PRŮVODCE e-žk zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tipy a triky Ondřej Suk Skalský Dvůr
Advertisements

Záznamy dodavatelů v modulu Akvizice. Dodavatelé • Před iniciováním objednávky se nejprve ujistěte, zda seznam dodavatelů zahrnuje dodavatele, od kterého.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Zadáme adresu: posta.echotebor.cz mail.echotebor.cz (zadáváme bez www!!!)
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Vizuální Systém Fotbal
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
PRŮVODCE VYHLEDÁVÁNÍM V KATALOGU ALEPH. Obsah n Vstup do katalogu Vstup do katalogu n Vyhledávání a prohlížení Vyhledávání a prohlížení –Obecné zásady.
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
SmartPhone start - Apple iPhone
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
Hromadná korespondence, makro
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
ANOTACEPrezentace obsahuje informace o elektronické komunikaci, využití u. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci si vytvoří ovou.
TurboAsistent pro Windows komplexní program pro lékaře
Elektronická žákovská knížka Autor: Matěj Liederhaus Vedoucí projektu: Klára Císařová.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_385_Odeslání u AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
Školení IS Rozpisy studentů, závěrečné práce. Rozpisy Studium → Přehled balíků s tématy/variantami Balíky : byly vytvořeny - s názvem katedry, zvlášť.
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
Bakaláři - žákovská knížka
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
TVORBA COMBA V POHLEDECH Martina Musilová. Obsah prezentace * Co je to combo * Jak vypadá combo I. * Jak vypadá combo II. * Parametry comba * Druh comba.
Žákovská knížka Základní škola Osečná.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
Spustit Konec Sára Výšková 7.A. Stisknutím kláves Ctrl + Alt + Delete se vám objeví ikona. Menu.
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Roman Kneifl 1. S (šestileté studium) - Ing. Milan Macas (čtyřleté studium) - Ing. Jana Kočanová Výchovná.
Školní y v Office 365 Nastavení Outlooku Pavel Broža, srpen 2015 © ZŠ Mánesova Otrokovice.
Důležité aplikace v IS MU semestr 2011/2012. Struktura a plán semestru 8 hodin 8 hodin 2x2h (6h) 2x2h (6h) 1x80min(2h) 1x80min(2h) 1. Úvod, organizace.
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
ON-LINE KOMUNIKACE S RODIČI A ŽÁKY. Přihlášení Přihlášení – jméno a login Přihlášení je na server školy, instalace certifikátu…
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 9. ročník III
Bakaláři Návod na obsluhu. Přihlášení – přes webové stránky školy
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
Představení školního informačního systému Škola OnLineOnLine
iŠkola.cz - online univerzální webový školní informační systém
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Představení školního informačního systému dm Software
Důležité aplikace v IS MU
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Úvodní hodina Bc. Zdeněk Staroba
Přihlášení.
Založení účtu v Citace PRO pomocí jednotného přihlašovacího rozhraní
Jak vytvořit výstupní bezpečnostní předpis k řízení rizik
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Postup instalace - GALAXY
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Potvrzení souhlasu (GDPR) v systému Bakaláři
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Základní informace - Ovládání systému
Transkript prezentace:

PRŮVODCE e-žk zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová

1. Na internetu spustit stránky školy: 2. Na stránkách ZŠ Mendelova zmáčknout ikonu e-ŽK

3. Spustí se nová stránka – přihlášení do e-ŽK 4. Zadejte přihlašovací jméno a heslo.

5. Úvodní obrazovka. a) Uvidíte, jak jste přihlášeni (jako rodič, nebo žák) b) Dále uvidíte upozornění na nové známky nebo nové zprávy

6. Kontrola osobních údajů Změna osobních údajů - povolit tlačítkem (jelikož se údaje Vašeho dítěte mohou měnit, můžete tyto údaje jednoduše změnit v e-ŽK a tuto provedenou změnu jen nahlásit třídnímu učiteli). Můžete měnit: tel. čísla rodičů, pojišťovnu nebo bydliště. Ostatní změny může provést pouze správce e-ŽK.

7. Klasifikace a) Průběžná klasifikace (známky ze žákovské knížky) b) Pololetní klasifikace (hodnocení za každé pololetí - celá docházka) c) Všechna výchovná opatření udělená za celou docházku

8. Průběžná klasifikace a) Klasifikace – průběžná klasifikace b) Jsou zde všechny známky za dané pololetí ve zkrácené formě c) Po zmáčknutí tlačítka detail se zobrazí podrobnosti o známce.

d) známky se standardně řadí podle předmětů na vysvědčení e) známky si můžete třídit podle data zadání známky

f) Vysvětlivky písmen u hodnocení si můžete zobrazit zmáčknutím písmene i

9. Pololetní klasifikace a) Známky - pololetní klasifikace = klasifikace z vysvědčení za celou školní docházku

b) Souhrny – zameškané hodiny, celkové hodnocení (vyvoláte nabídkou vpravo, stejně tak si můžete na i zobrazit vysvětlivky zkratek)

c) Dále si můžete prohlédnout všechna výchovná opatření, která byla udělena za celou školní docházku, a třídit si je podle data udělení.

10. Komens (psaní zpráv) a) Výběr z nabídky poslat zprávu, přijaté zprávy, odeslané zprávy b) V položce přijaté zprávy si můžete přečíst zprávy c) V položce odeslané zprávy si můžete přečíst Vaše odeslané zprávy

11) Psaní zpráv a) V položce poslat zprávu máte dvě možnosti: i) Poslat jakoukoliv zprávu kterémukoliv učiteli ii) Napsat omluvenku třídnímu učiteli b) U obecné zprávy si můžete vybrat komu chcete psát

c) Když si zvolíte položku učitel, rozbalí se Vám další okno s nabídkou vyučujících d) Pokud chcete mít jistotu, že příjemce zprávu přečetl, a netrváte na odpovědi, doporučuji vybrat volbu „žádat potvrzení“

e) Omlouvání absence. Automaticky se nastaví třídní učitel a doručení je s potvrzením. Pokud byste potřebovali sdělit omluvu jinému vyučujícímu, doporučuji použít obecnou zprávou.

11. Změna hesla – pokud se Vám zdá vygenerované heslo příliš složité na zapamatování, můžete si toto heslo změnit na uživatelsky příjemnější: a) zadáte staré heslo b) napíšete nové heslo c) zadáte bezpečnostní kód, který Vám byl vygenerován společně s heslem d) zmáčknete tlačítko „změnit heslo“

Případné další dotazy ráda zodpovím. Kontakt: Mgr. Silvie Szymurdová tel