BEST ADVENTURE, s.r.o. U Habrovky 247 140 00 Praha 4, Krč Kontakt: Vladimír Červený Tel: 607 566 244 Vaše nevšední zážitky,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Zpracoval : Ing. Petr Fojtík Datum:
Společná akce pro děti „Dopravní bezpečnost a výchova“
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí SOŠ a SOU automobilní v Ústí nad Orlicí je státní školou.
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
PROJEKTOVÝ DEN 27. ČERVENCE 2010 STŘEDNÍ ŠKOLA AUTOMOBILNÍ, MECHANIZACE A PODNIKÁNÍ, KRNOV, OPAVSKÁ 49 Ing. Marák Vladimír Tento projekt.
Tisková konference Velikonoce 2010, jarní motoristická sezona plk. Ing
Prázdninový provoz Ing. Martin Farář
DRMS forum Brno, září 2009 Mgr. Daniela Kobilková Praha, 7. září 2009.
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO. Úvod Společnost D-NET, a.s. působí více než deset let v oblasti telekomunikací a automatizovaného zpracování dat. Během úspěšného rozvoje.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Silniční doprava z pohledu studentů.
Centrum vzdělávání pedagogů odborných škol. Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka realizace projektu:19 měsíců.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
© HMP 2003 DATABÁZE NEJLEPŠÍCH PRAKTIK Trenér TRÉNINKOVÁ ČÁST „Řízení lidských zdrojů“ Trenér.
Akreditační standardy pro primární péči Bohumil Seifert Setkání auditorů
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Motocyklisté. Řidiči ostatních motorových vozidel by si měli uvědomit že:  motocyklisté jezdí velmi často vyšší než dovolenou rychlostí.  často předjíždějí.
Autoškola STOPKA Svět řidičů. Kdo jsme Autoškola Pánek vznikla v roce 1992, od roku 2008 nový obchodní název Autoškola STOPKA Autoškola Pánek vznikla.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy
Aerodynamický tunel Střední škola letecká Kunovice,
Další vzdělávání v technických oborech Krajská konference projektu UNIV 2.
Název projektu: Průvodce světem Multimédií CZ.1.07/3.2.06/ reg. č.: CZ.1.07/3.2.06/ Vzdělávací moduly - obsah 21.
Centrum primární prevence Semiramis o.s. Ptácká 162, Mladá Boleslav Náplň práce lektorů Programů DPP.
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Vlastní hodnocení školy a školní vzdělávací program
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
Předávání dat od provozovatelů LDS - shrnutí
Jindřichův Hradec, Školní a veřejné knihovny – spolupráce v regionu Konkurence? Ne! Spolupráce …
Z technické praxe budoucím tlumočníkům Michael Scholze David Lazák
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
M ATEMATIKA A BYZNYS I NFORMAČNÍ MANAGEMENT VE FIRMĚ Eva Turnerová Západočeská univerzita
1. června Příklad dobré praxe Začlenění rozšířeného vstupního školení řidičů do výuky.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Vyhodnocení činnosti KŘP Stčk – vnější služba – 2015 Praha,
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Činnost dopravní policie v roce Dopravní přestupky řidičů motorových vozidel Celkem řešeno řidičů motorových vozidel na místě uloženo.
Bezpečnost silniční a železniční dopravy Přednáška NÁVRH A VYHODNOCENÍ OPATŘENÍ KE SNÍŽENÍ NEHODOVOSTI Doc. Ing. Miloslav Řezáč, Ph.D. Katedra dopravního.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Pohyb jednotlivého vozidla a brzdění Předmět: Teorie dopravy Ing. František Lachnit,
Prázdniny nehod (- 423, tj. - 3,2%) 140 osob usmrceno (- 30, tj. -17,6%) 598 osob těžce zraněno (- 48, tj. – 7,4%) osob zraněno lehce.
EVROPSKÝ PROJEKT VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ VYHODNOCENÍ PROJEKTU.
Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních.
Kompresní stanice Jirkov
Činnost Policie ČR v dohledu nad silničním provozem, rozbor činnosti dopravní policie za rok plk. Ing. Leoš Tržil ŘSDP PP ČR Praha.
Škola jako partner firmy
Tisková konference ÚO Děčín Krajské ředitelství Ústeckého kraje
Tisková konference Velikonoce 2010, jarní motoristická sezona plk. Ing
Výbory a pracovní skupiny
Letní prázdniny lepší než 2009 ?
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Prázdniny vyhodnocení plk. Ing. Tomáš LERCH.
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie
MOŽNOSTI ŘEŠENÍ NEDOSTATKU PARKOVACÍCH MÍST PRO NÁKL. AUTOMOBILY
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Alkohol v silničním provozu plk. Ing. Tomáš LERCH
DOPRAVNÍ NEHODOVOST NA ÚZEMÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE ZA ROK 2012
Tisková konference vedoucího odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Vývoj dopravní nehodovosti za období leden až září roku 2013 a technický stav vozidel plk.
Policejní prezidium ČR I. náměstek policejního prezidenta plk. Mgr
Modernizace odborného vzdělávání OLOMOUC - pondělí 14. května 2018
Prázdniny bezpečnější – NÁKLADNÍ DOPRAVA
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Senioři v dopravě kpt. Mgr. Miroslav ŠIMEČEK
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Vývoj dopravní nehodovosti za I. čtvrtletí roku 2014 a Velikonoce plk. Ing.
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Aerodynamický tunel Střední škola letecká Kunovice,
Transkript prezentace:

BEST ADVENTURE, s.r.o. U Habrovky Praha 4, Krč Kontakt: Vladimír Červený Tel: Vaše nevšední zážitky, náš dobrý pocit. Prožijte nezapomenutelný den, plný adrenalinového dobrodružství. KURZY BEZPEČNÉ JÍZDY Jste řidič(ka) ? Čeká na Vás doma někdo, kdo Vás má rád ? Vozíte ve vozidle osoby, které máte rád(a) Vy ? Pokud ano, zdokonalujte své řidičské znalosti, trénujte krizové situace, ale i stále opakujte ! Máte zaměstnance – řidiče ? Jsou pro chod Vaší organizace důležití ? Máte škody na vozidlech po dopravních nehodách ? Pokud ano, podporujte jejich průběžný výcvik. Snižujte rizika!

Výcvik v „Kurzech bezpečné jízdy“ učí, jak řešit krizovou situaci, do které jste se JIŽ DOSTALI! Kurzy pořádáme na speciálních cvičištích (Most, Vysoké Mýto, Praha – Letná, Púchov (SK), Rakousko), případně na jiných místech k tomu vhodných. Kurzy se skládají z teoretické části a praktického výcviku jízdy na speciálních kluzných plochách, nezávisle na počasí a ročním období. Kurzy jsou zaměřeny k osvojení návyků pro řešení krizových situací i způsobu bezpečné jízdy, podle druhu dopravního prostředku, zaměření a potřeb jeho využití. Výcvik probíhá standardně formou jednodenních i vícedenních kurzů. Vyzkoušejte si, jak se Vaše vozidlo chová v extrémních situacích, jak správně reagovat a jak se chovat v krizových situacích. Výcvik v „Kurzech defenzivní jízdy“ učí, jak se do krizové situace NEDOSTAT! Kurzy provádíme přímo u zákazníka, tj. v místě, které si určí zákazník (sídlo, provozovna, apod.). Jedná se o způsob výcviku založený na předcházení krizových situací v silničním provozu. Hlavním úkolem je přimět účastníka silničního provozu výkladem, diskusí a odbornou testovou částí k zamyšlení nad problémy silničního provozu, uvědomění si problému nebezpečí při řízení motorového vozidla a přizpůsobení svého chování. Kurzy se skládají z teoretické části a praktické jízdy každého jednotlivého účastníka s instruktorem. Oba kurzy připravujeme pro skupiny osob nebo jednotlivce. Optimální pro praktický výcvik je, když má každý účastník na praktickou jízdu vlastní vozidlo.

Umíme spojit příjemné s užitečným Kurzy pořádáme na speciálních cvičištích (Most, Vysoké Mýto, Praha – Letná), případně na jiných místech k tomu vhodných. Obsah a rozsah kurzu je projednán dle přání zákazníka a možností realizace, dále je navržen harmonogram dne a následně dohodnut oběma stranami. Akce může obsahovat: program dle různých druhů dopravních prostředků (osobní, nákladní, BUS, Off Road, motocykly) krátký společný úvod (včetně organizačních a bezpečnostních pokynů) teoretická část (informace k praktickému výcviku) výcvik na kluzných plochách (viz kurzy bezpečné jízdy) výcvik na okruhu autodromu (viz kurzy sportovní jízdy) Doplňkový program: motokáry, jízdy vozidlem s telemetrií, referentské školení, slalomy s měřením a vyhodnocení časů, jízdy na trati OffRoad ostatní služby (oběd, občerstvení, ubytování, tlumočení a další dle dohody) pronájem: vozidel, vozidel s telemetrií, místnosti na vlastní prezentaci, konferenční techniky apod. pronájem dětského dopravního hřiště, jízdy se závodním jezdcem po okruhu autodromu, atd. sportovní, společenské a zábavné akce pro zpestření programu výcviku Počet osob kurzu je vždy předem projednán a závisí na přání zákazníka, obsahu a rozsahu kurzu, kapacitě výcvikových prostor, na udržení kvality výcviku, bezpečnosti účastníků a minimalizaci rizik. Vyzkoušejte si, jak se Vaše vozidlo chová v extrémních situacích, jak správně reagovat a jak se chovat v krizových situacích.

Obsah kurzu V kurzech názorně ukazujeme a cvičíme, jak připravit sebe a své vozidlo. Co by měl každý řidič vědět o svém vozidle, jak vozidlo nebo souprava reagují ve výjimečných situacích. Připomínáme základní znalosti z fyziky, jak působí odstředivé síly na vozidlo, adheze pneumatik, reakční a brzdné dráhy, vliv nákladu na vlastnosti vozidla. Výuka je doplněna krátkými instruktážními filmy a animacemi vozidel v nebezpečných situacích. Teoretická část probíhá v učebně za použití moderní projekční techniky v délce 1,5 - 2 hodiny. Formou výkladu a diskuse se účastníci seznámí se základními zásadami techniky jízdy a reakcemi v krizových situacích (v závislosti na druhu vozidla i způsobu jízdy podle zaměření řidiče). Praktický výcvik v délce 4 hodin se provádí na cvičných kluzných plochách pod dohledem instruktorů, kteří postupně seznamují účastníky se způsobem jízdy daným druhem vozidla, s praktickým ověřením a osvojením poznatků z teoretické části. Po celou dobu je zajištěna komunikace mezi instruktorem a účastníkem vysílačkami. O absolvování kurzu obdrží účastníci účastnický list, který zasíláme následně poštou. Časový harmonogram kurzu: 08:45příjezd účastníků 09: :00teoretická část (učebna) 11: :00praktický výcvik (kluzné plochy) 12: :00přestávka na oběd 13: :00 praktický výcvik (kluzné plochy) Pozn.: z organizačních důvodů může být pozměněn čas výcviku a přestávky na oběd

Naši instruktoři: Stejně důležitým a nezbytným předpokladem pro kvalitní výcvik řidičů je zkušený tým školitelů. Téměř všichni instruktoři jsou vysokoškolsky vzdělaní odborníci, pro které je automobilismus více než koníček. Většina z nich byla a mnozí stále ještě jsou aktivně zapojeni v automobilovém sportu. Jako závodníci (okruhy, rally), vedoucí týmu či týmoví inženýři (ČP Škoda Octavia Cup). Naši instruktoři mají najeté desítky tisíc kilometrů na našich a zahraničních silnicích ať už v osobních či nákladních automobilech. Naši instruktoři prošli firemním výcvikem pro instruktory na obdobných cvičištích v Rakousku. Samozřejmostí je neustálé doplňování informací a zkušeností z aktuálního automobilového světa a veřejné dopravy. Ve spolupráci s předními dovozci osobních a nákladních automobilů se informujeme o veškerých novinkách ve výbavě a systémech nových vozidel. Některá z nich máme možnost vyzkoušet na našich cvičištích. Co chceme: Chybějící nadstavba pro absolventy autoškol, zrušená krajská školící dopravní střediska pro profesionální řidiče nákladních vozidel, obrovský nárůst počtu nově registrovaných vozidel a s tím vším související nárůst počtu dopravních nehod a alarmující čísla usmrcených osob vedly majitele společnosti k myšlence vybudovat výcviková střediska s patřičným vybavením a zázemím a připravit tým kvalitních školitelů. Postupně se podařilo vybudovat hlavní páteř vzdělávacího systému - výcviková střediska ve Vysokém Mýtě a Mostě. Později byla doplněna o další školící areály v Čechách i na Slovensku. POLYGON MOST Popis cvičiště: 3 samostatné učebny každá s kapacitou až 23 osob vybavené projekční technikou (dataprojektor + PC, video + TV, zpětný projektor, plátno) Možnost využít vstupní halu s kapacitou až 50 osob 4 samostatné kluzné plochy: rovinka, zatáčka, kopec končící zatáčkou (výcvik v obou směrech) a kluzná plocha s úhybnou deskou. Technické vybavení ploch: příčné vodní bariéry, různé druhy povrchů, aquaplaningová dráha, měření rychlostí, ostřikování ploch možnost pronájmu okruhu Autodromu Most dráha pro vozidla OFF ROAD cca 3 ha) V případě požadavku na zajištění kurzu od naší firmy zpracujeme na vyžádání konkrétní cenovou kalkulaci.