Knihovna Český Těšín K nihovnu navštěvujeme každý měsíc. Líbí se mi tam. Vybíráme si knížky na dané téma nebo máme volný výběr. Také tam mají leták, kde.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
odloučené pracoviště Perunova 6 „Škola Perunka“ - 1. stupeň ZŠ
Advertisements

Vyrobila 8. třída ZŠ Pustiměř
Třída RÁKOSNÍČCI ZŠ a MŠ Újezd, p.o.
Naše třída od 1. do 7..
Beseda s paní spisovatelkou
STATISTIKA 2013 NIPOS Kult (MK) STATISTIKA  Je věda, která se snaží zkoumat reálná data.  Je metoda, jak vyjádřit nejistá data s přesností.
Návštěva BRITISH COUNCIL
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
 Vyučující  Prostory na výuku  Učební pomůcky  Počty vyučovaných hodin  Zájezdy do zahraničí  Anglický kurz.
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
Naše knihovna se nachází v objektu Obecního úřadu Roubanina.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Č ím se zabývám ve volném č ase Já se ráda ve volném č ase zabývám tím, ž e kreslím na malí ř ském stojanu, hraju na po č íta č i a ráda chodím na krou.
Kdo vlastně jsme? Jsme skupina mladých fotografů, kteří se zajímají zejména o MHD. Navštěvujeme dny otevřených dveří, muzea, hrady, zámky a nakonec jednou.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
Holly Blacková KRONIKA RODU SPIDERWICKŮ. Proč jsme si to vybrali Knížka plná kouzelných bytostí, která nás po přečtení zaujala Příběh zaujme tajemstvím.
Zahrajte si v matematice oblíbenou hru
Člověk a jeho svět V naší obci Jana Štadlerová ZŠ Věšín.
ŠKOLNÍ KNIHOVNA  ZŠ Tečovice na Zlínsku má nejlepší školní knihovnu.
Knížka, kterou mám rád: Bratři lví srdce vytvořil: Milan Urbánek.
Vesnice Strupčice.
Recyklohraní u nás ve škole Jsme malá školička, do které chodí 25 žáků. Probíhají u nás různé soutěže- sběr baterií, elektrozařízení, ale třídíme také.
ale i na kytaru. Jsem patron Noťáčku, kde bydlím s kamarádem Leem. Ahoj, říkají mi Flažolet. Rád hraju na klarinet,
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Moje třída.
Vzhůru do života. V září se všichni sejdeme a povídáme si, co bylo o prázdninách.Pak nás přivítají paní učitelky a sdělí nám, co pěkného nás čeká.
DÍLNA 3 TÉMA: Vesmírné pohádky. CO NÁS ČEKÁ? o NÁVŠTĚVA MĚSTSKÉ KNIHOVNY o OBJEVOVÁNÍ POHÁDKOVÝCH KNÍŽEK S VESMÍRNOU TÉMATIKOU o POVÍDÁNÍ O KNÍŽKÁCH o.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
BUDOUCÍ DEVÍTKA. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků je sedm a dívek dnes už také sedm. Tvoříme vyrovnaný počet. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků.
Vzdělávací technologie aplikace Jaromír Reger (L07155)
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Naše školní knihovna. Jsme Základní škola, Liberec, U Soudu 369/8 V naší škole jsou běžné třídy a speciální třídy pro děti s SPU Všechny děti mají k dispozici.
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Soutěž pro dvě družstva. Pravidla Rozdělte třídu na družstva A a B. Družstva střídavě vybírají otázku kliknutím na číslo v pyramidě, zvolené otázky zaznamenávejte.
Ponorky z Nasavrk. Tak se pěkně zasmějte, připomínek nemějte.
VY_32_INOVACE_04_Povolání. Jméno: Vendula Báčová Ročník: 3. Období vytvoření: září 2011 Téma: Povolání Anotace: Učivo je podáno formou prezentace doplňující.
Teorie a metod. výchovy ke zdraví 2
Čtenářská liga Městská knihovna Sedlčany  Soutěž pro děti do 15 let  Říjen - květen  3 kategorie:  Do 9 let  9-11 let  let  2 kola hodnocení.
České děti jako čtenáři v roce 2013/2014 Praha UISK Vít Richter Národní knihovna ČR
 V dubnu 2008 zaplatili rodiče za stravenky ve školní jídelně Honzovi a Míšovi 630 Kč. Honza 2 krát na obědě nebyl.  Jaká je cena jedné stravenky?
Veřejné knihovny - místa mezigeneračního setkávání PhDr. Ivana Štrossová Krajská knihovna Vysočiny Jihlava, 31.března 2011.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Téma měsíce: Kniha-můj přítel Téma měsíce: Kniha-můj přítel Školní družina ZŠ Na Smetance Praha 2 měsíc Březen Po dlouhé a studené zimě se všichni radujeme.
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice FotoApalucha 2015 Šumava – Prachaticko, Volary,
Projekt Kiosek Zpracovali: Tomáš Svoboda, Alena Ikriová, Kristýna Krulichová, Nicola Hlavičková, Josef Kořínek z OIS3.
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
Závěrečná besídka Loučení se školním rokem. Nejprve úvodní slovo paní učitelky.
125 let od první zmínky knihovny 95 let od založení knihovny v Loučce.
PROJEKTY FINANČNĚ PODPOŘENÉ SKIP VELKÁ MORAVA
Moje škola Tereza Nehybová.
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
Naše škola 1.
Školník Kulda je jednička
Valentýna Szybakowská
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
Osobnostní rozvoj.
Čtenářsky podnětné prostředí
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov
Knihovnická procházka Prahou Petra Ambrušová a Ivana Šnoblová K1
Výprava za kronikou Autor: Mgr. Ivana Tesařová
Vítáme Vás na ZŠ Šalounova - Halasova
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
VY_32_INOVACE_19 19 Vím, co čtu IV. autor: Mgr. Jana Kobylková
ČTEME S BEKSOU – 3. třída V pátek jsme navštívili Krajskou knihovnu v Pardubicích na Perštýnském náměstí. V knihovně nás přivítala vedoucí dětského.
Sekce veřejných knihoven SKIP
Transkript prezentace:

Knihovna Český Těšín K nihovnu navštěvujeme každý měsíc. Líbí se mi tam. Vybíráme si knížky na dané téma nebo máme volný výběr. Také tam mají leták, kde jsou různé věci na vyrobení. Výrobky jsme si pak rozvěsili po třídě a ozdoba je hotova. Jindy nám dává paní knihovnice otázky o knihách. Kdo správně odpoví, získá bod. Výherce dostane malou odměnu. Knihovnu mám ráda. Žačka třídy 4.A

Městská knihovna je super, protože ji navštěvujeme celá třída každý měsíc. Každou návštěvu nás paní knihovnice něco pěkného naučí. Hrajeme různé soutěže. Dostáváme ceny. Paní učitelka nám čte, zapisuji si to do žákovské knížky škola naruby. Líbí se mi to. Filip P.

Naše třída navštěvuje těšínskou knihovnu. Máme tam různé besedy, hry a soutěže, které nám připravuje paní knihovnice. Máme tam besedy na různá témata, například Těšín nebo Olympijské hry. Je to velmi zábavné. Vyhráváme různé ceny za rychlost nebo za správnou odpověď. Kuba K.

Každý měsíc chodíme s třídou do knihovny. Půjčujeme si různé knihy. Někdy máme i soutěže. Naše družstvo vždy mělo první místo. Dostáváme ceny z kačera Donalda a z ABC. Nálepky, plakáty, alarm apod. Já třeba vyhrál nůž, plakát. Jsme třída,která nejčastěji chodí do knihovny. Když přijdeme do třídy, nahlásíme paní učitelce, kdo má jakou knihu. Potom si z každé knihy kousek přečteme. I paní učitelka si půjčuje knihy. Nashledanou za měsíc v knihovně.