Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, 170 00 Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Stanislava Správková
Advertisements

1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Dita Slavíková Národní centrum Europass ČR Europass: Novinky ve struktuře dokumentů.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Představení Fondu dalšího vzdělávání
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáž jako nástroj dalšího vzdělávání STÁŽ jako nástroj dalšího vzdělávání Místo.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí stáž 23. dubna 2013.
Aktuální uplatnění praktických zkušeností na trhu práce z pohledu FDV
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Fond dalšího vzdělávání a jeho role v oblasti sociálních služeb
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Konference „Cílené další profesní vzdělávání: konkrétní cíl - konkrétní výsledky“ Brno, FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně
Evropský sociální fond v ČR
Příležitost dělá(t) zaměstnance
Regionální individuální projekt OSOBNÍ ASISTENCE A PRÁCE V OBLASTI SOCIÁLNÍ PÉČE zkrácený název „Pomoc potřebným“ Reg. č. CZ.1.04/2.1.00/
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. Fr. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 15Číslo.
Kulatý stůl k individuálnímu projektu národnímu Stáže ve firmách - vzdělávání praxí „Praxe je nejlepší učitelka“ Marcus Tullius Cicero Stáže.
Ing. Stanislava Správková
Národní soustava povolání III Konference Národní soustava povolání - moderní nástroj světa práce Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Další vzdělávání v terciárním vzdělávacím sektoru Současnost a výhled do budoucna MŠMT Odbor vyššího odborného a další vzdělávání Mgr. Monika Měšťanová.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
„Vzdělávejte se pro růst
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Datum,místo. Národní program Phare část II Zaměření programu:  podpora podnikatelské infrastruktury (MMR) 
Studentská digitální karta Institut Trhu Práce Bc. Jan Heřmánek Okresní zastoupení ITP při HK – Ústí nad Labem.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
13. ročník mezinárodní konference Investment & Business Forum, Ostrava Role FDV v rámci dalšího profesního vzdělávání Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách.
Dita Slavíková Národní centrum Europass ČR S Europassem se neztratíte.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Možnosti stáží a finanční podpory Platforma průmyslové spolupráce CZ.1.07/2.4.00/ Možnosti stáží a finanční podpory
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 STÁŽE Inovativní prvek v náboru nových zaměstnanců STÁŽE Inovativní prvek v.
Operační program Praha - Adaptabilita odbor fondů EU, Magistrát hl. m. Prahy Operační program Praha - Adaptabilita Možnosti čerpání z ESF v.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
Seminář pro žadatele OP LZZ - Mezinárodní spolupráce: Shrnutí, doporučení, diskuse 29. červenec 2008 Praha.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PŘEROV PROGRAMY PODPORY PODNIKÁNÍ Zaměřené na vzdělávání zaměstnanců a tvorbu nových pracovních míst OKRESNÍ.
Cesta k uplatnění na trhu práce
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Ing. Stanislava Správková
Podpora implementace dětských skupin CZ /0.0/0.0/15_009/
Cesta k uplatnění na trhu práce
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Trh a jeho fungování, zaměstnání, podnikání 1 – Trh
Transkript prezentace:

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Základní informace o projektu Realizátor projektu: Fond dalšího vzdělávání Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK) prioritní osa 3, oblast podpory 3.1 Individuální další vzdělávání registrační číslo CZ.1.07/3.1.00/ Období realizace: červen 2012 – říjen 2014 (29 měsíců) Rozpočet projektu: 800 mil. Kč Počet podpořených osob: 5000

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Zavedení systému dalšího vzdělávání formou stáží ve firmách Vytvoření Národního katalogu stáží katalog šablon online databáze poskytovatelů stáží Ukotvení stáží do české legislativy Cíl projektu

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Občan ČR s trvalým bydlištěm mimo hl. m. Praha Stážista nesmí mít status studenta a nesmí být OSVČ Stážistou může být: absolvent nezaměstnaný osoba vracející se na trh práce osoba mající zájem o kariérní vzdělávání Uchazeč o stáž / stážista

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Praxe v oboru pod vedením odborníka Navázání cenných kontaktů Stravné, cestovné, příspěvek na ubytování Certifikát o absolvování stáže "Europass – doklad o stáži" Možnost získat po stáži zaměstnání u poskytovatele stáže Motivace uchazečů o stáž

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Sídlo na území ČR ekonomický subjekt (např. stavební firma, výrobní společnost) jiný subjekt (např. příspěvková organizace, škola) Veřejná podpora malého rozsahu = de minimis Schopnost zajistit mentora zaměstnán minimálně 6 měsíců před vypsáním stáže u poskytovatele stáže zaměstnán na minimálně 1,0 pracovního úvazku Poskytovatel stáže

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Úhrada fixních nákladů spojených s poskytováním stáže Po skončení stáže možnost (nikoli závazek) stážistu zaměstnat získání již zaškoleného zaměstnance Účast na tvorbě nového systému vzdělávání Prezentace firmy v databázi poskytovatelů stáží Výhody pro poskytovatele stáže

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Základní rámec stáže cíle a indikativní harmonogram stáže požadavky na poskytovatele stáže – požadavky na mentora požadavky na stážistu Tvorba nových šablon zohledněna poptávka poskytovatelů stáží Šablony v oborech: IT Stavebnictví Strojírenství Elektrotechnika Management Ekonomika, administrativa, personalistika, správa Bezpečnost práce, ochrana majetku a osob Výchova a vzdělání Sociální péče Šablony

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stážista Poskytovatel Vyplní svůj profil Na základě šablony stáže vypíše kartu stáže FDV schválí a zveřejní kartu stáže Přihlásí se ke kartě stáže Po výběru stážisty poskytovatelem FDV podepíše s oběma stranami smlouvu Stážista vykonává stáž FDV schválí přihlášení ke kartě Karta stáže

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Statistické informace zahájených stáží celkem registrovaných uchazečů celkem registrovaných poskytovatelů stáží celkem

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Webové stránky Infolinka , Po - Pá od 9 do 16 hod. y Bližší informace o projektu

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Děkuji Vám za pozornost PhDr. Kateřina Šímová projektová koordinátorka