Závěrečný seminář Konferencja Podsumowująca Interreg III A Czechy – Polska 2004-2006 Interreg III A ČR-Polsko 2004-2006 16.2. 2007, Olomouc-Ołomuniec,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doporučení pro přípravu žádosti;
Advertisements

Projekt „Přeshraniční ekologická výchova v oblasti ochrany přírody a trvale udržitelného rozvoje v Českosaském Švýcarsku, Hornolužickém pohoří a Lužických.
Komunitární program PROGRESS
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Seminář Ostrava Přeshraniční spolupráce Cíl Slovenská republika – Česká republika.
ŠKOLENÍ TECHNIKŮ A MONTÁŽNÍKŮ PRO ROK 2007
Informace o výsledcích 1. výzvy MAS Vizovicka a Slušovicka, o. s.
Postupy ve zpracování žádosti k projektu ČŘB II v roce 2009  presentace projektu pracovníkům MŽP a SFŽP  vyhlášená 9. kontinuální.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČESKÉ REPUBLIKY Česká republika není čistým plátcem do fondů EU MMR ČR Seznámení se stavem čerpání za období.
Institut pro integraci České republiky do Evropské unie Jak na projekt spolufinancovaný ze SF EU Mgr. Marek Havrda, MA.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA 2004 PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA.
Euroregion Bílé-Biele Karpaty Zlín, Prezentace k semináři cestovního ruchu TENTO MIKROPROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, Z PROSTŘEDKŮ.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Program semináře: 1)Úvod, obecné informace o JPD 2 a výzvách (Ing. Kateřina Vágnerová) 2)Informace o Prioritě 2 JPD 2 (Ing. Martin Škréta) 3)Elektronická.
Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007 – 2013 „Rozvoj lidských zdrojů česko-polského Slezska“ Program Operacyjny.
Prevence korupce z hlediska příjemce dotace Ing. Martin Puš starosta města Jičín.
Monitorovací výbor Rámce podpory Společenství RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Závěrečný seminář INTERREG IIIA Česká republika – Polsko , Olomouc, Hotel Flóra Seminář je spolufinancován EU.
Cíl 3 Evropská územní spolupráce Závěrečný seminář Interreg IIIA Česká republika – Polsko , Olomouc, Hotel Flóra Seminář.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Projekt partnerství škol Comenius Comenius School Partnership Mezinárodní projekt spolupráce mateřských škol „Okno do světa“
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
Fondy přeshraniční spolupráce Rychnov n. Kněžnou
Interreg III A Česká republika -Bavorsko Iniciativa INTERREG IIIA program přeshraniční spolupráce Česká republika- Svobodný stát Bavorsko Plzeň
Závěrečná konference IS INTERREG IIIA ČR – Polsko , Olomouc, Hotel Flora Maršálkovský úřad Dolnoslezského vojvodství Seminář je spolufinancován.
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
Maršálkovský úřad Opolského vojvodství 1 Zkušenosti s IS INTERREG III A a výzvy OPPS Zkušenosti s IS INTERREG III A a výzvy OPPS Piotr.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Renata Aulová
INTERREG IIIA Česká republika-Polsko Příklady úspěšných projektů v Moravskoslezském kraji Závěrečný seminář, , Olomouc, Hotel Flora.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Rozvoj klíčových kompetencí ve všech ročnících nižšího gymnázia formou terénních cvičení TENTO PROJEKT BYL SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Závěrečný seminář Interreg IIIA Česká republika-Polská republika , Olomouc RNDr. Ivo Ryšlavý Vinohradská.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Fond mikroprojektů Euroregionu Silesia Závěrečný seminář INTERREG IIIA ČR-Polsko , Olomouc, Hotel Flóra.
NOVÉ MOŽNOSTI V PROGRAMECH EU Sněm RVŠ - Praha,
NNO a fondy EU Plzeň 23. a Operační programy přeshraniční spolupráce Cíle 3 – Evropská územní spolupráce období Ing. Vladimír Šourek.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
L Vyjmenovaná slova po VY_32_INOVACE_Čj z 2
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Mezinárodní konference Ekonomické fórum ČR – SR 2010 Možnosti přeshraniční spolupráce 2007 – 2013 Ostrava 28. – , hotel Imperial Ing. Rostislav.
Dispoziční fond Česká republika - Bavorsko Dotace v rámci INTERREG IIIA pro vymezené území.
Interreg IIIA Česká republika–Polsko Olomouc, Hotel Flóra Závěrečný seminář Seminář je spolufinancován EU.
Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Datum,místo. Národní program Phare část II Zaměření programu:  podpora podnikatelské infrastruktury (MMR) 
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Centrum pro regionální rozvoj ČR, Společný technický sekretariát Olomouc, Jeremenkova 40B, Olomouc,
ÚVOD. ZMĚNY OPROTI INTERREG IIIA samostatný cíl strukturálních fondů = posílení významu, zvýšení objemu finančních prostředků pro českou stranu, zvýšení.
Zkušenosti a výsledky realizace programu v letech 2004 – 2006
EHP a Norské fondy Fond pro bilaterální spolupráci na národní úrovni Vlastimil Vaněk Ministerstvo financí ČR.
Shrnutí programu IS INTERREG III A ČR–Polsko ve Slezském vojvodství Závěrečná konference Interreg III A ČR – Polsko 2004 – , Olomouc Seminář.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY „BEZPEČNĚ NA SILNICÍCH V PŘÍHRANIČÍ – podpora prevence a společné řešení problémů“
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období v rámci Programu Interreg V-A Česká republika - Polsko.
Fond mikroprojektů Euroregionu Praděd Porovnání podmínek Fondu v rámci programu OPPS a nového programu Interreg V-A
Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje.
Role Olomouckého kraje při implementaci programu INTERREG V-A ČR-Polsko Seminář „Jak na přeshraniční projekty s Polskem v období “, Olomouc, 3.
Územní agenda Evropské unie Odbor rozvoje a strategie regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj Staroměstské náměstí Praha 1.
Interreg V – A Česká republika - Polsko
Prioritní osa 3 - výzva č. 25 a 27
Spolupráce Žďáru nad Sázavou s Agenturou pro sociální začleňování
Prioritní osa 4 Spolupráce institucí a komunit
Transkript prezentace:

Závěrečný seminář Konferencja Podsumowująca Interreg III A Czechy – Polska Interreg III A ČR-Polsko , Olomouc-Ołomuniec, Hotel Flóra Seminář je spolufinancován EU

Program Česká republika - Polsko ER N Fond k dispozici: Fundusz do dyspozycji: Počet předlo- žených žádostí Liczba złożonych wniosków Počet schvále- ných žádostí Ilość wniosków zatwierdzonych Schválené spolufinancování z ERDF v € Dofinansowanie EFRR w € CZ , ,- PL , ,-

Program Česká republika – Polsko Projekty české Termín Lokálního Řídícího výboru Termin Lokalnego Komitetu Sterującego Počet předlo- žených žádostí Liczba złożonych wniosków Počet schvále- ných žádostí Ilość wniosków zatwierdzonych Schválené spolufinancování z ERDF v € Dofinansowanie EFRR w € , , , ,11

Program Česká republika – Polsko Projekty polskie Termín Lokálního Řídícího výboru Termin Lokalnego Komitetu Sterującego Počet předlo- žených žádostí Liczba złożonych wniosków Počet schvále- ných žádostí Ilość wniosków zatwierdzonych Schválené spolufinancování z ERDF v € Dofinansowanie EFRR w € , , , ,97

Příklad úspěšného projektu Žadatel:Město Jilemnice Polský partner:Miasto Swieradów Zdrój Název projektu:Týden bezpečnosti a sportu Příspěvek ze strukturálního fondu ERDF:4 939,90€ Celkové výdaje projektu: 6 586,53€ Doba trvání projektu: –

Stručný obsah projektu: Cílem projektu bylo poskytnout žákům základních škol ucelené teoretické a praktické znalosti v oblasti chování při mimořádných událostech, poskytování první pomoci, prevence kriminality, znalostí požární ochrany, dopravní bezpečnosti, chování v horském terénu a zároveň ověření těchto znalostí. Cílovou skupinu tvořili žáci na úrovni Tříd základních škol. Přeshraniční efekt: Posílení partnerství mezi oběma městy formou kulturní a sportovní výměny žáků místních škol; zahájení partnerské spolupráce v rovině IZS

Aktivity Stanovení postupů a zajištění personálního a technického zázemí Výběr reprezentačních družstev Soutěže, ukázky složek IZS Zhodnocení průběhu projektu

FOTODOKUMENTACE

Děkujeme za pozornost Jana KačerováPetra Bulířová Euroregion Nisa Andrzej Jankowski