLADÝCH: 16 DEKORŮ Úvodní strana katalogu

MEGAFLOOR M1 – BYDLENÍ MLADÝCH: 16 DEKORŮ Následující strana v katalogu

MEGAFLOOR M2 – PESTROST & VKUS: 31 DEKORŮ  Záruka: 20 roků (obytná zóna)  Celková tloušťka:8 mm  Formát:CLASSIC: 1,292 x 193 mm MEDIUM: 1,292 x 134 mm KINGSIZE: 1,292 x 326 mm BLOCK: 637 x 330 mm  Nosná deska:HDF swell stop plus-zelená  Profil:PRO clic! a JUST clic!  silenzio®-podložka:- možno 1 mm pro CLASSIC/KINGSIZE - možno 2.5 mm pro MEDIUM - není možné pro BLOCK  Třída použití: 32  Použití: Ideální pro více zátěžové domácí použití a střední komerční použití.

MEGAFLOOR M2 – PESTROST & VKUS: 31 DEKORŮ Úvodní strana v katalogu

ROZDĚLENÍ V M2 Třída M2 je rozdělena dodatečně dle formátů Classic Medium Kingsize Block Různé formáty jsou uspořádány na jednotlivých úvodních stranách.

MEGAFLOOR M2 – CLASSIC: 13 DEKORŮ Následující strana katalogu

MEGAFLOOR M2 – MEDIUM: 5 DEKORŮ Následující strana katalogu

MEGAFLOOR M2 – KINGSIZE: 8 DEKORŮ Následující strana katalogu

MEGAFLOOR M2 – BLOCK: 5 DEKORŮ Následující strana katalogu

MEGAFLOOR M3 – MASIVNÍ VZHLED 4 DEKORY  Záruka: 25 roků (obytná zóna)  Celková tloušťka:10,5 mm  Formát:1292 x 193 mm  Nosná deska:HDF swell stop plus-zelená  Profil:PRO clic!  silenzio®-podložka:2,5 mm  Třída použití:33  Použití :Ideální pro více zátěžové domácí a komerční použití.

MEGAFLOOR M3 – MASIVNÍ VZHLED: 4 DEKORY Úvodní strana katalogu

MEGAFLOOR M3 – MASIVNÍ VZHLED: 4 DEKORY Následující strana katalogu

MEGAFLOOR MARKETINGOVÝ BALÍČEK DEKOROVÁ KNIHA KATALOG 54 STR. DEKOROVÝ PŘEHLED STOJANY ROTAČNÍ VZORNÍK INTERNET FLOORING-STUDIO

MEGAFLOOR – DEKOROVÁ KNIHA 48

MEGAFLOOR – DECOR BOOK 49

MEGAFLOOR – DEKOROVÁ KNIHA 50

MEGAFLOOR – DEKOROVÁ KNIHA 51

MEGAFLOOR – DEKOROVÁ KNIHA 52

MEGAFLOOR – DEKOROVÁ KNIHA 53

MEGAFLOOR – PREZENTACE: M1

MEGAFLOOR – PREZENTACE: M3

MEGAFLOOR – PREZENTACE StojanNr. 18 Stojan Nr. 18 s Megafloor-vzorky,ideální pro prezentaci produktu

POS – FRONT CORRIDOR POSITION Application with Famous Testimonial as Part of the Display

MEGAFLOOR – PRODUKT-INFORMAČNÍ -SYSTEM (PIS)

MEGAFLOOR –BALENÍ

MEGAFLOOR – INTERNET

Dealer list

MEGAFLOOR – FLOORING-STUDIO

MEGAFLOOR DOPLŇKY EKOLOGIE

DOPLŇKY Dekorativní doplňky s paletou od soklových lišt až po LED světla naplňují nabídku MEGAFLOOR.  Nové 6 cm soklové lišty přesně se hodící ke všem MEGAFLOOR dekorům s novým jedinečným CLIP-systémem  4cm, 8cm a Přechodové Profily jsou k dispozici

EKOLOGIE A UDRŽITELNOST

Výsledek pro podlahy vyráběné na bázi dřeva (mix parket a laminátu)namísto ostatních podlahovin šetří ekologii.. * pro rodiný dům s 97 m2 podlahové plochy

Děkuji za pozornost!