Investiční příležitosti v regionech Konference Development v regionech Praha, 6. října 2005.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Advertisements

Revitalizace brownfield jako inteligentní volba růstu v USA
Ing. Hana Procházková (Úřad práce Pardubice)
PROJEKT ŽIVÁ NÁDRAŽÍ PREZENTACE PROJEKTU INFORMACE O MOŽNOSTECH ÚČASTI
RNDr. Martin Guth G-servis Praha, s.r.o. Třanovského 622/11
CEBRE Česká podnikatelská reprezentace při EU
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
IX. Celostátní finanční konference Finance pro města a obce z evropských fondů v letech Praha Integrovaný plán rozvoje města.
Změny v podpoře pro období Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Brno, 8. října 2013.
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Milan Zukal Pracovní skupina Dostupnost a infrastruktura.
14. září Jihočeská hospodářská komora (JHK) byla založena JHK je sdružení podnikatelů, které působí nezávisle na politických stranách,
Regionální rozvojová agentura Egrensis „Partnerství pro budoucnost“ Karlovy Vary konference 14. – 15. června 2005.
CzechInvest - Regionální kanceláře - představení produktů a služeb, aktuální dotační příležitosti Regionální kancelář pro Královéhradecký a Pardubický.
Společný regionální operační program (SROP) GRANTOVÁ SCHÉMATA KARLOVARSKÉHO KRAJE Aktuální stav průběhu 1. kola výzvy.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Obsah Obsah Pilotní projekty Současný stav Klady Zápory
Strategická průmyslová zóna Holešov Konference Nová adresa pro Vaše podnikání Karel Machotka ředitel sekce podnikání Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR.
CzechInvest Karlovarský kraj Ing. Hana Nucová Regionální kancelář CzechInvestu pro Karlovarský kraj červen 2005.
CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic
ADVISORY Development a cestovní ruch panelová diskuse Real Estate Market 2005.
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
Volnočasové projekty a EU financování
Krajský úřad Libereckého kraje SEMINÁŘ Možnosti spolufinancování projektů ze strukturálních fondů Evropské unie prostřednictvím operačních programů.
PŮSOBENÍ FAKULTY STAVEBNÍ VŠB-TU OSTRAVA V KLASTRECH
BROWNFIELDS vs. GREENFIELDS Dr. Ing. Vávra Přemysl, MBA
Ministerstvo pro místní rozvoj Představení hlavních priorit květen – říjen 2009 Tisková konference
Krajský úřad Karlovarského kraje
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU Zájmové sdružení právnických osob OK4EU.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
ČESKO-POLSKÝ INOVAČNÍ PORTÁL CZESKO-POLSKI PORTAL INNOWACYJNY Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika - Polská republika 2007 – 2013 –Prioritní.
Pracovní skupina Lidské zdroje a vysoké školy Ing. Irena Ptáčková.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech Ing. Zdeněk Vašák RP MMR NUTS.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic Fórum Evropský rok aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012 Ing. Blanka Miksová Praha,
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
Ostrava, „Inovace v rozvoji obcí, měst a regionů s důrazem na marketingové řízení“ Ing. Soňa Michálková – projektová manažerka RK CI Ostrava.
TISKOVÁ KONFERENCE Martin Říman Martin Turnovský Tomáš Hruda © 2007 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Žižkov – dobré místo pro život
UK Regeneration Experience CzechInvest a jeho role v oblasti regenerace Brownfields Ing. Lenka Jarkovská Oddělení rozvoje trhu nemovitostí.
CEVTECH Soběslav Vítejte v Centru Ekologických a Vodárenských Technologií !
Brownfield z pohledu českého práva 19. října 2006 Martin Mládek advokát PETERKA & PARTNERS v.o.s.
Opatření 2.2. Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech.
Jaká je perspektiva Ústeckého kraje? Ing. František Jochman Krajská hospodářská komora ÚK.
Umísťování investic a podnikatelských záměrů URBIS INVEST 25. dubna 2012 Ing. Martin Kešner vedoucí Oddělení umístění projektů CzechInvest.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
ÚVOD. ZMĚNY OPROTI INTERREG IIIA samostatný cíl strukturálních fondů = posílení významu, zvýšení objemu finančních prostředků pro českou stranu, zvýšení.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
Hradec Králové ISSS 2006 Webové prostředí pro prezentaci programů a projektů spolufinancovaných EU se zaměřením na cestovní ruch RNDr. Blanka Fischerová.
Informace... a mluvte nám do toho. Úvod Dana Hančová, předsedkyně komise sportu a cestovního ruchu Plán udržitelné městské mobility a dánská výstava „Města.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Roadshow Přehled programů ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
TISKOVÁ KONFERENCE měsíců vlády z pohledu investic Investiční situace v ČR 16. července 2015.
JHK a její podpora začínajícím podnikatelům JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA.
Konkurenceschopnost chemického průmyslu ČR Praha, 6. května 2010 © 2010 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Nástroje regionálního rozvoje využívané Moravskoslezským krajem Rozvoj Moravskoslezského kraje pod taktovkou krajského úřadu.....aneb „ Peníze někdy dělají.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Projekt: Praktický průvodce ekonomikou aneb My se trhu nebojíme! Reg. č.: CZ.1.07/1.1.34/ Průmyslové zóny v Ústecké kraji a jejich dopady na regionální.
Regionální akční plán Jihočeského kraje Ing. Jaromír Slíva, MBA.
1 Podpora regenerace BROWNFIELDS v Moravskoslezském kraji Ing. Marian Piecha, Ph.D., LL.M Ředitel sekce strategie mezinárodní konkurenceschopnosti a investic.
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Plán činnosti PS na rok 2009 Náměty na činnost PS
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
Svět nanovláken.
…jsou rozvojové zóny měst vznikající na „zelené louce“.
Ekonomika provozu a podnikání Ekonomika podnikání
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Transkript prezentace:

Investiční příležitosti v regionech Konference Development v regionech Praha, 6. října 2005

Panelisté Moderátor:Petr Hejma (Multiprojekt Group) Účastníci: Martin Guth (G-servis Praha) Jaroslav Hodina (JHK - Jihočeská hospodářská komora) Zdeněk Jana (CzechInvest) Karel Tabery (České dráhy) Milan Zukal (KÚ Karlovarského kraje)

Struktura panelu Investiční příležitosti v Jihočeském kraji – projekt informačního servisu pro developery (Jihočeská hospodářská komora) Investiční příležitosti v KV Kraji se zaměřením na Sokolovsko (KÚ KV) Problematika nákladů na likvidaci ekologických škod v rámci revitalizace průmyslových nemovitostí (G-Servis) Investiční příležitosti v jednotlivých krajích (CzechInvest) Živá nádraží (České dráhy)

Základní okruhy diskuse Struktura investičních příležitostí Funkční náplň - využití Informace, databáze investičních příležitostí Podpora investic - kraje, stát, využití strukturálních fondů

Investiční příležitosti Brownfields Revitalizace nemovitostí Greenfields Průmyslové zóny PPP projekty

Funkční náplň Rezidenční development Průmyslový a komerční development –administrativní centra –obchodní centra –logistické, distribuční a skladové areály –zábavní centra, volnočasové projekty –průmyslové nemovistosti Cestovní ruch – hotelnictví, lázeňství

Informace, databáze Databáze realizovaných projektů Regionální informace pro investory Databáze investičních příležitostí – kraj, státní instituce Provázanost, kontinuita informačních databází – kraje, stát, CzechInvest, MPO, MMR, EU PR, Marketing

Podpora investic Kraje Stát - Program na podporu rozvoje průmyslových zón –zainvestované greenfields –regenerace brownfields Žatec - Triangle Škoda Plzeň EU - Strukturální fondy - Reality