Rozvoj cestovního ruchu a láze ň ství v Jeseníkách Martin Plachý.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Služby pro rodiny v ČR výzvy a perspektivy
Advertisements

Aktualizace Rozvojového konceptu CR na Šumavě Regionální marketing Vimperk
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Štěpánková Tento materiál byl vytvo ř en v rámci projektu Opera č ního programu.
FARNÍ CHARITA Karlovy Vary
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Metrické vlastnosti.  Odchylka dvou r ů znob ěž ných p ř ímek je velikost ka ž dého z ostrých nebo pravých úhl ů, které p ř ímky spolu svírají. • (R.
Státní statistická služba za oblast kultury
KOMPLEXNÍ POZEMKOVÁ ÚPRAVA v k.ú. URBANICE
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školySoukromá.
Úvod Tuning obrázky LOGAN AT Č lánek o tuningu BMW O Motorech Co pat ř í k tuningu Odkazy.
Výuka biologie Tomáš Klinger, Sp, b ř ezen  Co je to biologie?  U č ebny  Profesorky  Po č ty hodin v týdnu  U č ivo.
Euroregion Bílé-Biele Karpaty Zlín, Prezentace k semináři cestovního ruchu TENTO MIKROPROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, Z PROSTŘEDKŮ.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_03.
Základní škola a mateřská škola, Praha - Nebušice od 1. 7
INMED 2010 D ů m hudby v Pardubicích listopadu 2010 Po ž adavky na sb ě r dat a controlling pro efektivní poskytování pé č e v za ř ízení holdingového.
Název projektu:Učení pro život Reg. číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo šablony:V/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí.
Typografie formální úprava
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
word – Tabulky podle normy
Krou ž ky školní dru ž iny Výtvarný krou ž ek  Ve výtvarném krou ž ku d ě ti zkoušejí malovat r ů znými technikami  Uplat ň ují výtvarný talent  Pracují.
Škola: St ř ední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
+ REPORT Z VÝZKUMU A ANALÝZY POT Ř EB LLP-2012-LV-KA4-KA4MP.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Moravskoslezský kraj: Tradice, rozvoj, kvalita
..Nejrychlejší kolektivní hra na světě..
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
ŽIVOT NA VESNICÍCH Projekt Vzdělání pro konkurenceschopnost
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, cestovní,
 Škola: St ř ední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Program Leonardo da Vinci - projekt mobility „Evropské trendy ve slu ž bách“ Tomáš Kasárník, CR –
 D ů vod:Hitler  Inspirace: Maginotova linie  Za č átek stav ě ní:1935  Plán: 15  Skute č nost: 5.
 Typický osobní po č íta č m ůž eme rozd ě lit na t ř i č ásti:  Po č íta č ová sk ř í ň  Monitor  Další vstupn ě -výstupní za ř ízení (klávesnice,
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.07 Název pro školu:
Celorepublikové sdružení uživatel ů psychiatrické pé č e.
Destinační management TO Jeseníky-východ
4.SETKÁNÍ AUDITORŮ PRŮMYSLU. strana 2 TÉMA 4.SETKÁNÍ RISK MANAGEMENT.
Vypracovala:Eliška Hlínová 8.t ř ída Dne: Pokra č uj na další stránku Konec prezentace.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_214_POČÍTÁNÍ_GEOMETRICKÝCH_TĚLES Téma:
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
ZŠ a MŠ Olšovec, p ř ísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … Lidské t ě lo VY_32_INOVACE_7.
Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !
 Co je strategie? Dlouhodobý plán č inností zam ěř ený na dosa ž ení cíle Z ř eckého „strategos“ – generál - vedení  Rozdíl mezi strategií a taktikou?
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: III/2VY_32_inovace_686.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_238_JEHLIČNATÉ_STROMY Téma: JEHLIČNATÉ.
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
SPRÁVNÍ ORGÁNY OBCE Mgr. Michal Oblouk.
2014 / 2015 Hospodaření Kateřina Hrdličková - Matýsek Fiscus.
C H R Á M C H M E L E A P I V A Regionální operační program NUTS II Severozápad.
Analýza návštěvnosti moravských krajů, S DŮRAZEM na kraj ZLÍNSKÝ RNDr. Ivan Marek m-ARK Marketing a reklama s.r.o. → Statistiky máme rádi…
Realizováno v rámci projektu Téma roku Orlických hor a Podorlicka.
+ Programové období z hlediska MAS, obcí, církví a církevních organizací Programové období z hlediska MAS, obcí, církví a církevních.
Zuby Autor: Mgr. Iva Hirschová VY_32_INOVACE_10_Chrup Vytvo ř eno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek.
Ú ř ad vlády Č R Tereza Kunertová 2013 Evropský rok občanů.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR 3. června 2014 Senát Parlamentu ČR SPOLEK PRO OBNOVU VENKOVA ČR.
SCLLD LAG Podralsko Zpracování SCLLD bylo podpořeno z Operačního programu Technická pomoc Registrační číslo projektu: CZ.1.08/3.2.00/ Strategie.
VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ZKUŠENOSTI S PODPOROU ESF VE VELKÉ BRITÁNII.
Možnosti čerpání MAS v rámci jednotlivých OPERAČNÍCH PROGRAMŮ MAS STŘEDNÍ POVLTAVÍ z. s.
DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_20_Disk slo ž ka Šablona č íslo: VII.Sada č íslo: 3.Po ř adové č íslo DUM: 20. Autor:Mgr. Milan Ž i ž ka.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_IVOVACE_2902_TYPY ÚVĚRŮ Téma: Pojem F. G._ Typy úvěrů Číslo projektu:
Srde č n ě V á s v í t á me ve W.E.B. ▐ Pr ů kopník, 18 let zkušeností s v ě trnou energií ▐ Provozovatel v ě trných, fotovoltaických a vodních elektráren.
Osmisměrka CHKÚ ČR VY_52_INOVACE_24
VY 32 INOVACE 361.
Podpora regionálních potravin v rámci výzev MAS Sdružení Růže
Rozvoj portálů cestovního ruchu
Transkript prezentace:

Rozvoj cestovního ruchu a láze ň ství v Jeseníkách Martin Plachý

Láze ň ství v Jeseníkách Láze ň ství je dlouhodob ě jeden z klí č ových produkt ů cestovního ruchu v Č R V regionu Jeseníky se nachází 5 láze ň ských míst – Velké Losiny, Bludov, Karlova Studánka, Jeseníky, Lipová-Lázn ě

Rozvoj lázní Velké Losiny r.1562 – první zmínky o vyu ž ívání lé č ebných ú č ink ů místních vod r – zm ě na vlastníka, za č len ě ní do skupiny ROYAL SPA z celkového po č tu 275 l ůž ek bylo 70 l ůž ek zav ř eno, 5 pokoj ů se sociálním za ř ízením

Rekonstrukce depandance Gazárka – r. 2009

Rekonstrukce komplexu Eliška – r. 2010

Rekonstrukce komplexu Šárka – r. 2012

Rozvoj lázní Velké Losiny Termální lázn ě Velké Losiny l ůž ek kategorie *** a **** celkové investice dosáhly doposud 120 mil. K č

Rekonstrukce láz. domu Bo ž ena – r. 20??

P ř estavba termálního koupališt ě – r. 20??

Výstavba kolonády – r. 20??

Rozvoj lázní Velké Losiny V roce 2008 vyu ž ilo slu ž eb lázní 3187 klient ů V roce 2011 to bylo ji ž 5787 klient ů tzn. o více ne ž 80 % více Podíl klient ů zdravotních pojiš ť oven klesl z 90 % na asi 20 % z celkového po č tu klient ů Webové stránky lázní navštíví a ž 15 tis. klient ů m ě sí č n ě

Rozvoj cestovního ruchu v Jeseníkách Zm ě na typu klient ů v Lázních Velké Losiny má zásadní vliv na po ž adované slu ž by a infrastrukturu v regionu Z klient ů lázní profituje celá ř ada subjekt ů cestovního ruchu Ř ada návšt ě vník ů Jeseník ů vyu ž ije slu ž eb lázní

Rozvoj cestovního ruchu v Jeseníkách I p ř es nové investice do infrastruktury cestovního ruchu v regionu: -není nabídka produkt ů cestovního ruchu dostate č ná -kvalita slu ž eb neodpovídá mnohem rozvinut ě jším region ů m v Č R ne ř ku-li v zahrani č í -chybí jednotná a viditelná marketingová strategie regionu

Kde brát inspiraci? wald.de wald.de

Rozvoj cestovního ruchu v Jeseníkách Rozvoj cestovního ruchu v regionu se neobejde bez rozvoje lidských zdroj ů !!!

D ě kuji Vám za pozornost