Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projekt FRVŠ 2273 Hana Andrášová. Vybavení učebny PC pro studenty a učitele – umožňují práci i v náročných grafických programech.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projekt FRVŠ 2273 Hana Andrášová. Vybavení učebny PC pro studenty a učitele – umožňují práci i v náročných grafických programech."— Transkript prezentace:

1 Projekt FRVŠ 2273 Hana Andrášová

2 Vybavení učebny PC pro studenty a učitele – umožňují práci i v náročných grafických programech

3 Vybavení učebny Výukový systém Smart Class kanadské firmy Smart Technologies - funkce jazykové laboratoře – umožňuje řízení komunikace (učitele s žáky i mezi žáky) a řízení výuky Ozvučení - reciever a reproduktory - kazetový magnetofon – dvojče, zn. Sony – umožní kvalitní přehrávání, počítadlo Projekční část: Interaktivní tabule SmartBoard – firmy Smart Technologi Datavideoprojektor vizualizér - dokumentová kamera Další technické vybavení: - kamerový systém - kontrola učebny, ale též možnost využít při videokonferencích) - zatemnění (vertikální, elektrické žaluzie) - osvětlení - FlipChart - přenosná tabule - nástěnná tabule - stupínek Projekční část: LCD Televizor DVD a VCR přehrávač

4 Software: Profile Deutsch Zarb 3.1 – 4 LingoFox redaktion-D – 1. a 2. díl Vybavení učebny

5 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Projekt FRVŠ 2273 Hana Andrášová. Vybavení učebny PC pro studenty a učitele – umožňují práci i v náročných grafických programech."

Podobné prezentace


Reklamy Google