Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Odborná praxe v Německu 2014

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Odborná praxe v Německu 2014"— Transkript prezentace:

1 Odborná praxe v Německu 2014
Tetiana Maistrenko P3A

2 Před odjezdem jsme se zúčastnily třídenní jazykové přípravy, kde jsme se naučily mnoho nových slovíček v oblasti administrativy a procvičily všechno, co bychom měly vědět a umět před praxí. Bylo to hodně zajímavé a velmi přínosné pro pozdější využití.

3 Očekávání: zlepšení se v německým jazyce poznávání nových lidí
poznávání města a okolí nové zkušenosti, dovednosti a zážitky Obavy: nedorozumění se

4 Rotenburg (Wümme) Rotenburg (Wümme) je město ležící v německém Dolním Sasku. Městem protéká řeka Wümme. Je to hezké a klidné město. Do Rotenburgu jsme dorazily 26. dubna.

5 Pracovala jsem ve společnosti
Mathius Claudius Heim, která se pečuje o důchodce. Každý týden jsem byla na různých pobočkách, abych mohla vyzkoušet něco nového a seznámit se s novými lidmi. Pracovala jsem na sekretariátu, kde jsem se naučila administrativní práci. Zúčastnila jsem se pohovorů, třídila jsem poštu, zpracovávala doklady, smlouvy, účtenky apod. Během praxe se mi hodně zlepšila slovní zásoba. Poznala jsem spoustu zajímavých lidi, se kterými zůstávám v kontaktu až do teď. Žádné problémy s komunikací nenastaly. Nebála jsem se ptát a lidé kolem byli vždy ochotní pomoct.

6 Bavila jsem se také s ubytovanými.

7 Das beste Team!

8 Cestování

9 Stihly jsme i oslavit narozeniny!

10 Ubytování – Ferienhaus http://www. inge-philipp-schlake
Ubytování – Ferienhaus Dostaly jsme také kola! 

11 Zhodnocení praxe 1* získání nových přátel nezapomenutelné zážitky nové zkušenosti a dovednosti poznání nového prostředí a kultury zlepšení slovní zásoby ztráta strachu z nedorozumění se velký přínos do budoucnosti!


Stáhnout ppt "Odborná praxe v Německu 2014"

Podobné prezentace


Reklamy Google