Odpovědná radnice 1 PŘEDSTAVENÍ VOLEBNÍHO PROGRAMU PŘEDSTAVENÍ KANDIDÁTŮ DO ZM V KLIMKOVICÍCH 8.10.2014 Ing. Zdeněk Husťák – kandidát na starostu města.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vazby OP Doprava a IROP pro období Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha Ing. Květoslava Kořínková, CSc. Seminář IDS Žďár nad Sáz.
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Rozpočtové určení daní očima starostů menších měst ČR
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Vstupní informační seminář k přípravě dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem do roku 2015 a posuzování vlivu tohoto dokumentu na životní prostředí.
Nadační fond Městské části Praha 1 SOFOS
TyfloCentrum ČR, obecně prospěšná společnost
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE Ing. Marek Juha
VOLEBNÍ PROGRAM MO PLZEŇ 3.  Za prioritu považujeme bezpečnost občanů ve dne i v noci, obzvláště pak bezpečí dětí v okolí škol a mateřských školek. 
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
Veřejné setkání dne 21. května 2012 rok 2012 – rok 2022.
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE Ing. Marek Juha K OMORA S OCIÁLNÍCH P ODNIKŮ Kulatý stůlBrno
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Volnočasové projekty a EU financování
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Jeseník – jednička ve třídění odpadů a úspory energie
Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA
. PODPORA MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE PROJEKT SVAZU MĚST A OBCÍ ZBRASLAVICE 4. PROSINCE 2014.
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
SOCIÁLNÍ DRUŽSTVO A PODNIK SOCIÁLNÍ DRUŽSTVO A PODNIK Projekt partnerství CIP EQUAL ESF EU SČMVD a partneři.
Spolupráce, která přináší plody
KONFERENCE „MÍRA REGULACE V ÚZEMNÍCH PLÁNECH VE STŘEDOEVROPSKÉM PROSTORU“ ČESKÝ TĚŠÍN 8. A ING. ARCH. PETR GAJDUŠEK.
lenové NSZM ČR: Členové Služby pro členy NSZM ČR  Semináře a školení pro koordinátory PZM a MA21 Boskovice, říjen 2004 Chrudim, červenec 2004.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Komunitní a otevřená škola
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, komunikace koordinátorka MA21 Iva Hájková
VOLEBNÍ PROGRAM Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA Komunální volby 2014 Drahelčice.
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
1 Budoucnost komunitních služeb v ČR Zuzana Jentschke Stőcklová náměstkyně ministryně pro sociální a rodinnou politiku.
Nevyužitá absorpční kapacita venkovských obcí Analýza venkova: nové otazníky a výzvy 20. října 2011 Arcidiecézní muzeu, Olomouc.
Dotační projekty Vysokého Mýta
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Dotace na míru starostům příležitosti pro obce prosinec 2014 prosinec 2014.
Místní akční plán vzdělávání na území ORP Černošice č. CZ /0.0/0.0/15_005/ Potřeba investic do základních a mateřských škol ,
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
ANOTACE OBJASNIT POJMY OBEC, MĚSTO, ZASTUPITELSTVO, RADA, STAROSTA, MĚSTSKÝ ÚŘAD. VÝUKOVÝ MATERIÁL.
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY DO ROKU 2020 VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ A SOUSTAVU NATURA 2000.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Transformace sociálních služeb z pohledu obce Jméno: Mgr. Alena Krušinová Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Sára Motyčková 9.B 2015/2016 Název úkolu: Životní prostředí - Jak se vám žije ve Veselí nad Moravou? Číslo úkolu: 28 Zadání úkolu: Vytvoř a následně zpracuj.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
2. setkání pracovní skupiny „Život v obcích“. Souhrnná SWOT analýza Silné, slabé stránky Silné stránky B. Slabé stránky B. Výhodná geografická poloha.
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
Bakalářská práce Studie zvýšení úrovně technické a občanské vybavenosti obce Vypracovala: Hana Vostřelová Obor: Agroekologie Rok: 2007.
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
Fórum Zdravého města Řešení největších problémů města 2013/2014.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY Č. P
13. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
REGIONÁLNÍ VEŘEJNÝ ZÁJEM
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
Podnikání na venkově.
Výsledky projednávání
Strategický plán rozvoje obce pro období
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Transkript prezentace:

Odpovědná radnice 1 PŘEDSTAVENÍ VOLEBNÍHO PROGRAMU PŘEDSTAVENÍ KANDIDÁTŮ DO ZM V KLIMKOVICÍCH Ing. Zdeněk Husťák – kandidát na starostu města VOLEBNÍ PROGRAM

Odpovědná radnice 2 1) VIZE: Podpora bytové výstavby pro seniory. AKCE 2014+: Využití nabídky firmy BKB Metal v Hospodářské škole. VOLEBNÍ PROGRAM

Odpovědná radnice 3 VOLEBNÍ PROGRAM 2) VIZE: Maximální zaměstnanosti občanů města. Podpora znevýhodněných skupin obyvatel. AKCE 2014+: Rekvalifikační kurzy, motivační školení, řešení nechtěných životních situací.

Odpovědná radnice 4 VOLEBNÍ PROGRAM 3) VIZE: Budování lázeňského města. AKCE 2014+: Založení Okrášlovací komise.

Odpovědná radnice 5 VOLEBNÍ PROGRAM 4) VIZE: Odpovědná radnice. AKCE 2014+: Zapojíme se do nového projektu Svazu měst a obcí „Odpovědný zastupitel“.

Odpovědná radnice 6 VOLEBNÍ PROGRAM 5) VIZE: Komunitní fungování obce. AKCE 2014+: Plánování hřišť DTJ, SDH, Orla, zklidnění dopravy MK, tvorby občanské vybavenosti okolí Myslivny, areálů koupaliště, MOZAIKY, Parku P. Bezruče atd.

Odpovědná radnice 7 VOLEBNÍ PROGRAM 6) VIZE: Udržitelná doprava. AKCE 2014+: Vymístění tranzitní nákladní dopravy nad 12 t. Snížení hlučnosti, nové řešení hlavní křižovatky, elektromobil.

Odpovědná radnice 8 VOLEBNÍ PROGRAM 7) VIZE: Čistá voda. Čistý vzduch. AKCE 2014+: Vybudování kanalizace v Josefovicích. Rozšíření Parku P. Bezruče.

Odpovědná radnice 9 VOLEBNÍ PROGRAM 8) VIZE: Pokračování v tradici organizovaného sportu. AKCE 2014+: Organizace Lázeňského poháru ve fotbale v roce Vybudování šaten pro fotbalisty. Sportovní hala vedle ZŠ.

Odpovědná radnice10 VOLEBNÍ PROGRAM 9) VIZE: Kultura a společenské vyžití. AKCE 2014+: Navrhneme vypracování projektů na kulturně – společenské využití budovy kina a sokolovny.

Odpovědná radnice11 VOLEBNÍ PROGRAM 10) VIZE: Dotační politika. AKCE 2014+: Rekonstrukce koupaliště, budov mateřské školy, budovy kina, sokolovny, zdravotního střediska, hasičské zbrojnice, Mozaiky, výstavbu nové sportovní haly, nové voliéry v parku a na revitalizaci zámeckých rybníků.

Odpovědná radnice12 VOLEBNÍ PROGRAM 11) VIZE: Zapojíme se do programu Zdravá města. AKCE 2014+: Priorita pro výměnu oken zdravotního střediska. Prevence: Upřednostníme pronájem nebytových prostor v zámku prodejně zdravých potravin. Osvěta v Mozaice.

Odpovědná radnice13 VOLEBNÍ PROGRAM 12) VIZE: Podpora školství. AKCE 2014+: Zvýšení kapacity budovy MŠ na ul. 28.října, podpora lázeňských oborů ve Střední podnikatelské škole.

Odpovědná radnice14 VOLEBNÍ PROGRAM 13) VIZE: Obnova nevyužívaných areálů. AKCE 2014+: Areál bývalé dřevovýroby, bývalé prodejny Lípa a bývalého školního statku.

Odpovědná radnice15 VOLEBNÍ PROGRAM 14) VIZE: Nakládání s odpady a se sběrnými surovinami. AKCE 2014+: Rozšíříme nabídku areálu sběrného dvora Technické správy o možnost zdarma odevzdat městu železný šrot a barevné kovy. Následným prodejem by se pak financovaly sociální programy podle bodu 2 tohoto programu. Prodloužíme provozní hodiny sběrného dvora.

Odpovědná radnice16 VOLEBNÍ PROGRAM Jak volit? Nejlépe celou kandidátku č. 5.

Odpovědná radnice17 VOLEBNÍ PROGRAM Motto: Buďme si dobrými sousedy a přispějme společně ke zdravému životnímu prostředí a udržitelnému rozvoji lázeňského místa Klimkovice. Děkuji za pozornost a za vaši podporu ve volbách.