Centers Dating 2012 Moderátor: Pavlína Hajnová. Diskuze rezidenčních developerů Dušan Kunovský, Central Group Štěpán Havlas, Finep Martin Svoboda, JRD.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Advertisements

Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
Bytové družstvo U Arény
Aktivní domy a inteligentní regiony
DOMY Otázky a odpovědi.
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Darja Gusak, Michal Jaroň.  Chudí tahají kýble s vodou, bohatí stavějí potrubí.
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
Konference Bezpečnost dodávek v energetice – Projekty úspor Prezentace pro účastníky konference: Bezpečnost dodávek v energetice Ing.
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
Vliv konceptu zelených budov na provozní fázi výstavbového projektu Ing. Jiří Dobiáš LEED AP.
Rekuperační jednotka ISIS Recover
Tepelné čerpadlo 3.
Energetická bezpečnost regionu Workshop v rámci projektu Energetický Inovační Portál CZ-PL.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
Programová konference ČSSD Michal Hašek Předseda Asociace krajů ČR a hejtman Jihomoravského kraje , Hradec Králové Silné, samostatné a spravedlivé.
VLIV ZMĚN SVĚTA PRÁCE NA KVALITU ŽIVOTA 2005 – 2008 Moderní společnost a její proměny Seminář k výzkumu na úseku BOZP
Trvale udržitelný rozvoj v dopravě
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
Dopad daňových reforem na trh bydlení ing. Tomáš Prouza, MBA, ředitel péče o klienty a ombudsman Stavební fórum, Praha, 22. května 2007.
Budovy s téměř nulovou spotřebou: jistá a přínosná budoucnost Diskuze o energeticky úsporném developmentu 19. listopadu 2014, Praha.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
. VÝZNAMNÉ INVESTIČNÍ AKCE VÝZNAMNÉ INVESTICE. INVESTICE A OPRAVY => 40 mil. Kč 2012 – 2013.
Energetická budoucnost Moravskoslezského kraje s novou jadernou elektrárnou nebo bez ní? Ing. Pavel Bartoš viceprezident MSEK.
MUDr. Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu AKTUALIZACE STÁTNÍ ENERGETICKÉ POLITIKY STABILNÍ ELEKTŘINA ZA PŘIJATELNOU CENU AKTUALIZACE STÁTNÍ ENERGETICKÉ.
Šetření energie Martin, Houska, Michal, Dann. Voda je stále vzácnější a dražší vodovodní baterie-umožňují jednoduché a rychlé nastavení potřebného průtoku.
Outsourcing a Facility Management
Co je konvenční nakupování? Synergické efekty osobního a elektronického nákupu Pavlína Hajnová Centers DATA, s.r.o.
Inovace systémů vytápění Možnosti úspor při vytápění a přípravě teplé vody TRONIC CONTROL® s.r.o. Ing. Vít Mráz.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Chytré sítě Smart grids.
Přístup města Zlína k OZE Ing. Zdeněk Urbanovský, Magistrát města Zlína.
SCLLD MAS Pobeskydí ve verzi návrhu Ostrava,
Nájemní bydlení Municipality & Development. Nájemní bydlení Vysokoškolské koleje (PPP a jiné formy) Domovy mládeže – internáty Ubytovny.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
Zavedení MHD zdarma ve Frýdku – Místku 2011
Pohled zadavatele na energetický audit ve velkém průmyslovém podniku Ing. Petr Matuszek Brno
BROWNFIELDS vs. GREENFIELDS Dr. Ing. Vávra Přemysl, MBA
Prostředí pro podnikání a rozhodující faktory růstu MSP Karel Havlíček květen 2008.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
v rámci projektu Mentoring a Magistrát Ing. Zbyněk Nejezchleba
1 Cenová úroveň roku 2005, vývoj cen pro OZ Asociace Energetických Manažerů Partyzánská 7, Praha 7 Sdružení velkých spotřebitelů energie.
Možnosti úspor v Domovech pro Seniory. Nabízíme našim zákazníkům více než pouze výrobky!
Využití OZE v ČR Příprava NAP pro období Dana Peterková Ministerstvo průmyslu a obchodu AEM – Budoucnost české energetiky v Evropě Poděbrady.
Název projektu Změna vytápění Mateřské školky a Domu s pečovatelskou službou na vytápění biomasou Tomáš HojdaMartin Paťha Luboš RypáčekMartin Müller.
VIII. Jarní konference energetických manažerů Poděbrady, 10. Března 2004 Trendy v energetickém managementu v ČR a EU Ing. Vladimír Dobeš, M.Sc. ředitel.
Životní úroveň obyvatel v České republice
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
Možnost kombinace dotací s EPC v rámci OPŽP
Shrnutí závěrů prvního konferenčního dne. Komunitní plánování, komunitní služby – jejich dostupnost a financování v Jihočeském kraji Mgr. Petr Studenovský.
zelená linka: Zkušenosti SFŽP s posuzováním nákladovosti projektů Operačního programu ŽP.
Jak se zapojit? Jiří Průša Národní informační den, , Praha 2 / 10 Předkladatel (koordinátor) Nese hlavní díl zodpovědnosti.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
1 Jednotné evropské nebe Zapojení ŘLP ČR, s. p. do projektu SESAR Doprava – Investice do dopravní infrastruktury Ing. Jan Klas Generální ředitel.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
1 Praha 11 a fondy Evropské unie KC Zahrada, Praha 17. května 2011 Úřad městské části Praha 11, Ocelíkova 672/1, Praha 415 This project is implemented.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Litoměřice 20. října 2016 Energeticky soběstačné obce.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR PLÁNOVANÉ POUŽITÍ FINANČNÍHO NÁSTROJE.
Sociální podnikání a jeho potřeby v ČR
Chytrý Jihomoravský kraj ?
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Regionální seminář „sociální podnikání“ v Opavě
Společensky odpovědného podnikání
EKOLOGICKÁ LIKVIDACE PLEVELE.
Presentation Title 1st September 2002
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Transkript prezentace:

Centers Dating 2012 Moderátor: Pavlína Hajnová

Diskuze rezidenčních developerů Dušan Kunovský, Central Group Štěpán Havlas, Finep Martin Svoboda, JRD Josef Purnoch, JRD

Chytré bydlení jako konkurenční výhoda Jan Průcha, Insight Home

Chytré bydlení jako konkurenční výhoda Insight Home, a.s.  Jediná firma na českém trhu zaměřující se především na rezidenční sektor  Golden Partner americké společnosti AMX  Silná partnerská síť – téměř 90 partnerů  3 show roomy – Centrum inovací, Antala Staška, Sykora Home. Dva v realizaci  – čtenářů  Nabízíme  Konzultace  Projekční činnost  Realizační a implementační činnost  Projektové řízení zakázek  Následný rozvoj a servis

Chytré bydlení – o čem to mluvím? Nejvyšší bezpečí Snížení spotřeby energií Snížení vlivu na životní prostředí Zvýšení komfortu a pohodlí Zábavu na vysoké úrovni

Chytré bydlení – konkurenční výhoda O nákupu nemovitosti rozhoduje především  Cena  Lokace Ale co když mám na výběr dvě srovnatelné nemovitosti?  Vybavenost?  Úspory – energetický štítek? ... A co třeba budoucnost?  Systémová elektroinstalace

Systémová elektroinstalace Připravte nemovitost na budoucnost...  Cena konvenční elektroinstalace cca Kč na m 2  Cena systémové elektroinstalace cca Kč na m 2  Investice 200 Kč na m 2 Rozpočet?  Nejsou další prostředky?  Využijte marketingových investic Možnosti inteligence  V rámci standardu...  Variantně jako nadstandard...

Reference  Firma s největší zkušeností na trhu  Komplexní realizace jak v rámci jednotlivých bytů / domů, tak celého areálu  Systém inComm pro interní komunikaci včetně billing systému  Dálkové odečty spotřeby energií  Úzká spolupráce s projekčními kancelářemi  inHome  V rámci standardu nemovitosti  Jako nadstandardní řešení

Děkuji za pozornost Jan Průcha, Insight Home

ŠETRNÉ REZIDENČNÍ BYDLENÍ – bydlení nové generace Ing. Martin Svoboda

Šetrné rezidenční bydlení Respekt k člověku – kvalita života a zdraví Respekt ke zdrojům - úspora energií a vody a dalších zdrojů Respekt k přírodě – bydlení šetrné k životnímu prostředí

Kvalita života a zdraví Světlé, slunné, vzdušné prostory Stále čerstvý vzduch s nízkou hladinou CO2 Řízení vlhkosti – vyloučení zdravotních rizik spojených s vysokou vlhkostí Omezení hluku Omezení prašnosti a případně i pylů Příjemné teploty v interiéru i v létě

Úspora energií 6 x nižší spotřeba energie na vytápění Nízké provozní náklady Energetická bezpečnost

Bydlení šetrné k přírodě 6 x nižší zatížení životního prostředí emisemi Minimální uhlíková stopa Obnovitelné zdroje energie

Ecocity Malešice

Zahrady Hloubětín

Vila Na Výsluní

Diamantica Prokopské údolí

Byty Semmering Prokopské údolí

Trilobit Prokopské údolí

Šetrná přeměna prostředí – Zahrady Hloubětín Původní stav

Šetrná přeměna prostředí – Zahrady Hloubětín Připravená změna

Šetrná přeměna prostředí - Trilobit Prokopské údolí Původní stav

Šetrná přeměna prostředí - Trilobit Prokopské údolí Připravená změna

Jak funguje šetrná budova

Šetrné bydlení a municipalita Sociální bydlení – nízké náklady Sociální bydlení by mělo mít nízké provozní náklady Šetrné bydlení zajistí nízké provozní náklady

5 důvodů proč šetrné bydlení 1.Vyšší kvalita života 2.Zdravé bydlení 3.Nízké provozní náklady 4.Šetrnost k životnímu prostředí 5.Výhodná investice

Děkuji za pozornost Martin Svoboda, JRD