Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, 170 00 Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Stanislava Správková
Advertisements

BRÁNA DO SVĚTA E-LEARNINGU • POTŘEBNOST: – posílení konkurenceschopnosti ekonomiky skrze posílení flexibility lidských zdrojů prostřednictvím modernizace.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Sektorové dohody. 2 Co to je Sektorová dohoda? Sektorové dohody = unikátní nástroj sektorových rad umožňující významně ovlivnit rozvoj lidských zdrojů.
Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Dita Slavíková Národní centrum Europass ČR Europass: Novinky ve struktuře dokumentů.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Představení Fondu dalšího vzdělávání
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáž jako nástroj dalšího vzdělávání STÁŽ jako nástroj dalšího vzdělávání Místo.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí stáž 23. dubna 2013.
Aktuální uplatnění praktických zkušeností na trhu práce z pohledu FDV
Smlouva o realizaci grantového projektu v rámci globálního grantu CZ.1.07/ Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Středočeském kraji Operačního programu.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Fond dalšího vzdělávání a jeho role v oblasti sociálních služeb
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Konference „Cílené další profesní vzdělávání: konkrétní cíl - konkrétní výsledky“ Brno, FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Evropský sociální fond v ČR
Příležitost dělá(t) zaměstnance
Kulatý stůl k individuálnímu projektu národnímu Stáže ve firmách - vzdělávání praxí „Praxe je nejlepší učitelka“ Marcus Tullius Cicero Stáže.
Ing. Stanislava Správková
Národní soustava povolání III Konference Národní soustava povolání - moderní nástroj světa práce Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Projekty realizované Úřadem práce ČR, Krajskou pobočkou v Olomouci
„Vzdělávejte se pro růst
Implementace NSK do personální praxe Stálá konference předsedů SR, Eva Novotná Tým PR NSK 2.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Proškolení studentů k projektu Inovace a podpora praxí VŠPJ
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 2.
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 5. května 2012 Název: VY_32_INOVACE_
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
Studentská digitální karta Institut Trhu Práce Bc. Jan Heřmánek Okresní zastoupení ITP při HK – Ústí nad Labem.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
TechIN Propojení studia a praxe. Informace o projektu Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zahájení projektu: Ukončení.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
13. ročník mezinárodní konference Investment & Business Forum, Ostrava Role FDV v rámci dalšího profesního vzdělávání Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách.
Dita Slavíková Národní centrum Europass ČR S Europassem se neztratíte.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Personální plán pro podnikatelský plán
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 STÁŽE Inovativní prvek v náboru nových zaměstnanců STÁŽE Inovativní prvek v.
Operační program Praha - Adaptabilita odbor fondů EU, Magistrát hl. m. Prahy Operační program Praha - Adaptabilita Možnosti čerpání z ESF v.
Škola jako poskytovatel DV Seminář propojování počátečního a dalšího vzdělávání v ČR 24. března 2011 Ústí nad Labem.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PŘEROV PROGRAMY PODPORY PODNIKÁNÍ Zaměřené na vzdělávání zaměstnanců a tvorbu nových pracovních míst OKRESNÍ.
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Cesta k uplatnění na trhu práce
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Ing. Stanislava Správková
Podpora implementace dětských skupin CZ /0.0/0.0/15_009/
Cesta k uplatnění na trhu práce
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Základní informace o projektu Realizátor projektu: Fond dalšího vzdělávání Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK) prioritní osa 3 Další vzdělávání, oblast podpory 3.1 Individuální další vzdělávání reg. č. CZ.1.07/3.1.00/ Období realizace: červen 2012 – říjen 2014 (29 měsíců) Rozpočet projektu: 800 mil. Kč Počet podpořených osob: 5 000

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Zavedení systému dalšího vzdělávání ve firmách formou stáží Vytvoření katalogu šablon stáží – Národní katalog stáží nástroj pro efektivní poskytování stáží Vytvoření online databáze poskytovatelů stáží Ukotvení stáží do české legislativy Cíl projektu

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Občané ČR s trvalým bydlištěm mimo hl. m. Praha Stážistou mohou být: absolventi nezaměstnaní osoby vracející se na trh práce osoby mající zájem o karierní vzdělávání Stážista nesmí mít status studenta a nesmí být OSVČ Uchazeč o stáž / stážista

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Praxe v oboru, navázání cenných kontaktů Možnost získat po stáži zaměstnání u poskytovatele stáže Podpora v nezaměstnanosti pro osoby evidované na ÚP Stravné, cestovné, příspěvek na ubytování Certifikát o ukončení stáže – Europass národně uznávaný certifikát Motivace pro uchazeče

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Musí mít sídlo na území ČR Ekonomický subjekt a jiné subjekty Schopnost zajistit mentora musí být zaměstnán na hlavní pracovní poměr (u poskytovatele stáže) po dobu nejméně 6 měsíců Mentor = hlavní osoba zodpovědná za průběh a kvalitu stáže, za dodání požadovaných výstupů Poskytovatel stáže

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Úhrada fixních nákladů spojených s poskytováním stáže Prezentace firmy v databázi poskytovatelů stáží Po skončení stáže možnost (ne závazek) stážistu zaměstnat získání již zaškoleného zaměstnance Účast na tvorbě nového systému vzdělávání Výhody pro poskytovatele stáže

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 ASAP = agendový systém aktivit projektu Registrační systém ASAP Bezplatná a nezávazná registrace Propojení stážistů, poskytovatelů stáží a FDV, průběh stáže Manuály, metodiky Aktuální informace pro registrované

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Počet registrovaných uchazečů: 1076

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Počet registrovaných poskytovatelů: 257

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Šablony Šablona = definuje požadavky na cíle, náplň a délku stáže uchazeče poskytovatele stáže Tvorba nových šablon zohledněna poptávka poskytovatelů stáží Obory: IT management ekonomika, administrativa personalistika, správa stavebnictví bezpečnost práce, ochrana majetku a osob strojírenství výchova a vzdělání

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 konkrétní nabídka stáže upřesnění požadavků na stážistu a náplň stáže Karta stáže

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stážista Poskytovatel Vyplní svůj profil Na základě šablony stáže vypíše kartu stáže FDV schválí a zveřejní kartu stáže Přihlásí se ke kartě stáže Po výběru stážisty poskytovatelem FDV podepíše s oběma stranami smlouvu Stážista vykonává stáž FDV schválí přihlášení ke kartě Karta stáže

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Webové stránky Dokumenty pro uchazeče a poskytovatele Manuál pro stážistu Manuál pro poskytovatele stáže Smlouva o zajištění stáže Metodika kontrol atd. Infolinka po - pá od 9 do 16 hod. y Bližší informace o projektu

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Děkujeme za pozornost