Austrálie Queensland Brisbane 2005/2006.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
Advertisements

Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
Sociální politika 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
MAS Mikroregionu Frýdlantsko 349 km obyvatel 18 obcí (3 města, 15 vesnic) Vznikla v roce 2004, s aktivním podílem zemědělců a drobných podnikatelů.
Obsah Organizace AIESEC Projekt EDISON Zahraniční studenti Program
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory Nadace
Projekt partnerství škol Comenius Comenius School Partnership Mezinárodní projekt spolupráce mateřských škol „Okno do světa“
Rotary Exchange Columbus, Wisconsin Columbus, Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Přibližně.
Program PĚT P. Pět P je… Sociálně preventivní volnočasový program Sociálně preventivní volnočasový program Zaměřuje se na: Zaměřuje se na: Přátelství.
Město bez hranic Evropské město kultury Pécs2010.
Nikola Křístek, expert projektu Unie center pro rodinu a komunitu
AUSTRÁLIE nejmenší kontinent (7,7 mil km2)
Postřehy ze studijního pobytu, aneb Fulda 2004 (Socrates Erasmus)
OBČANSKÉ SDRUŽENÍ PRO SPOLUPRÁCI SE ZAHRANIČÍM DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Zuzana ČERMÁKOVÁ
Estonsko (leden-červen 2014)
Obyvatelstvo světa a jeho početní růst
SEVERNÍ ASIE - SIBIŘ.
Kavárna PředMěstí Sociální podnik. Koncept Výjimečný interiér – měšťanský dům v centru města Regionální produkty Sociální podnik Ten podnik žije! Skvělý.
Nizozemsko Káťa Krejčí.
Dětský domov Jesenské – Projekt Česko-slovenská výměna zkušeností v oblasti práce a sociálních věcí CZ.1.04/5.1.01/ Tento projekt.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Oblasti Asie II - základní údaje - 1 studenti Pracovní prezentace pro stažení a doplňování aktuálních dat. 1.
ERASMUS.  Obor předškolní pedagogika je vyučován pod Fakultou sociálních studií (Department of Social Education) v malebném městě Odense  V závislosti.
VÍTEJTE na prezentaci AIESEC … o mé činnosti v AIESEC.
Austrálie.
Austrálie.
Obyvatelstvo ČR Animované grafy ČSÚ.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Charitativní projekt SOŠ Luhačovice
AUSTRÁLIE.
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
Asie - obyvatelstvo. Asie - obyvatelstvo Světadíl s největším počtem obyvatel na světě (asi 4 mld. lidí) Světadíl s největším počtem obyvatel na světě.
MÍSTO,KDE ŽIJI JE VSETÍN
Austrálie- vzdálený ostrov svobody
Republika Kongo.
Kanada. Administrativa Kanada je 2. největším státem světa (po RUS) s rozlohou 10 mil km 2 Je federací tvořená 10 provinciemi a 3 teritorii (Nunavut)
PROVINCIE A TERITORIA Kanada je federálním státem skládá se z 10 provincií a 3 teritorií. Nejlidnatější provincií je Ontario s největším městem Kanady.
Předmět: Zeměpis cestovního ruchu Ročník: 1.
Hlavní města Austrálie
Čína Jan Dušek.
ASIE-NEJLIDNATĚJŠÍ KONTINENT
DRUHY MAP.
Queensland.
Průvodce Čínou 21. století “Children in Meeting #8″, Zhigang Tang, 2000.
Dominikánská republika
Velká británie ( Anglie ) Hlavní město je Londýn ( obyvatel ). Sousedí s Irskem. Sousedí s mořemi Severní moře, Keltské moře, Irské moře, průliv.
Kanada Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. David Mánek. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
PhDr.Václava Masáková1 Administrator Psychosociální programy s psychoterapeutickým prvkem pro děti a mládež.
ERASMUS 2012 – PORTUGALSKO Roman Talaš, FAI UTB PKS.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_32_INOVACE_63_18 Název materiáluVýchodní.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
 Odborná praxe v Rottenburgu (Wümme)  Datum konání: –  Jak: Díky programu EU Leonardo da Vinci  Praxe se účastnilo 6 dívek ze 3.
Austrálie (Rudý kontinent)
Zeměpis Světadíly a oceány VY_32_INOVACE_04_ZEMĚPIS_SVĚTADÍLY_A_OCEÁNY
Deinstitucionalizace: co naznačuje mezinárodní výzkum?
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Zeměpis 7. ročník
LEKTORÁT V JEKATĚRINBURGU
Sociální práce s rodinou 4
Kanada Obr. 1 – Mapa Kanady
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Odborná praxe v Německu 2014
NÁZEV ŠKOLY: AUTOR: NÁZEV: VY_32_INOVACE_20 TEMA: ČÍSLO PROJEKTU:
SmoČR a senioři v obcích
  Hlavní město: Tripolis.  V zemi žije 6,5 mil. obyvatel  Jazyk: Arabština a Italština  Přibližně 95 % území je tvořeno Saharou.  Přibližně 97 %
Sčítání lidu domů a bytů 2011
Obecná charakteristika kontinentu
Uganda Vytvořila: Andrea Katič. Podnebí Leží na rovníku. Tropické kontinentální podnebí s letním počasím po celý rok. Díky nadmořské výšce zde nejsou.
Nauru Dostupné z :
Transkript prezentace:

Austrálie Queensland Brisbane 2005/2006

Země Nejsušší a nejmenší kontinent Tvořena 6 státy a 2 teritorii Ve velkoměstech žije 85% populace Velké povědomí o Rotary International Velmi multikulturní prostředí

Brisbane Hlavní město státu Queensland cca 2 miliony obyvatel Subtropické podnebí - zimní teploty neklesají pod 20°C, letní 40°C a více…

Rodina a Rotary Většinou 3 – 4 rodiny během pobytu Početné rodiny (5 dětí není výjimka) Členové často členy Rotary Účast na schůzkách povinná Jeden klub má vesměs pouze jednoho exchange

Škola Školy státní a soukromé Možnost volby předmětů Povinné školní uniformy Mnoho možností mimoškolních aktivit Má škola: 2300 studentů, 53 národností

Lidé a přátelé Lidé jsou milí, přátelští a nápomocní Škola a další aktivity tvoří základ pro navázání vztahů s místními vrstevníky Hodně přátel z řad ostatních exchange, ale záleží na místě (kluby jsou i ve vnitrozemí, kde vzdálenosti mezi městy jsou ve stovkách km)

Osobní postřehy a zážitky Skvělá možnost poznání nové země, kultury, jazyka a lidí Navázání dlouhodobých kontaktů s lidmi po celém světě Možnosti cestování Nutnost opustit domov, rodinu, školu Loučení

Australia forever!