Motivace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r.
Advertisements

Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce MATEMATIKA Kroužek matematických.
CLIL Content and Language Integrated Learning
Podpora studentů s SPU na MU
„Webové listy“ – virtuální nástěnka
Problémy spojené se zaváděním CLIL do škol:
Studium v zahraničí Ing. Hana Rendlová Mgr. Helena Bicanová
Žádost o místo K písemnostem, které vznikají při organizaci a řízení společnosti v oblasti personální, patří doklady o průběhu a ukončení pracovního poměru.
Výběrové řízení a přijímací pohovor – vybrané rady a tipy
Úvodní stránka.
Ing. Jana Popelková Národní vzdělávací fond Kongres výchovného poradenství, Pardubice, 25.–26. dubna 2006 Informační zdroje v poradenství.
Závěrečná práce Využití chytrého telefonu a tabletu v předmětu Aj Autor: Budka Oldřich Aprobace: Tv-Geo-Aj.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S.
Jazykové vzdělávání v kontextu Lisabonského procesu Schopnost komunikovat v cizích jazycích - jedna ze základních dovedností občana Evropy.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Maturitní zkouška z cizího jazyka Anglický a německý jazyk.
Úvod. školní: příprava na předmět Databázové systémy praktický: webové aplikace databázové systémy základy vývoje webových aplikací od návrhu databáze.
Konference projektu APSYS Propojení vědy, výzkumu, vzdělávání a podnikové praxe Propojení vědy, výzkumu, vzdělávání a podnikové praxe ODBORNÁ JAZYKOVÁ.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S.
Studijní informační zdroje (a jak se k nim dostat) Pro předmět Jazykový projev (2014/15) připravila Eva Cerniňáková Jabok - Vyšší odborná škola sociálně.
„Víme, že jazyky jsou užitečné, ale...“ Pavel Kurfürst Ústav cizích jazyků Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
PŘIVLASTŇOVACÍ ZÁJMENO MY, YOUR ANOTACE Šablona:ICT AJ přivlastňovací zájmena MY, YOUR Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Národní centrum Europass ČR | Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků.
Klíčové kompetence, výchovné a vzdělávací strategie Náměty a zkušenosti, jak pracovat s KK a VVS.
Příprava na výkon povolání
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
VZDĚLÁVÁNÍ PO SPLNĚNÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY Mgr. Blanka Vohníková.
Otevírá dveře ke studiu a práci v Evropě Ing. Karin Jajtnerová Národní ústav odborného vzdělávání Eurocentrum Liberec, 21. února 2007.
Výsledky přijímacího řízení ve školním roce 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Program Socrates/Erasmus Jana Procáková Petra Veselá Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S.
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.17 Anotace: Prezentace je zaměřena na výtah, jeho hlavní znaky a funkci. Slouží jako zápis pro žáky. Vzdělávací oblast: český.
Úvod Proč studovat informatiku?
Spolupráce s rodiči a absolventy při tvorbě ŠVP RNDr. Jiří Herman, Ph.D. Gymnázium, Brno třída Kapitána Jaroše 14.
Faktory ovlivňující přechod žáků 5. ročníků na víceleté gymnázium Poznatky z longitudinálního výzkumu CLoSE Jana Straková, David Greger.
Vítejte na Přírodovědecké fakultě
„Je to hezký umět česky!“ Čeština v německých projektech
Výuka českého jazyka pro cizince na Vysoké škole hotelové v Praze 8
Fakulta informatiky Masarykova univerzita Brno. Fakulta informatiky MU Brno Brno – univerzitní město Masarykova univerzita – druhá největší univerzita.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
PŘEDŠKOLNÍ PEDAGOGIKA 1
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
EU peníze středním školám. Šablony Šablony – unikátní systém podávání žádostí o EU dotace Není nikde jinde v EU Velmi jednoduchý způsob - školy mají minimum.
Přechod žáka ze ZŠ na SŠ SPŠ Ostrov Stručný program setkání 7:30-8:30  příprava ve třídách (otázky pro diskusi, vyzvednutí prac.oděvů, poučení.
La section franco-tchèque de SGO ČESKO-FRANCOUZSKÁ SEKCE SGO.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
Informace pro členy oborových skupin Analýzy a informace vytvářené v NÚV k přechodu a uplatnění absolventů škol na trhu práce Ing. Jiří Vojtěch vedoucí.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Přijímací řízení na střední školy 2016/2017
Kde hledat informace o oborech a středních školách?
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
INDIVIDUALIZACE VZDĚLÁVÁNÍ A ŠVP
Úvod do odborného stylu pro studenty s poruchami učení
Digitální učební materiál
Přijímací řízení na střední školy 2017/2018
Informace k PP2 a semináři
Přírodovědecká fakulta UJEP
Vyhledávání je zaměřeno na informační zdroje z oblasti vědy, výzkumu a
VIKBA32 Informační vzdělávání
STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ A VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ MB
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2019/20
Kde hledat informace o oborech a středních školách?
Transkript prezentace:

Motivace

10 důvodů proč se učit anglicky Motivace 10 důvodů proč se učit anglicky

1. Jednoduchá gramatika

1. Jednoduchá gramatika Český jazyk je flektivní (ohebný), používá skloňování a časování

1. Jednoduchá gramatika Český jazyk je flektivní (ohebný), používá skloňování a časování Anglický jazyk je analytický (neohebný), používá slovosled

2. Dostatečné množství studijních materiálů na internetu

2. Dostatečné množství studijních materiálů na internetu Elektronické knihy: http://palmknihy.cz/free/index.php

2. Dostatečné množství studijních materiálů na internetu Elektronické knihy: http://palmknihy.cz/free/index.php Referáty: http://www.odmaturuj.cz/anglictina/

2. Dostatečné množství studijních materiálů na internetu Elektronické knihy: http://palmknihy.cz/free/index.php Referáty: http://www.odmaturuj.cz/anglictina/ Nahrávky a klasické dvojjazyčné učebnice: http://www.infoa.cz/nahravky-zdarma/

3. Snadnější zvládnutí maturitní zkoušky

4. Vyšší šance u přijímacího řízení z AJ

5. Možnost studovat na střední či vysoké škole v zahraničí

5. Možnost studovat na střední či vysoké škole v zahraničí V rámci vzdělávacího programu Socrates

5. Možnost studovat na střední či vysoké škole v zahraničí V rámci vzdělávacího programu Socrates Zahrnuje podprogram Lingua zaměřený na vzdělávání v oblasti cizích jazyků.

6. Možnost pracovat v zahraničí

6. Možnost pracovat v zahraničí „Při svém pobytu v zahraničí jsem získala cenné pracovní zkušenosti a ověřila jsem si, zda AJ opravdu ovládám.“

6. Možnost pracovat v zahraničí „Při svém pobytu v zahraničí jsem získala cenné pracovní zkušenosti a ověřila jsem si, zda AJ opravdu ovládám.“

7. Rozvoj kompetencí ke komunikaci

7. Rozvoj kompetencí ke komunikaci Mohou být užitečné u zkoušek, konkurzů a důležitých pohovorů.

8. Porozumění odborným textům

8. Porozumění odborným textům Většina článku a periodik s odbornou tématikou je napsaná anglicky.

9. Dorozumíte se v mnoha zemích

9. Dorozumíte se v mnoha zemích Anglicky mluví téměř 6% populace.

9. Dorozumíte se v mnoha zemích Anglicky mluví téměř 6% populace.

10. Možnost učit se sledováním filmů v angličtině

10. Možnost učit se sledováním filmů v angličtině Zkuste třeba pohádky pro děti od Walt Disney

Angličtina může být zábavná.

Angličtina může být zábavná.

Angličtina může být zábavná.

Angličtina může být zábavná.

Angličtina může být zábavná.