Paragraf 11 / 55 ….dodržujme zákony „ Je za pět minut dvanáct, je nejvyšší čas dodržovat zákony “

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Školní družina ZŠ Na Smetance, Praha 2
Advertisements

Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Kontrola dodržování podmínek prodeje tabákových výrobků
Systém péče o nadané a talentované jedince v ČR
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Cesta k vyhlášení architektonické soutěže prosinec 2004: NK předložila MK ČR investiční záměr na novou budovu 20. prosince 2004: NK a Rada hl.m. Prahy.
Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”
Základní škola a mateřská škola, Kravsko, příspěvková organizace.
Česká republika-demokratický stát
HISTORIE DOBÝVÁNÍ KOSMU
Český červený kříž Oblastní spolek Chrudim
výchova k nekuřáctví pro I. stupeň ZŠ
/MZDM/. Členové jsou mladí lidé ve věku let, kteří jsou voleni na 2 roky Mandát vzniká řádným zvolením zástupců škol na Parlamentu dětí a mládeže.
PODPORA VÝCHOVY ŽÁKŮ K OCHRANĚ PŘED RIZIKY A K BEZPEČNÉMU CHOVÁNÍ Výzkumný ústav bezpečnosti práce, v.v.i.
Hodiny a režim dne pro první třídu.
Středočeský kraj Česká republika
Útvar sociální prevence - dětské dopravní hřiště
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
SEMINÁŘ PRO PEDAGOGY ZŠ 15. dubna 2013 v 9:00 hodin.
Nekouřit na škole je jednoduché
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
O řízení státu Prezident: Miloš Zeman
2004 První udílení prestižních literárních Cen E. E. Kische se v Letohradě uskutečnilo v září 2004 a připravila jej městská knihovna ve spolupráci.
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.. VOLBY V ČESKÉ.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
KOMPAS = sociálně preventivní volnočasový program pro děti ve věku 8 – 15 let Zaměřený na:KOMunikaci PArtnerství Spolupráci V současné době je program.
TEST 17. POLITOLOGIE
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Architektonické soutěže VALNÁ HROMADA ČKA,
Soutěž Obec zdravotně postiženým Konference ISSS 2003 Jaromír Jech předseda Komise pro zdravotně postižené občany Předsednictva Svazu měst a obcí ČR
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Hradec Králové, NKQ, 18. února 2014.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVÁN V RÁMCI PROJEKTU EU PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_409.
REGIONÁLNÍ ŠKOLSTVÍ V PLZEŇSKÉM KRAJI. Počet škol a školských zařízení v Plzeňském kraji zřizovaných obcemi 385 zřizovaných krajem 98 soukromých 17 církevních.
DUM může pomoci při výuce učiva o pravidlech a jejich významu.
MHJ HS ŽABČICE.  Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 31. března 2012  V kolik: příjezd od 12,30 hod, zahájení ve 13 hod  Disciplíny: 1.Valčík 2.Charleston.
Statistický pohled na gymnázia v roce 2012/13 Michaela Kleňhová vrchní ředitelka sekce koordinace politik a mezinárodních záležitostí MŠMT Konference asociace.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných krajem Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných.
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE TENISOVÉHO ODDÍLU T.J.SOKOL DŘEVOHOSTICE
Bezpečně v kyberprostoru Jihlava 19. – projekt zaměřený na omezení rozšiřování nebezpečných počítačových jevů.
Téma měsíce: Kniha-můj přítel Téma měsíce: Kniha-můj přítel Školní družina ZŠ Na Smetance Praha 2 měsíc Březen Po dlouhé a studené zimě se všichni radujeme.
Ocenění práce ředitele Plavecké školy Uherské Hradiště, Plavecké školy Uherské Hradiště a ocenění plaveckých škol Zlínského kraje.
III. E třída plná nadaných dětí. Recitační soutěž Všichni žáci jsou snaživými recitátory, ale jen jeden může být vítěz. Z naší třídy do ročníkového kola.
Volby. Politická strana – organizace, která sdružuje občany s podobnými představami o řízení státu, - strany se snaží získat co nejvíce hlasů ve volbách,
Mezioborovým vzděláváním ke zvýšení bezpečnosti seniorů 29. října 2015 Republikový výbor pro prevenci kriminality.
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
Bezpečné klima na školách konference k projektu Kraje Vysočina 2017
Preventivní programy pro zlepšení stavu chrupu u dětí
VIII. ročník výtvarnické soutěže „Bezpečnost s Empíkem“ pro žáky 4
Otakar Mestek, Michal Blažej
2004 První udílení prestižních literárních Cen E. E. Kische se v Letohradě uskutečnilo v září 2004 a připravila jej městská knihovna ve spolupráci.
Autor: Mgr.Renata Viktorinová
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991
Číslo projektu: Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice
ZŠ Staré Město.
EU_32_sada1_13_SV_Prezidentské volby_Cup
Pohár vědy (Science cup)
ČESKÁ REPUBLIKA Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Státní zdravotní ústav Praha Centrum podpory veřejného zdraví
VOLBY V ČR.
Ústavní systém České republiky
Setkání Kašperské Hory aktivity Policie ČR
Transkript prezentace:

Paragraf 11 / 55 ….dodržujme zákony „ Je za pět minut dvanáct, je nejvyšší čas dodržovat zákony “

Charakteristika projektu Projekt PARAGRAF 11/55 je vědomostní postupová soutěž určená pro žáky 8. a 9. tříd základních škol a ekvivalentních ročníků víceletých gymnázií, která probíhá v České republice od roku 2001 z iniciativy Aliance Zákon 18. Projekt PARAGRAF 11/55 je vědomostní postupová soutěž určená pro žáky 8. a 9. tříd základních škol a ekvivalentních ročníků víceletých gymnázií, která probíhá v České republice od roku 2001 z iniciativy Aliance Zákon 18. Letos se uskutečnil již 6. ročník tohoto projektu Letos se uskutečnil již 6. ročník tohoto projektu soutěžily mezi sebou školy v Pardubickém kraji a v Praze soutěžily mezi sebou školy v Pardubickém kraji a v Praze Zúčastnilo se okolo 350 škol a na Chrudimsku tento projekt organizoval Dům dětí a mládeže Chrudim. Zúčastnilo se okolo 350 škol a na Chrudimsku tento projekt organizoval Dům dětí a mládeže Chrudim.

Cíl projektu zvýšení znalostí zmíněného zákona, který zakazuje prodej tabákových výrobků mladým lidem do 18 let. zvýšení znalostí zmíněného zákona, který zakazuje prodej tabákových výrobků mladým lidem do 18 let. O tomto zákonu existuje jen minimální povědomí a jeho porušování je společností tolerováno. O tomto zákonu existuje jen minimální povědomí a jeho porušování je společností tolerováno.

soutěž o zákonech a zodpovědnosti, o prevenci kouření nezletilých a otevřená diskuse o významu zákonů v současném světě. soutěž o zákonech a zodpovědnosti, o prevenci kouření nezletilých a otevřená diskuse o významu zákonů v současném světě.

Průběh projektu V průběhu měsíců leden až březen 2006 se konala v rámci projektu PARAGRAF 11 / 55 real školní kola. V průběhu měsíců leden až březen 2006 se konala v rámci projektu PARAGRAF 11 / 55 real školní kola. nejlepší ze školních kol postoupili do oblastního kola. nejlepší ze školních kol postoupili do oblastního kola. V Chrudimi se uskutečnilo oblastní kolo 21.dubna a v porotě zasedli čelní představitelé města, policie, soudce, novinář, politik, poslanec atd. V Chrudimi se uskutečnilo oblastní kolo 21.dubna a v porotě zasedli čelní představitelé města, policie, soudce, novinář, politik, poslanec atd.

V oblastní kole se střetlo šest škol a bojovaly o postup do krajského kola. V oblastní kole se střetlo šest škol a bojovaly o postup do krajského kola. obecenstvo spolu s moderátorem vytvořili soutěžícím perfektní atmosféru. obecenstvo spolu s moderátorem vytvořili soutěžícím perfektní atmosféru.

Vítězové krajských kol postupují do finále v Senátu Parlamentu ČR. Vítězové krajských kol postupují do finále v Senátu Parlamentu ČR. Senátního kola se účastní poslanci a senátoři, kteří vytvoří dvě družstva dospělých. Senátního kola se účastní poslanci a senátoři, kteří vytvoří dvě družstva dospělých. do Prahy jedou za odměnu všichni, kteří se dostali do krajského kola. do Prahy jedou za odměnu všichni, kteří se dostali do krajského kola.

Věříme, že soutěž přinesla dětem nejen poučení, ale i dobrou zábavu. Poděkování patří ředitelům, kteří projevili o tento druh soutěže zájem a hlavně školním koordinátorům, kteří děti na soutěž připravili. Věříme, že soutěž přinesla dětem nejen poučení, ale i dobrou zábavu. Poděkování patří ředitelům, kteří projevili o tento druh soutěže zájem a hlavně školním koordinátorům, kteří děti na soutěž připravili.

Děkuji za pozornost. Dům dětí a mládeže Chrudim Palackého 418, Chrudim Tel.fax Helena Kaňková, oblastní koordinátor soutěže § 11/55, tel Lenka Korejtková, prezentace projektu, tel Mgr. Jana Zemanová, školní koordinátorka soutěže § 11/55, ZŠ Dr. Peška Chrudim