Hrajete rádi hru warcraft III po případě datadisk The Frozen Throne. Jestli ano vychutnejte si tuto recenzi a jestli ne tak dobře sledujte ať se seznámíte.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život je jako cesta vlakem…
Advertisements

Třebaže nejsi věřící, podívej se a popřemýšlej.
Jakubov rok poté   Jakubov a Peklo  pomoc členům pozemkového spolku  byl to podzim podzimní.
No, máš chuť trochu potrápit svoje oči???
Dobrý den online příteli - přítelkyně!.
Je to takový náš prďola … sranda s nim je, ale občas i nám leze na nervy … je to takový náš třídní šašek …
Dramatické a pohybové činnosti v Mš
Něco málo o hře Diablo 3: Jde o akční RPG (Role-Playing Game) hru, která je dalším dílem série Diablo, jejíž předchozí díly jsou: Diablo,Diablo 2 a datadisk.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Zbyněk Podhradský Reflexe aneb Jak to vidím já.
TEORIE HER. analýza konfliktů TEORIE HER analýza konfliktů kooperace.
Naši malí i velcí psí kamarádi Velké zuby, uši, chlupy to vše najdete zde v této prezentaci.
MMORPG. Lineage II: The Chaotic Chronicles  je počítačová fantasy hromadná online hra na hrdiny (MMORPG) vytvořená korejskou obchodní společností NCsoft.
Irské štěstí OPRAVDU to funguje..
Každé ráno začíná život....
(kulík) v obrazech vstupte Jedná se o několik snímků malé Jany Tauchmanové narozené v Brně. Fota jsou z období asi od 14. dne po narození do.
COUNTABLE AND UNCOUNTABLE NOUNS
Irské štěstí.
Další.  Hraje se na jednu branku  Brankář se určí před začátkem hry a v bráně je po celou dobu  Hra je pro neomezený počet hráčů  Smysl hry spočívá.
Barbora Pacáková Klikni bud na sluníčko nebo na měsíček a začni hrát.
Katechetické centrum Olomouc, 2014
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
VYUŽITÍ 3D SENZORŮ V ERGOTERAPII
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Irské štěstí.
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
Dětský den v Hájku 2008 Nebudete tomu věřit, ale 1. června se konal dětský den na hřišti v hájku a nejen dětský smích napovídá tomu, jak se povedl.
Skyrim The Elder S crolls V START!. Tvoje postava pokračovat.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Energetická smrt Vesmíru Konec všeho života My, jako lidé, si veškeré myšlenky musíme převádět do časových úseků a pojmů, které známe, abychom pochopili.
Že nevíte o koho jde??? No tohle!!!!!!!!!!!!!!!! Tak to jsem já.
Vzhůru Jakub Dybowicz. -K aždý den se najde člověk který je k počítači, televizi nebo podobným přístrojům, připojen imaginárním řetězem. Každý takoví.
Křečci a křečíci Tato prezentace je věnována mé zvířecí rodině.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Vytvořil:Daniel Petrusek. -mé Logomé Logo -Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet?Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet? -TelevizorTelevizor.
Hry Jmenuji se Sabina Purkrtová a chodím do základní školy Pyšely do 7. tř.Chtěla bych se s vámi podělit o zajímavosti her(souvisí to s nadpisem).Vybrala.
Kvíz Kvíz o přírodopisu Kvíz o zvířatech Návod na hru:
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_250.
Den bez úsměvu je den ztracený. Fešáci, čekají na nás, kdy přisedneme.
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Kde se ukrývali Izraelité před Midjánci, kteří je napadli? V JESKYNÍCH, V HORÁCH 2. Co udělal Gedeón, když zůstal.
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jakou událost si Židé o Velikonocích připomínají?
V první části bych vás chtěl provést kytarovým světem. Uvidíte mnoho zajímavých kytar na různé styly hudby Druhů kytar je mnoho a jejich jmenování by.
Traktor Zetor Simulator 2009 By Luke$. O hře Simulátor farmaření a jízdy na neobvyklých zemědělských strojích se stal nejúspěšnější hrou na pc v Německu.
Velký herní TEST (pouze pro lidi závislé na PC)
1. Bohu dík buď, sláva, čest, | věrný svým že slibům jest, | nad námi se smiloval, | hříšným Spasitele dal.
Je to trochu divné jak se to stalo. I když nejsi věřící, měl(a) by jsi se na to podívat.
Online hry MMORPG-(Massive(ly)-Multiplayer Online Role-Playing Game), nebo pouze masová online hra na hrdiny. MMORTS.(Massively-Multiplayer Online Real-Time.
Ročník: 2. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Sportovní hry Téma: Volejbal-průpravné hry Jméno autora: Mgr. Renata Kynzlová Vytvořeno dne:
Hra detektiv Hrát nápověda konec Autor: Tereza Bednářová 6.B.
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Tato prezentace PowerPointu obsahuje pornografický materiál
Třebaže nejsi věřící, podívej se a popřemýšlej.
Adéla Harenčáková 7. třída
Indiáni Josef Kainar.
Druhá třída hraje vánoční hru pro své rodiče
MÝTUS, BÁJE Literatura 6. roč..
Vítejte u demíčka, které by Vás mělo seznámit se systémem zkráceného Double KO Původně měla být tato prezentace ve Flashi, ale to bylo nad moje síly :-(
Užitečné závaží.
VÁNOČNÍ PŘÁNÍ SPECIÁL PRO VÁS.
Irské štěstí.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
The history of England
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Citaty o lasce. Neni opravdove lasky v srdci toho, kdo neni schopen obetovat svuj zivot k zachrane toho, koho miluje.
No, máš chuť trochu potrápit svoje oči???
Transkript prezentace:

Hrajete rádi hru warcraft III po případě datadisk The Frozen Throne. Jestli ano vychutnejte si tuto recenzi a jestli ne tak dobře sledujte ať se seznámíte s touto boží hrou. Začneme Temnýma Elfama. Tento starodávný lid má pouze pár zajímavých jednotek, které stojí za zmínku A to Horský Obr, Druid Drápu,Chiméra a občas se dá použít Lovkyně,ale opravdu jenom v nouzi

Za druhé jsou to lidé ti už mají své kvality.nejlépe využitelné za Humany je fast expand.Je to založeno na tom že už se dvěma pěšcema a třema ozbrojenýma sedlákama se de na creep k dolu.Tam se ihned rozestaví základna a najednou máte takovou výhodu,že máte prakticky vyhráno Nemusím doufám připomínat,že za lidi se staví jako první hrdina Arcimág a druhý Horský Král,ale také je možnost hrát Krvavého Mága.A pak jet Two mage,to spočívá v tom,že si postavíte pár Magic Breakerů a házíte tam blizardy a ohnivé bouře vaše to nezraňuje a jim to dělá velké problémy.K této strategii se hodí pár střelců s minometčíkama a kouzelnicemi

No nemrtví jsou rod zcela nejzákeřnější a to myslím z cela vážně.Ať ghulové nebo pavouci či hnusové s necromantama,možná i wyrmové.Vše je brutálně drtivé. Nemrtví mají nejlepšího hrdinu ze hry a to RYTÍŘ SMRTI,jeho genialita je až neuvěřitelná.A v kombu s Lichem to je potom ten pravej nářez.

No a nakonec Orkská horda.Její síla je až k neuvěření.Žumpové, Taurové.Když přimícháte trochu magie tak je,na co se dívat.Jako podpora se dobře používají KODOS nebo DESTRUKTOŘI. Jako hrdiny doporučuji Proroka,a jako druhého náčelníka taurů.Toto je konec mého bleskového nahlédnutí na tuto hru.Doufám,že jsem vám aspoň trochu pomohl.Každopádně NASHLEDANOU