Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Představení společnosti
Advertisements

Realitní kancelář Kuk Zadavatel: Ing. Ivana Němečková Student: Kristýna Lejsková Obor na třída: L/51 Podnikání, P2 Školní rok: 2012/2013.
Česká spořitelna.
Vypracovali: Martin Čmolík Pavel Šlégr
Financování nemovitostí MAJORDOMUS Praha, 11 st January 2011 Ivo Caha.
„Dobrý tým dělají detaily“ domy – byty – pozemky – domy – byty – pozemky – domy – byty – pozemky – domy.
GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
WIKIREALITY Tomáš Vyskočil Czech Internet Forum
ERP v praxi cestovního ruchu Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, , Brno.
Reality.iDNES.cz – neustále se rozvíjející portál s nemovitostmi bytydomykancelářepozemky.
Výukový materiál zpracovaný v rámci "EU peníze školám" Projekt: Škola pro život Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada: C.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Virtuální pobočka Moderní doplněk k prodejním kanálům Hypoteční banky Jan Sadil, Bohdan Suchánek 14. září 2011.
Opakování k maturitě.
ČESKOSLOVENSKÁ OBCHODNÍ BANKA
Nástroj pro efektivní práci moderního makléře Stanislava Kabele, Asim El Amin.
a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz
VÝPOČTY POJISTNÝCH ČÁSTEK V INFLAČNÍ PROSTŘEDÍ
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Jak ušetřit peníze vložené do inzerce nemovitostí a přitom víc prodávat? Ing. Jan Cempírek Obchodní ředitel, Český Internet s.r.o. - provozovatel portálu.
Program Czechinvestu pro II. fázi rozvoji klastru v rámci Operačního programu průmysl a podnikání MPO plánované období dotace pro klastr 3 -
JJ Mois Année IX. Celostátní finanční konference “Finance pro města a obce z evropských fondů v letech “ IX. Celostátní finanční konference.
© 2014 N APISEMEZAVAS. CZ Napisemezavas.cz C HCI BYDLET, ALE NEMÁM PENÍZE Závěrečný projekt.
Administrativně obchodní budova v centru Pardubic, Smilova ulice. Objekt má tři podlaží, obytné podkroví a je ze 4/5 podsklepený. V I.NP se nacházejí.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Realitní společnost ČS - květen strana 2 Aktuální stav franšízové sítě RSČS RSČS je plně profitabilní a stále 100% dceřiná společnost České spořitelny,
Firemní kultura - změna motivační strategie
Úvěrové a záruční nástroje v rámci OPPI. 2 Obsah prezentace Výsledky OPPP ČMZRB v OPPI Záruční a úvěrové programy Nástroje podpory Změny v postupech implementace.
Postakviziční integrace Jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Pavel Seeman.
 Jsme RK, která se specializuje na poptávky klientů  V případě prodeje investiční nemovitosti máme databázi 850 nejbohatších investorů do nemovitostí.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Bezpečnost realitních služeb
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
Sdílením k úspěchu aneb Sdílením k profesionalizaci = úspěch Stanislava Kabele, Asim El Amin.
HYPOTEČNÍ ÚVĚRY finanční poradenství konzultace
VeTo REALITY Váš partner ve světě realit. Nebojte se spolupráce s RK Do obchodu vkládám svoji osobní reputaci Nabízím vstřícné a férové jednání Spokojenost.
Partnerství u projektů financovaných z Globálních grantů Sociální inkluze v kontextu přípravy na nové programovací období – zkušenosti, problémy a překážky.
Propagace ve firmách Zlínského kraje
Veronika Němcová xnemv08 Koupě bytu v Praze. Veronika Němcová xnemv08 Osnova Rozhodovací fáze –Parametry bytu –Možnosti financování Výběr bytu Vyřízení.
 banka byla založena v lednu roku 1990  tehdy se jednalo o státní peněžní ústav, který byl 5. března 1992 transformován na akciovou společnost  v červenci.
HYPOTEČNÍ ÚVĚR. STAVEBNÍ SPOŘENÍ.
Řízení obchodu Pro IT, a.s. Ing. Zbyněk Sonnek … průzračnost, která je vidět.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
Nabídka na malou franchisu na provozování činnosti SJEDNÁVÁNÍ SCHŮZEK PRO FINANČNÍ PORADCE a NABÍDEK PRONÁJMU LIDÍ JAKO OBCHODNÍHO ÚSEKU A KANCELÁŘÍ STAVEBNÍM.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky, ale pouze 5 % z obratu  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování příspěvek na.
1 VI. Ročník odborné mezinárodní konference Real Estate Market Autumn 2007 Ing. Petr Illetško MBA.
Naše společenství vzniklo jako reakce na neuspokojivou situaci ve státě, jako je…… Nezaměstnanost Zdražování produktů, služeb a energií Konkurenční nevyváženost.
KB – tradiční partner českých potravinářů a zemědělců
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
Miroslav Somr jednatel společnosti.
Komerční banka - partner pro příjemce dotací Jitka Haubová zástupce výkonné ředitelky korporátního bankovnictví KB 190. Žofínské fórum, Čerpání.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
Podpory pro malé a střední podnikatele v roce zvýhodněné záruky, úvěry a finanční příspěvky.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
RAIFFEISENBANK RUDOLF RABIŇÁK
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Talent marketingových komunikací
Šablony pro SŠ a VOŠ výzva I
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
APLIKACE OctopusPro - práce s inzerátem
Souhrnné informace Kontaktní údaje: Jindřišská 889/17, Praha 1
Vítejte na třetí místní konferenci
Transkript prezentace:

Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou Realitní kongres 2011 Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou Jiří Lejnar Ředitel Hypocenter Modré pyramidy

Dosavadní úspěchy a historie 2003 – start pobočky Praha 4 – Krč s nulovými výsledky 2004 – nejúspěšnější pobočka v rámci Modré pyramidy 2007 – obchodní výsledek pobočky Praha 4 – Krč ve výši 1 MLD CZK v objemu poskytnutých úvěrů 2008 – otevření Hypocentra v Jindřišské ulici 2008 – obchodní výsledek 2,1 MLD CZK 2009 – obchodní výsledek 2,5 MLD CZK 2010 – otevření 2 dalších regionálních Hypocenter Brno a Hradec Králové 2010 – začátek fungování Realitní společnosti Hypocentra 2011 – otevření Hypocenter České Budějovice, Pardubice a Plzeň 2011 – roční plán v hypotečních úvěrech – 4 MLD CZK 2011 – prodej více než 40 nemovitostí 3.měsíc po sobě

Hypocentrum – Jindřišská 17, Praha 1

Již 6x v České republice 2008 2010 2011 2011 2010 2011

Propojení hypotečního a realitního trhu na jednom místě 50% našich koncových klientů na HÚ ještě nemá vybranou nemovitost Zajistíme jim Pohotovostní úvěr Klient má na výběr z: hypotečních úvěrů Komerční banky úvěrů Modré pyramidy Kromě potvrzení o příjmu nebo daňového přiznání si vše zajistí Hypocentrum za klienta Se schválenými hypotékami i bez nich se stávají se našimi potenciálními klienty pro výběr nemovitosti, poptávajícími klienty: Společná nabídka nemovitostí na www.hypocentrum.cz: Realitní společnosti Hypocentra 5,000 nemovitostí našich partnerů Poptávky nemovitostí jsou potenciálními klienty na koupi nemovitosti a financování hypotékou, získané od: týmu hypotečních poradců týmu realitních poradců

Získávání klientů na koupi nemovitostí Klienti z reklamy Prodejní akce Nemovitosti spolupracujících RK Výběr nemovitosti na www.hypocentrum.cz Bez provize Korporátní firmy ADOL Dlouhodobí klienti Poptávky Vlastní nabídka nemovitostí 30% provize Klient z prohlídky Doporučení

Sdílení nabídek a poptávek Nabídky Poptávky RK2 Nabídky Nabídky RK1 Poptávky Poptávky Subjekt, který má nabídku zajišťuje právní servis 70% Subjekt, který má poptávku   30%

Pravidla sdílení nabídek a poptávek Předpokládáme, že dojde k řadě duplicit Ten, kdo první objeví spárované nemovitosti a osloví protistranu si může vybrat, s kým chce párovat, a tedy s kým obchod nakonec udělá Po oslovení jednoho partnera si ale nemůže vybrat dalšího, který má stejnou nabídku / poptávku Nejsou viditelné kontakty na klienty, ale jen kontakty na realitní makléře spolupracujících realitních kanceláří Každý si může v nastavení vybrat, s kým chce nabídky a poptávky párovat a tedy spolupracovat U každé nabídky nemovitosti bude příznak pro párování, pokud ho RK označí, nebudou se párovat k nabídce ani poptávky

Global Systém pro párování nabídek a poptávek nemovitostí, jehož autorem je Hypocentrum Nepotřebuje dlouhé školení, je intuitivní, rychlý a přehledný Umožní navíc: inzerci na 6 základních realitních serverech manažerské statistiky výpočet a systém čerpání provizí od Hypocentra za doporučené hypoteční úvěry přehled komunikace hypotečního bankéře s klientem Není potřeba přecházet s inzercí a správou nemovitostí na systém Global: pracujeme na kompatibilitě s novou verzí Real studia

Budoucnost spolupráce mezi realitními kancelářemi Vzájemná spolupráce a sdílení nabídek a poptávek Zaměření se na exkluzivní nabídky Práce s poptávkou nemovitosti Zastavení praktik vymyšlené inzerce Spolupráce na přímo s bankami a ne s hypotečními zprostředkovateli

Banka vs. Hypoteční zprostředkovatel 3,99% 3,79% 4,09% 3,89% 3,79% 3,59% 3,69% 3,69% 3,59% 3,49% 3,49% 3,49% 3,49%

Úvodní stránka realitního makléře

Přidání nové nemovitosti

Přidání nové poptávky

Přidání nového klienta

Spárované nemovitosti k poptávce

Spárované poptávky k nabídce

Komunikace

Děkuji za pozornost