Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OP Rybářství 2007 – 2013 Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace z OP Rybářství a koncept administrace v novém programovacím období Ing.
Advertisements

Nejdříve musíme zadat adresu webu Daňový portál České daňové správy …. ….a poté zvolit službu ELEKTRONICKÁ PODÁNÍ Napoprvé raději zvolíme „Seznámení s.
Seminář k výběrovému řízení 2014
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Seminář k výběrovému řízení 2013 Způsob přihlášení do výběrového řízení.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Postup při podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Registr přechodných pobytů
Hlášení změn v rámci projektů PRV Eva Šípová, MAS Labské skály – březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Benefit7+ - vyplňování Monitorovacích zpráv (MZ) se žádostí o platbu
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2013.
Administrace v novém programovém období 2014 – 2020
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Jak mohu kontrolovat své aktuální výpůjčky z Knihovny PA ČR a termíny jejich vrácení.
Postup pro podávání žádosti do výběrového řízení o dotaci- pořízení, zachování a obnovu hodnot místního kulturního, národního a historického povědomí z.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Závěrečné práce 2005 / 2006 Postup při zadávání témat ZP na OU.
Předkládání žádostí 1 - Elektronicky - Po vyplnění – data odeslat do úložiště dat - Formulář vytisknout, podepsat a s přílohami odeslat poštou nebo podat.
Webová aplikace MS PRAHA.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Elektronická monitorovací zpráva BENEFIT7.
Vyplňování projektových žádostí v systému MS AKCE SE KONÁ POD ZÁŠTITOU NÁMĚSTKA HEJTMANA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ING. ROMANA CELÉHO, DiS.
Michala Pechová Jak vyplnit webovou žádost OP VK BENEFIT7 ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Elektronická monitorovací zpráva v BENEFIT7 Základní dokument – EMZ v BENEFIT7 platnost k
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Elektronické podání Žádosti o dotaci PRV prostřednictvím Portálu farmáře Opatření IV.2.1 – 22. kolo.
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Elektronická monitorovací zpráva BENEFIT7 část
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost BENEFIT 7 Ústí nad Labem, 11.února 2009.
Seminář k výběrovému řízení 2017 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí a zdravotnictví.
Webová aplikace BENEFIT Jeseník Olomouc Zlín Kroměříž.
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
NÁVOD NA ZADÁVÁNÍ do databáze OBD dle úprav pro Open Access
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO „Program na podporu vzdělávání a talentmanagementu v oblasti technických.
Podání žádosti o dotaci
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s.
Dotační program Podpora včelařství 2016 Krok za krokem
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
Dotační program Podpora včelařství 2015 Krok za krokem
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Administrativní bezpečnost a certifikační politika
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017 a 1. pol. roku 2018.
Aplikace Monitorovací systém
Odkaz na webové stránky města : ostrava
Aplikace Monitorovací systém
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Setkání manažerů PK Elektronické podávání/příjem žádostí do Programu prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR.
Podání žádosti o dotaci
Operační program Rybářství 2014 – 2020
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Základní informace - Ovládání systému
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe) Operační program Rybářství 2007-2013 Elektronické podání Standardní roční monitorovací zprávy Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)

Přihlášení do Portálu farmáře SZIF Přihlášení do Portálu farmáře SZIF je realizováno prostřednictvím internetové adresy SZIF www.szif.cz, kde v pravém horním rohu hlavní stránky je odkaz na tento portál. Následuje zadání uživatelského jména, hesla a přihlášení.

Pracovní plocha Portálu farmáře SZIF – Instruktážní list k SRMZ Po přihlášení na Portál farmáře si příjemce dotace nejprve otevře či uloží do svého PC instruktážní list, podle kterého bude vyplňovat SRMZ. Instruktážní list je také umístěn na internetových stránkách www.szif.cz, www.eAgri.cz v sekci Operační program Rybářství. Produktivní („ostrá“) verze Portálu farmáře SZIF může mít jiný vzhled.

Pracovní plocha Portálu farmáře SZIF – vygenerování formuláře SRMZ Nyní následuje vygenerování formuláře a účetními daty pro monitorovací zprávu Produktivní („ostrá“) verze Portálu farmáře SZIF může mít jiný vzhled.

Průběh generování účetní části SRMZ Nyní žadatel vygeneroval účetní část SRMZ, která se automaticky uložila do Seznamu dočasně uložených SRMZ. Do seznamu dočasně uložených SRMZ se žadatel vrátí pomocí funkce „Zpět na seznam žádostí“, kde se budou ukládat i ostatní vygenerované (části) formuláře SRMZ (viz dále v prezentaci)

Vygenerovaná účetní část SRMZ - popřípadě její „Výmaz“ V případě potřeby výmazu této vygenerované účetní části SRMZ nebo i jiné části je nutné označit příslušnou SRMZ a stisknout „vymazat vybrané záznamy“.

Otevření vygenerované SRMZ Následuje otevření formuláře účetní části SRMZ.

Předvyplněná účetní část SRMZ a její funkcionality Nyní se zobrazí předvyplněná účetní část SRMZ Po „částečném“ vyplnění údajů v SRMZ stiskem tlačítka „Dočasné uložení“ dojde k uložení SRMZ v „seznamu dočasně uložených SRMZ“.

„Dočasné uložení“ Žádosti o dotaci – na Portálu farmáře SZIF Po stisku tlačítka „Žádost OP Rybářství – projektová opatření“ a Standardní roční monitorovací roční zpráva se změní čas (případně datum) podle posledního „Dočasného uložení Žádosti o dotaci“.

„Elektronické zaslání“ SRMZ přes Portál farmáře SZIF Před elektronickým zasláním SRMZ přes Portál farmáře SZIF (kompletně vyplněné SRMZ zkontrolované přes „Menu – Kontrola vyplněných údajů“) doporučujeme stisknout tlačítko „Dočasné uložení“, aby v sekci „Seznam dočasně uložených SRMZ“ byla uložena „poslední verze“ elektronicky zaslané SRMZ přes Portál farmáře SZIF.

Přehled elektronicky zaslaných SRMZ přes Portál farmáře SZIF Na přehled elektronicky nahraných či zaslaných SRMZ přes Portál farmáře SZIF se příjemce dotace dostane prostřednictvím záložky „Elektronické podání žádosti“. U každé takto nahrané / zaslané SRMZ jsou uvedené následující dokumenty: Elektronicky zaslanou resp. nahranou SRMZ přes Portál farmáře SZIF. Potvrzení o přijetí (elektronicky zaslané resp. nahrané SRMZ). Elektronicky zaslanou nebo nahranou SRMZ OP Rybářství již nelze upravovat!!!

Potvrzení o přijetí Potvrzení o přijetí elektronicky zaslané SRMZ přes Portál farmáře SZIF. Toto Potvrzení o přijetí je potvrzujícím dokumentem pro příjemce dotace, že danou SRMZ odeslal. Ke každé odeslané části SRMZ bude mít žadatel vlastní Potvrzení o přijetí.

Postup nahrání SRMZ přes Portál farmáře SZIF z vlastního PC Záložka „Elektronické podání žádosti“ slouží také k „Elektronickému zaslání SRMZ“ z vlastního PC – musí se však jednat o formulář SRMZ OP Rybářství platný pro daný aktuální rok!!! Po otevření dané SRMZ dojde k odeslání pomocí funkce „Odeslat“

Nahraná SRMZ z vlastního PC. U každé takto nahrané či zaslané SRMZ jsou opět uvedené následující dokumenty: Elektronicky zaslanou resp. nahranou SRMZ přes Portál farmáře SZIF. Potvrzení o přijetí (elektronicky zaslané resp. nahrané SRMZ). Elektronicky zaslanou nebo nahranou SRMZ OP Rybářství již nelze upravovat!!!

Opakování výše uvedeného postupu u projektové a environmentální části SRMZ Následuje opakování výše uvedeného postupu u projektové a environmentální části SRMZ. Příjemce dotace vždy nejdříve vyplní a odešle účetní část až pak přechází na vyplňování projektové a environmentální části SRMZ !!!!!!!

Děkujeme za vyplnění !