Prezentace zasedacích místností. Předsálí kongresového sálu možnost pořádání cateringových akcí provádění prezenčních úkonů prezentace výrobků a služeb.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Náš domov. Pojďte s námi na prohlídku Bezbariérový vstupVede k hlavnímu vchodu.
Advertisements

KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
Divadlo Hybernia prezentace pro partnery
Kongresový sál Kongresový sál Letiště Praha, a. s
koncepce rozvoje IT učeben ve škole
stravovacích zařízení
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Infrastruktura a zázemí pro výuku
ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO. Úvod Společnost D-NET, a.s. působí více než deset let v oblasti telekomunikací a automatizovaného zpracování dat. Během úspěšného rozvoje.
Hledáte výhodný pronájem sálu
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
VY_32_INOVACE_06 - Popis místnosti
ENGINEERED FOR BUSINESS All-in-One interaktivní řešení pro úspěšná jednání Roman Vejražka, Business Account Manager PROJEKTOR EB-1410Wi.
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
Specielní učebna a kabinet fyziky na ZŠ
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
Název školy Střední odborná škola Luhačovice
Power Point– úvod Ing. Bohumil Bareš.
Nokia x6  V současnosti nejvyspělejším modelem Nokia xSeries je Nokia X6  v ČR prodává ve verzi s 16 GB vnitřní paměti.
GRANTOVÁ SCHÉMATA SROP KARLOVARSKÉHO KRAJE 2. kolo výzvy Seminář
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Knihovna Karla Dvořáčka ve Vyškově
Školicí a ubytovací středisko IAT
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Z technické praxe budoucím tlumočníkům Michael Scholze David Lazák
Projektory Projektory se používají pro velkoplošné zobrazení počítačového nebo video signálu. Promítaný obraz může být mnohem větší než obraz na klasickém.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.18 PowerPoint - Zásady pro zpracování počítačové prezentace Anotace: Žák se seznámí se zásadami zpracování počítačové prezentace.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
Prezentace služeb Pokoje 4* Restaurant Catering.
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ TVARY TABULÍ Ing. PETRA ŠKRÁŠKOVÁ
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ PŘÍPRAVA A ÚPRAVA SLAVNOSTNÍ TABULE
Mikroprocesor.
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ RAUT_ CHARAKTERISTIKA
Projekt FRVŠ 2273 Hana Andrášová. Vybavení učebny PC pro studenty a učitele – umožňují práci i v náročných grafických programech.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav.
Raut.
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVNÍHO CENTRA
KONFERENČNÍ A SPOLEČENSKÉ PROSTORY AUTOKLUBU ČESKÉ REPUBLIKY Zajišťuje a pronajímá společnost GANIMED spol. s r.o.
 Adresa: Vzdělávací a konferenční centrum Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Telč, Náměstí Jana Kypty 74, Telč- Vnitřní Město, telefon:
EU peníze školám Zasíťování školy Rekonstrukce podlahy v tělocvičně Arboretum – Přírodní učebna Odborná pracovna humanitních předmětů Dokončení výměny.
Prostory zámku Litomyšl pro Vaše akce. 1.Kongresové centrum 2.Svatební prostory 3.Zámecké divadlo 4.Exteriéry a zahrada.
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou 2. Setkání Řídícího výboru 21. června 2016, MÚ Kralupy nad Vltavou.
Státní zámek Sychrov. Nabízíme:  prostory pro svatby  prostory pro koncerty, módní přehlídky  prostory pro jednání, konference a přednášky  prostory.
Prezentace zasedacích místností. Předsálí zasedací místnosti 440 možnost pořádání cateringových akcí provádění prezenčních úkonů prezentace výrobků a.
I NVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY Inventář = předměty používané při obsluze.
LP catering & events s.r.o.
SLUŽBY KRAJSKÉ VĚDECKÉ KNIHOVNY V LIBERCI z hlediska technického vybavení Dana Petrýdesová.
Ostružno - Prachovské skály
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
RAUT II. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
NETBOOK. NETBOOK NETBOOK Označuje počítač menší než notebook, který se zaměřuje na mobilitu, upřednostňuje nízkou spotřebu, cenu i váhu, a orientuje.
Odbor komunikace – Oddělení Public Relations
Technika obsluhy – Společenská setkání
Slavnostní hostiny Rozdělujeme podle dvou základních kritérií
OSTATNÍ HOSTINY III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA
Náš domov.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Ústí nad Labem 22. října 2008.
Klášter Zlatá Koruna- MICE, balíčky Školní výlety, svatby a další
Transkript prezentace:

Prezentace zasedacích místností

Předsálí kongresového sálu možnost pořádání cateringových akcí provádění prezenčních úkonů prezentace výrobků a služeb možnost neformálních diskuzí vybavené šatny bar

Kongresový sál kapacita 130 osob při divadelním uspořádání + 8 osob předsednický stůl kapacita 72 osob při školním uspořádání + 8 osob předsednický stůl možnost variabilního uspořádání nábytku, kulatý stůl, tvar U, kombinace stolů a židlí možnost projekce ozvučení sálu pořizování audio a video záznamu tlumočnické kabiny regulace teploty pomocí vzduchotechniky Internetové připojení Wi-Fi připojení

Zasedací místnost 343 Zasedací místnost s doporučenou kapacitou 10 osob Jednací místnost vhodná pro formální jednání u kulatého stolu Je zde možnost podávání drobného občerstvení, popřípadě méně náročného oběda Možnost zapojení digitálního projektoru, s projekcí na stěnu Místnost je vybavena tabulí a flipchartem internetové připojení Wi-fi připojení

Předsálí zasedací místnosti 440 možnost pořádání cateringových akcí provádění prezenčních úkonů prezentace výrobků a služeb možnost neformálních diskuzí internetové připojení Wi-Fi připojení

Zasedací místnost 440 kapacita 40 osob při školním uspořádáním možnost variabilního uspořádání nábytku, kulatý stůl, tvar U, kombinace stolů a židlí místnost je možné přepažit na dvě menší se samostatnými vchody internetové připojení Wi-Fi připojení možnost využít Audio – vizuální techniky

Zasedací místnost 536 malá zasedací místnost s kapacitou 6 osob možnost drobného občerstvení v podobě kávy, vody a dezertu Internetové připojení Wi-Fi připojení

Komplex zasedacích místností v 6. podlaží

Zasedací místnost 636 zasedací místnost s maximální kapacitou 32 osob stoly jsou napevno postaveny do tvaru U místnost je vybavena projekčním plátnem možnost použití digitálního projektoru možnost drobného pohoštění formou kávy, vody, zákusku internetové připojení Wi-Fi připojení flipchart

Zasedací místnost 638 malá zasedací místnost s maximální kapacitou 10 osob možnost drobného pohoštění v podobě kávy, vody, zákusku internetové připojení Wi-Fi připojení

Zasedací místnost 640 zasedací místnost s maximální kapacitou 14 osob možnost podávání drobného občerstvení, káva, voda, dezert v případě využití digitálního projektoru, snížení kapacity o 3 osoby internetové připojení Wi-Fi připojení místnost je vybavena šatnou

Společenská místnost - Bar společenská místnost s kapacitou 12 osob možnost pořádání menších rautů využitelné s kombinací místností v komplexu 6. patra možnost vybavení digitálním projektorem, s projekcí na stěnu může též sloužit jako projekční místnost

Ceník zasedacích místností Kongresový sál1600,- / 1 hodina Zasedací místnost ,- / 1 hodina Zasedací místnost ,- / 1 hodina Zasedací místnost ,- / 1 hodina Zasedací místnost ,- / 1 hodina Zasedací místnost ,- / 1 hodina Zasedací místnost ,- / 1 hodina Společenská místnost Bar 750,- / 1 hodina

Kontaktní údaje Hana Sádovská BC Freyova, a.s. Freyova 27 – Praha 9 tel: GSM: