24.9.2005 LEPŠÍ PROPRŠENÝ DEN NA KOLE NEŽ SLUNEČNÝ DEN V PRÁCI.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přípravný stupeň základní školy
Advertisements

Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Autoevaluace školy Základní škola a Mateřská škola Karla Klostermanna Železná Ruda, p.o. Zahradní Železná Ruda Ctirad Drahorád, ředitel školy.
Systém péče o nadané a talentované jedince v ČR
Atletický klub A. C. Sparta Praha
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Tv na Balvanu aneb Buďme fit! Jan Gaisler 3. ročník Prosinec 2010.
Dostihová stáj Aleny a Milana Brynychových. D ovolte, abychom Vám představili dostihovou stáj klusáckých koní manželů Aleny a Milana Brynychových z dostihového.
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
Tréninkový deník Kondiční trénink Jaroslava Chovancová Učo:191699APAK/PR33.semestr.
HODNOCENÍ OBECNÝCH A SPECIÁLNÍCH TRÉNINKOVÝCH UKAZATELŮ V ROČNÍM TRÉNINKOVÉM CYKLU TRIATLONISTŮ ZAŘAZENÝCH DO SCM Mgr. Daniela Širůčková Laboratoř sportovní.
Konzultační dny 2005 EXTERNÍ HODNOCENÍ KVALITY HYBRID CAPTURE II Jana Šmahelová.
Čas a jeho měření.
Technika. TECHNICKÁ PŘÍPRAVA V tréninku techniky jde především o opakované provádění učeného pohybu, při kterém dochází k opravování a zpřesňování jeho.
TVORBA VLASTNÍHO HODNOCENÍ ŠKOLY za školní rok 2005/2006 a 2006/2007
Informační technologie 2 Informační technologie Jarní semestr 2005.
Údolí oddechu ve čtyřech ročních obdobích. Den druhý – zimní.
Ročníková práce Školní rok 2012/2013
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
© NSZM ČR 2006 Budování partnerství, projektové kapacity a posilování strategického řízení v Olomouckém kraji.
SKOKY NA LYŽÍCH.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
SEMINÁŘ TRENÉRŮ VESLOVÁNÍ
LYŽOVÁNÍ disciplíny.
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY 2
Úvod. školní: příprava na předmět Databázové systémy praktický: webové aplikace databázové systémy základy vývoje webových aplikací od návrhu databáze.
TURNÉ ČTYŘ MŮSTKŮ.
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
Největší alpský ledovec
Příklady použití videa ve sjezdu Praha Video a jeho využití - nahrávání A.Klasické nahrávání z ruky na video kameru B.Nahrávání na tablet C.Nahrávání.
Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová.
ATLETICKÝ DESETIBOJ.
Volejbalový tábor mládeže Sportovní klub K2 Dovolujeme si Vás pozvat na 5. ročník Volejbalového tábora mládeže. Akce se koná ve dnech 7. – 14. srpna.
DRAKYÁDA PŘIHLÁŠENÍ ÚČASTNIC Kdo přišel, zaregistroval se u našich krásných porotkyň A zaplatil stanovené startovné: 2 sirky na zimní vytápění.
Metodický list Se sportem je pojem fair play nerozlučně spjat. Patří k základním kamenům výchovy sportovců všech výkonnostních úrovní a každého věku.
Příprava, prezentace a realizace projektů Jihlava,
Seminární práce Postupy pro školní rok 2014/2015.
Vysočany Odpolední část leteckých modelářů ve Vysočanech. Tak jak bylo napsáno, tak se létání protáhlo až do nočních hodin. Vzhledem k mému zdravotnímu.
Rozdíly v trénování dorostu a žactva. Školení trenérů 3.třídy Hradec Králové
SLOVNÍ ÚLOHY – TYP: S ČASOVÝMI ÚDAJI
CERMAT 2007 Celostátní hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií.
Rychlost měření a výpočty 7. třída Mgr. Zuzana Holemá-Skřivánková ZŠ, Liberec, Na Výběžku 118, p. o. vytvořeno: 12. září 2012 EU – peníze školám CZ.1.07/1.4.00/
Rychlost měření a výpočty Mgr. Zuzana Holemá-Skřivánková ZŠ, Liberec, Na Výběžku 118, p. o. vytvořeno: září 2012 EU – peníze školám CZ.1.07/1.4.00/
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Zimní výcvikový kurz Zadov – Zahájení: ve 12:00 Ubytování: Chata Mládí – Zadov, 4 – 6 lůžkové pokoje  Stravování: snídaně.
Libor Bucifal juniorský reprezentant ČR na vytrvaleckých tratích.
R EGENERACE : JÍZDA V BOULÍCH Vypracovala: Kylarová Lenka,
Milá spolužačko, milý spolužáku! Vzpomeneš si ještě na doby, kdy jsme byli všichni na jedné lodi?
S motokrosem jsem začal v 10 letech. Do tajů tohoto sportu mě zasvětil můj otec, který mě vzal v necelých devíti na první motokrosovou trať, kde jsem jezdil.
DINOPARK OSTRAVA DNE SE I. A II. TŘÍDA ZÚČASTNILA ŠKOLNÍ EXKURZE DO DINOPARKU OSTRAVA. POČASÍ NÁM PŘÁLO, A TAK SI DĚTI MOHLY VYCHUTNAT PROHLÍDKU.
Maraton Lucie Samlerová 5. B 2014/2015 Proč jsem si téma vybrala.
PSYCHICKÁ PŘÍPRAVA VE SPORTU
Bruslení. Třída I. E sice není sportovní třídou, ale je plná šikovných dětí, které se žádného sportu nezaleknou. S nadšením a plni očekávání jsme se již.
N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí.
Co jsou to vlastně skoky na lyžích? Skákání na lyžích je zimní sport, při kterém se lyžař snaží doskočit, co možná nejdále. Před skokem se rozjíždí z.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Výpočty celku a části celku zadané zlomkem
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
Vánoční přání - Milan
  Klub Tornádo - pracoval od roku 1997 pod bývalým Domem dětí a mládeže u radnice, od roku 2013 pod SVČ Doris Šumperk. V letošním roce zde tancuje na 200.
Projekt ERASMUS
Atletická olympiáda
Transkript prezentace:

LEPŠÍ PROPRŠENÝ DEN NA KOLE NEŽ SLUNEČNÝ DEN V PRÁCI

STATISTIKA BRDY 2005 Pouze orientační čas dámské jízdy 2004

Vítěz v cíli

Dušan - Bouhouš v cíli

Přemek v cíli

Naďa v cíli

Hodnocení Příprava na Brdy probíhala průběžně celý rok.. Součástí přípravy bylo několik úrazů způsobených věkem, nešikovností a vyjmečně sportovním zápolením Z devíti kousků nakonec doklopítalo do cíle pouze torzo čtyř závodníků a závodnic v časech lepších roku 2004, které jsem si dovolil použít v předešlých tabulkách. –Závěrem mi dovolte Vám všem popřát do zimní přípravy mnoho úspěchů a k těm tajným tréninků budeme muset přidat i tréninky netajné.

Cyklomaraton VZP ČR BRDY 2006 JEDEME VŠICHNI