Klub irských tanců Texty pro moderátory a do propagačních materiálů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NIPOS TANEČNÍ A POHYBOVÁ VÝCHOVA z pohledu Národního informačního a poradenského střediska pro kulturu 1) výzkum 2) vzdělávání 3) příklady.
Advertisements

Společenský ples ATVS a VŠ Palestra
Navštivte hlavní město České republiky
Můžeme i tančit Projekt probíhá od listopadu 2010 do prosince 2011

Velvyslanectví České republiky v Kodani srdečně zve na SVATOVÁCLAVSKÉ SETKÁNÍ v pondělí 27. září 2010 v 18 hod. k připomenutí svátku sv. Václava – Dne.
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee.
Atletický klub A.C. Sparta Praha
obyvatel Město střední velikosti – srovnatelné s Lincem, Řeznem či Turku obyvatel v regionu 2 univerzity: přibližně studentů.
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
PODZIMNÍ CENA KST SILUETA PRAHA A TANEČNÍ ŠKOLA AD PRAHA 17. listopadu 2012.
ODVĚTVÍ scénická umění – divadlo, tanec, cirkus, hudba
TANEC Co to vlastně tanec je?
Občanské sdružení ŽONGLÉR - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
BALETNÍ STUDIO při Moravském divadle Olomouc, o.s.
Výsledky únorového kola. Vítězem anglické projektové soutěže za měsíc únor se stala Anička Havlíčková z 2. třídy (Montessori). Vítězce gratulujeme. Ocenění.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
In Dance – Pop balet In Dance je taneční škola pro dívky, ale i chlapce od 5 let. Každý rok mají 2 vystoupení.
VÍKENDOVÉ SEMINÁŘE S CRISTIANEM ALMODOVAREM FONTANELA, Korunní 35, PRAHA 2 Informace a přihlášky: flamenkin.cz, tel: CRISTIAN.
FLL je největší robotická soutěž na světě, které se zúčastňují statisíce dětí po celém světě. Nejlepší týmy postupují do regionálních kol a potom do mezinárodního.
Číslo a název šablony klíčové aktivity
MAŽORETKY BRNO LASSIES MUNI
Věda na scéně - Science on Stage Jitka Houfková KDF MFF UK Praha.
7. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
Paragraf 11 / 55 ….dodržujme zákony „ Je za pět minut dvanáct, je nejvyšší čas dodržovat zákony “
SLAVNOSTNÍ ZÁVĚR VI. ROČNÍKU SOUTĚŽE MÁ VLAST V SRDCI EVROPY Poznej ji a chraň 24. září 2014 Národní památkový ústav, Valdštejnské náměstí 162/3, Praha.
Vzdělávání dospělých - kategorie 50+. UNIV2 kurs 50+ Historie Založena roku 1994 Do výuky v České republice zavedla nové obory: ― Výpočetní techniku ―
FIRE DANCE 2013.
1. Historie Historie Libor Mašek, Nestlé Professional Mechanismus Marek Raditsch, Kampa Group Národní kvalifikace 2011 Miroslav Kubec, AKC Česká republika.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
ORIGINÁLNÍ IRSKÁ TANEČNÍ A AKROBATICKÁ SHOW. V originální irské taneční a akrobatické show s názvem 7 Reasons to Dance si vychutnáte energii irského tance.
FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.
RYCHLOBRUSLENÍ.
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
Gymnázium Horní Počenice
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
SALSA.
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci s divadelním souborem Rozmarýn připravili představení pro speciální školy Chotouňská a Strarostrašnická TANCEM.
MHJ HS ŽABČICE.  Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 31. března 2012  V kolik: příjezd od 12,30 hod, zahájení ve 13 hod  Disciplíny: 1.Valčík 2.Charleston.
TANEČNÍ KONZERVATOŘE – situace a okruhy témat
AKADEMIE – situace a okruhy témat Roman Vašek. Kvalifikace profesionálních tanečníků v ČR (rok 2011)
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
4. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
Profil manažera vzdělávání EGON centra VS Benešov,
Češi na černomořském pobřeží Krasnodarský kraj: česká národnost – oficiálně (podle sčítání lidu 2002) 732 obyvatel Neoficiální počty: různé údaje – od.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Kateřina Stehlíková Název materiálu: VY_12_INOVACE_EVH.3.Ste.10_Balet Datum:
 Hudba: Andrew Lloyd Webber  Text: Thomas Stearns Eliot -Praktická kniha o šikovných kočkách (Old Possum's Book of Practical Cats).  vydána v roce.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Katedrála - živý organismus Projekt připravovaný studenty Biskupského gymnázia v Hradci Králové pod vedením p. učitelky H. Melicharové Prezentace.
FIRE DANCE 2017.
Tanec Vypracovala: Natálie Odehnalová 9. C ZŠ Masarova Garant: p. uč
Carl ORFF ICT 2 – Financováno z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR.
BSE České Budějovice o. s.
ZŠ T. G. Masaryka Blatná, okres Strakonice
  Klub Tornádo - pracoval od roku 1997 pod bývalým Domem dětí a mládeže u radnice, od roku 2013 pod SVČ Doris Šumperk. V letošním roce zde tancuje na 200.
Kultúrny a spoločenský život v našej obci
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
FIRE DANCE 2018.
FIRE DANCE 2019.
RINCEOIRÍ & SHANNON EVENING - celovečerní taneční show za doprovodu živé irské hudby
Transkript prezentace:

klub irských tanců Texty pro moderátory a do propagačních materiálů

Varianta 1 – 1600 znaků  Rinceoirí (čti Rinkojrí) je nejstarší taneční klub zabývající se irskými tanci v České republice. Již od roku 1997, kdy vznikl, se věnuje šíření irské taneční kultury.  Soubor za svou historii vystupoval u nás i v okolních evropských státech v divadlech, na festivalech a dalších akcích. Své choreografie představil i v takových prostorách jako je Kongresové centrum, Tesla aréna Praha (u příležitosti oslav 10 let irského tance v ČR a v rámci projektu Crazy Day) či přeplněné náměstí Trafalgar Square v Londýně při oslavách svátku svatého Patrika. V jedné z televizních talentových show dokázali tanečníci Rinceoirí uchvátit porotu natolik, že se dostali až do finále. V roce 2010 pak vyhráli ve své kategorii soutěž Taneční skupina roku. V březnu 2014 soubor získal ocenění CIBCA Cultural Oscar za přínos irské kultuře v České Republice. Moderní irské choreografie i rytmický step desítek párů nohou mohou diváci vidět i v taneční show 7 Reasons to Dance, která měla premiéru na podzim roku 2013 a je již druhým celovečerním představením této skupiny.  Tanečníci Rinceoirí sbírají přední umístění i na mezinárodních soutěžích, kde se pravidelně umisťují na předních příčkách. V letošním roce se po úspěšné kvalifikaci ve velkém počtu zúčastnili světového šampionátu v Londýně 2014 v týmových i sólových tancích.  V Praze a Plzni provozuje Rinceoirí také vlastní taneční školu pro dětské i dospělé zájemce o irský tanec pod názvem Rinceoirí Irish Dance Academy. Ve třídách různé pokročilosti se irskému tanci a stepu učí zhruba 100 tanečníků. V současné době v ní vyučují dvě kvalifikované lektorky s mezinárodním certifikátem T.C.R.G. a další lektoři z řad tanečníků Rinceoirí.

Varianta 2 – 800 znaků Rinceoirí (čti RINKOJRÍ) je nejstarší a nejúspěšnější taneční klub zabývající se irskými tanci v České republice. Soubor pravidelně vystupuje u nás i v zahraničí v divadlech, na festivalech, plesech a dalších akcích. Moderní irské choreografie i rytmický step desítek párů nohou mohou diváci vidět i v taneční show 7 Reasons to Dance, která měla premiéru na podzim roku 2013 a je již druhým celovečerním představením této skupiny. Tanečníci Rinceoirí sbírají přední umístění i na mezinárodních soutěžích, kde se pravidelně umisťují na předních příčkách. V letošním roce se po úspěšné kvalifikaci ve velkém počtu zúčastnili světového šampionátu v Londýně 2014 v týmových i sólových tancích. V Praze a Plzni provozuje Rinceoirí také vlastní taneční školu pro dětské i dospělé zájemce o irský tanec pod názvem Rinceoirí Irish Dance Academy.

Varianta 3 – 500 znaků Rinceoirí (čti RINKOJRÍ) je nejstarší a nejúspěšnější taneční klub zabývající se irskými tanci v České republice. Soubor pravidelně vystupuje v divadlech, na festivalech, plesech a dalších akcích. Diváci ho mohou vidět také v taneční show 7 Reasons to Dance. Tanečníci Rinceoirí sbírají přední umístění i na mezinárodních soutěžích, kde se pravidelně umisťují na předních příčkách. V Praze a Plzni provozuje Rinceoirí také vlastní taneční školu pro dětské i dospělé zájemce o irský tanec pod názvem Rinceoirí Irish Dance Academy.

Varianta 4 – 350 znaků Rinceoirí (čti RINKOJRÍ) je nejstarší a nejúspěšnější taneční klub zabývající se irskými tanci v České republice. Soubor pravidelně vystupuje v divadlech, na festivalech, plesech a dalších akcích a provozuje vlastní taneční školu Rinceoirí Irish Dance Academy, jejíž tanečníci se pravidelně umisťují na předních příčkách mezinárodních soutěží.

Kontakt Rinceoirí, klub irských tanců o.s. Ing. Marie Dernovšková Art Director & Manager