Budoucnost založená na tradici Výběr projektů I. Výzva Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do venkovských oblastí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Výstavba sportovního areálu 20
Informace o výsledcích 1. výzvy MAS Vizovicka a Slušovicka, o. s.
LEADER V KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI OKRES RYCHNOV NAD KNĚŽNOU
Sídlo místní akční skupiny: Maleč 48 (okres Havlíčkův Brod)
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
Projekt rekonstrukce sportovního zázemí TJ Janovice Prezentace pro zastupitelstvo obce Janovice dne
„ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací projektu z PRV“ Spolufinancován Evropskou unií z Evropského zemědělského fondu pro rozvoj.
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
Dotační příležitosti.
Nadační fond Městské části Praha 1 SOFOS
Informace o fungování MAS Vizovicka a Slušovicka
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Přehled podpořených projektů října 2009.
Valná hromada MAS Šluknovsko Společenský klub Střelnice Varnsdorf 19. října 2013.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ OLOMOUC (IPRÚ OLOMOUC) Past na turisty.
Bilance naplňování SPL Opatření IV.1.2. listopad 2013 – červen stručné shrnutí období Lada Nevečeřalová
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Školení MAS Podhůří Železných hor o.p.s. k 2. výzvě v roce 2011 Přednášející: Jiří Zápotočný, ředitel o. p. s. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
TJ Sokol Libňatov Založen – ustavení jako pobočka TJ Sokol Havlovice Historie se píše do 70. let 20. století – nemáme přesné informace, kdy.
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Místní akční skupina SPOLEČNÁ CESTA Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Sociální problematika na venkově Od Programu obnovy vesnice k LEADERu Ing. Roman Línek náměstek hejtmana pověřený zastupováním Pardubický kraj
Dětské hřiště Mochov první dětské hřiště v obci. Potřebnost projektu V obci v současnosti chybí jakékoli zázemí pro volnočasové aktivity rodin s dětmi.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Volnočasové projekty a EU financování
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace SPL Lípa pro venkov z.s. Zbraslavice
6. Leader EU – průběh realizace projektů Valné shromáždění Chotěvice,
„Budujeme region se společnou budoucností“ realizace programu Leader Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Zdroje financování – vybrané oblasti pro obce + Dispoziční fond Ing. Zdeňka Škarková, RRA Vysočina.
MĚSTO ČESKÝ BROD VEŘEJNÉ SETKÁNÍ V rámci procesu přípravy Strategického plánu rozvoje města Český Brod.
6.Leader EU – průběh realizace projektů Valné shromáždění Chotěvice,
MOTTO: „Chceme propojený, spolupracující, životaschopný region, který poskytuje jeho obyvatelům i návštěvníkům příležitost ke kvalitnímu a spokojenému.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Filipova Huť – žádost o dotaci na dodělání úprav ubytovny.
Spolupráce, která přináší plody
Střednědobé hodnocení realizace SPL opatření IV.I.2
„Budujeme region se společnou budoucností“ „Budujeme region se společnou budoucností“ realizace SP LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro oblast obcí Brzánky, Hoštka, Račice, Štětí a Záluží.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Region spokojeného života pro všechny
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Snídaně starostů , Jedlí
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Výsledky projednávání
Stav výzev IROP, OPZ a PRV
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
Transkript prezentace:

Budoucnost založená na tradici Výběr projektů I. Výzva Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do venkovských oblastí

Přihlášené projekty I. Výzva 2008 Celkem - 16 přihlášených projektů s celkovým požadavkem na dotaci Kč - k rozdělení v rámci výzvy je Kč Fiche 3 Obnova a kultivace veřejných prostranství jako míst k setkávání - 6 projektů s celkovým požadavkem na dotaci Kč Fiche 5 Kulturní, společenské a sportovní akce a zázemí pro jejich pořádání - 8 projektů s celkovým požadavkem na dotaci Kč Fiche 7 Venkovský cestovní ruch - 2 projekty s celkovým požadavkem na dotaci Kč

Přihlášené projekty I. Výzva 2008 Fiche 3 ŽadatelProjektCelk. výdajeDotace Obec Tojice Obnova a kultivace veřejných prostranství jako míst k setkávání v obcích Tojice a Čmelíny-Víska Město Nepomuk Kultivace a obnova náměstí Augustina Němejce v Nepomuku jako místa k setkávání Obec Prádlo Úprava návsi v obci Prádlo Město Spálené Poříčí Obnova veřejného prostranství kolem kostela a děkanství ve Spáleném Poříčí Obec Neurazy Obnova a kultivace veřejných prostranství jako míst k setkávání Obec Kramolín Výstavba prostor pro trávení volného času dětí obce Kramolín

Přihlášené projekty I. Výzva 2008 Fiche 5 ŽadatelProjektCelk. výdajeDotace Obec Mladý Smolivec Centrum sportu, relaxace a zdravého životního stylu Starý Smolivec Obec NekvasovyRekonstrukce víceúčelového klubového zařízení TJ Sokol Sp. Poříčí Vybudování dětského sportoviště ve sportovním areálu TJ Sokol Spálené Poříčí Město Sp. Poříčí Město Spálené Poříčí, vybudování tenisového hřiště u sportovního zařízení ve Spáleném Poříčí Nepal o.s. Rozšíření technické infrastruktury pro pořádání kulturních a společenských akcí Městys Žinkovy Provozní a hygienické zázemí kulturně společenských akcí FK Nepomuk Fotbalový klub Nepomuk - rekonstrukce plochy tribuny ZO ČSOP Sp. Poříčí Přestavba stodoly na terénní základně ochránců přírody

Přihlášené projekty I. Výzva 2008 Fiche 7 ŽadatelProjektCelk. výdajeDotace Tetzeli Jiří Rekonstrukce a dostavba ubytování rodin a dětí - farma Olšovka Moulis PavelZkvalitnění a rozšíření služeb agroturistické farmy

Výsledky administrativní kontroly a kontroly přijatelnosti Celkem 16 přihlášených projektů. 16 projektů prošlo úspěšně administrativní kontrolou MAS 15 projektů prošlo úspěšně kontrolou přijatelnosti MAS Projekt obce Kramolín „Výstavba prostor pro trávení volného času dětí obce Kramolín“ nesplnil podmínky přijatelnosti, projekt svým zaměřením neodpovídá zaměření opatření (fiche), do které byl přihlášen.

Výsledky hodnocení VK MAS Fiche 3 Pořadí hod.ŽadatelProjektBody 1Obec Tojice Obnova a kultivace veřejných prostranství jako míst k setkávání v obcích Tojice a Čmelíny-Víska135,30 2Město Nepomuk Kultivace a obnova náměstí Augustina Němejce v Nepomuku jako místa k setkávání123,00 3Obec Prádlo Úprava návsi v obci Prádlo121,30 4Město Spálené Poříčí Obnova veřejného prostranství kolem kostela a děkanství ve Spáleném Poříčí104,70 5Obec Neurazy Obnova a kultivace veřejných prostranství jako míst k setkávání86,67 Obec Kramolín Výstavba prostor pro trávení volného času dětí obce Kramolín

Výsledky hodnocení VK MAS Fiche 5 Pořadí hod.ŽadatelProjektBody 1Obec Mladý Smolivec Centrum sportu, relaxace a zdravého životního stylu Starý Smolivec 175,00 2Obec NekvasovyRekonstrukce víceúčelového klubového zařízení 173,30 3TJ Sokol Sp. Poříčí Vybudování dětského sportoviště ve sportovním areálu TJ Sokol Spálené Poříčí 172,00 4Město Sp. Poříčí Město Spálené Poříčí, vybudování tenisového hřiště u sportovního zařízení ve Spáleném Poříčí 151,00 5Nepal o.s. Rozšíření technické infrastruktury pro pořádání kulturních a společenských akcí 143,00 6Městys Žinkovy Provozní a hygienické zázemí kulturně společenských akcí 126,00 7FK Nepomuk Fotbalový klub Nepomuk - rekonstrukce plochy tribuny 103,70 8ZO ČSOP Sp. Poříčí Přestavba stodoly na terénní základně ochránců přírody 51,30

Výsledky hodnocení VK MAS Fiche 7 Pořadí hod.ŽadatelProjektBody 1Tetzeli Jiří Rekonstrukce a dostavba ubytování rodin a dětí - farma Olšovka204,00 2Moulis PavelZkvalitnění a rozšíření služeb agroturistické farmy 134,00

Návrh PV MAS alokace prostředků MAS v I. Výzvě Počet projektůPředpokládaná alokace Požadovaná dotace % z alokace %Kč % Fiche ,04 Fiche ,52 Fiche , ,54

Návrh PV MAS na podpoření projektů Fiche 3 ŽadatelProjektDotace 1Obec Tojice Obnova a kultivace veřejných prostranství jako míst k setkávání v obcích Tojice a Čmelíny-Víska Město Nepomuk Kultivace a obnova náměstí Augustina Němejce v Nepomuku jako místa k setkávání Obec Prádlo Úprava návsi v obci Prádlo Město Spálené Poříčí Obnova veřejného prostranství kolem kostela a děkanství ve Spáleném Poříčí Obec Neurazy Obnova a kultivace veřejných prostranství jako míst k setkávání Obec Kramolín Výstavba prostor pro trávení volného času dětí obce Kramolín

Výsledky hodnocení VK MAS Fiche 5 ŽadatelProjektDotace 1Obec Mladý Smolivec Centrum sportu, relaxace a zdravého životního stylu Starý Smolivec Obec NekvasovyRekonstrukce víceúčelového klubového zařízení TJ Sokol Sp. Poříčí Vybudování dětského sportoviště ve sportovním areálu TJ Sokol Spálené Poříčí Město Sp. Poříčí Město Spálené Poříčí, vybudování tenisového hřiště u sportovního zařízení ve Spáleném Poříčí Nepal o.s. Rozšíření technické infrastruktury pro pořádání kulturních a společenských akcí Městys Žinkovy Provozní a hygienické zázemí kulturně společenských akcí FK Nepomuk Fotbalový klub Nepomuk - rekonstrukce plochy tribuny ZO ČSOP Sp. Poříčí Přestavba stodoly na terénní základně ochránců přírody

Výsledky hodnocení VK MAS Fiche 7 ŽadatelProjektDotace 1Tetzeli Jiří Rekonstrukce a dostavba ubytování rodin a dětí - farma Olšovka Moulis PavelZkvalitnění a rozšíření služeb agroturistické farmy