Kdy, kde, co a jak? 12.-14.9. 2008 Blatnička a Vídeň Sklééééépek a kultůůůůůůůůra Jako vždycky po zvrhlicku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 Putování za vínem aneb posezení ve vinném sklípku.
Advertisements

UKRAJINA.
Slova lišící se významem a psaním i, í/y, ý po L
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
Višňové u Znojma Naše ubytování v penzionu, který je známý z filmu Bobule.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Výjezd Morava II aneb ŠÍLENSTVÍ POKRAČUJE Morava II aneb šílenství pokračuje Termín: 12. – 14. března 2010 Místo konání: Velké Pavlovice a Bořetice Foto.
Vojtěch Šolta student septimy
Volný čas s fyzikou. 14:30 – 16:30 Poté, co přijdeme domů, ohřejeme si oběd, pokud jsme neobědvali ve škole. V mikrovlnné troubě vzniká elektromagnetické.
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Přeji Ti sílu všech živlů
NESEPARUJ SE!!! SEPARUJ!!! ZŠ Vyškov Letní pole.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
12. – 14. října 2012 PÁTEK Pivní pochod PPPPPP Podesáté Páteční Pěší Pivní Průzkumný Pochod – pěší trasa IVV - 10 km Nepomuk – Sokolovna.
Prezentace Klubových výletů Jsme sdružení pořádající výlety od roku Jsou určené především fanouškům Městské hromadné dopravy, avšak i ostatní si.
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
Celostátní setkání mládeže Žďár nad Sázavou.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/5.
Rostlinstvo a živočišstvo světa
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
Běžný den aspiranta. 5:50 budíček 5:55 hygiena.
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
V mládí každý věří, že svět začal teprve jím, že je tu vlastně všechno jen kvůli němu Johann Wolfgang von Goethe.
IN YOUR EYESANASTACIA.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Praha Hlavní město 1 mil. 140 tisíc obyvatel Zajímavosti: Pražský hrad
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ilona Trojánková. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Světový den modliteb Program z Malajsie Pátek Kulturní a spolkový dům v Černilově Od 18:30 hod.
Nejlákavější kulturní památka
2005. Paní zima, snad se s námi loučí, ledy na lužnici PRASKAJÍ A TAJÍ.
, aneb ly ž ovačka století.. Co nás všechno čeká ??? Hry, zábava zpěv,…Dobré jídlo,…
května 2011 Program: Příjezd účastníků od 16 hod. do 18. hod. dne , včetně ubytování Srub K-S 14 - Prostřední Lipka Po večeři volná zábava.
VÁNOČNÍ TAJEMSTVÍ Zpívá Hana Zagorová a Petr Rezek.
Moji drazí zvrhlíci, jelikož neštěstí nechodí po horách ale po lidech tak i Lahváčka došlo. Tento statný kmán nám poskytnouti ráčil panství své Jablonecké.
Samuel Beckett Čekání na Godota
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Když víru máš. Noc je v modlitbách, strach, že nás nebe neslyší. V srdcích píseň nadějí, tak plynul život náš. Už necítíme strach i když je nouze nejvyšší,
Zpracovala: Hana Májková 1. stupeň ZŠ 5. ročník
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
Počasí, jak se říká, „že by psa do něj nevyhnal“. Tak jsme vyrazili na výlet. Kam? No přeci do Jindřichova Hradce v tomto vánočním období se.
Hranice 15. května 2006 Páté setkání pracovní skupiny cestovního ruchu k projektu „Udržitelný rozvoj turistických služeb“
PILSNER ENERGY AUTOŘI: Doubravová Monika Pavelka Martin Seďová Erika
Starý příběh 1. Řek Mojžíš jednou lidu svému: Přišel čas, dnes v noci tiše vytratí se každý z nás. Já říkám rovnou, každý ať s tím počítá, že naše cesta.
VY_32_INOVACE_12,čj. Jsem odvážný Jsem líný Jsem silný Jsem mladý Jsem zbabělý Jsem rychlý Jsem hubený Jsem slabý Jsem pracovitý Jsem starý Jsem tlustý.
Jsem svobodný právě proto, že sloužím Ježíši Kristu, svému Pánu. Skautský máj 09.
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
Gmunden Horní Rakousko
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s pověstí o vesnici Skalička.
1. Krásnou vlast připravil pro svůj lid | milý náš Spasiteli na nebi
Ref.: Nám, Pane, dal jsi Slovo své, Ducha svého dej nám též.
Pátek Pátek to je slavný den To tam všichni dojedem Tam budeme jísti, píti Místní zdroje pokoušeti Hamu a papu ze společných zásob Bumbání možno.
1. Tys láska sám, náš Pane! Co bez tvé milosti zde v srdci lidském plane, v tom není stálosti. Ty posvěť, co má býti pro věrnost příslibem, dej nám věrně.
Barbora Smetanová Kateřina Šauerová.  uměle připravený  směřující k získání dovedností a vědomostí  vázáný  krátkodobý  školní  společný  vícepředmětový.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Křížovka 1. První divadelní představení se nazývá 2. Nápoj k povzbuzení.
RODINNÝ VÝLET Klára Očadlíková, Sebastian Stryžak, Fanda Šimanovský.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Chorvatsko 2009.
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
Naše 7 Třída.
NOC JE V MODLITBÁCH, STRACH, ŽE NÁS NEBE NESLYŠÍ
ZACHRÁNCE MŮJ TADY JÁ JSEM, ČEKÁM TĚ ZACHRÁNILS MĚ SKRZE SVOU KREV
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
SLOVENSKO 2018.
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Výlet na Kunětickou Horu
Transkript prezentace:

Kdy, kde, co a jak? Blatnička a Vídeň Sklééééépek a kultůůůůůůůůra Jako vždycky po zvrhlicku

Program na pátek Všechny účastnické kočáry se po vlastní ose dopraví do vesnice Blatnička (č.p. 41), kde nás čekají pětihvězdičkové (a pětilůžkové) apartmány v penzionu Minařík. Penzion je to větší, neměli bychom ho ani v pozdních večerních hodinách přehlédnout. Kdo uvidí nápis Vinařství Minařík jede správným směrem

Program na sobotu

Neb nejsme jen zvířátka popíjející, ale i zvířátka kultůůrní, kulturní referentka připravila na veekend bohatý program, ze kterého si jistě odnesete spoustu vzpomínek a možná i mořskou nemoc.. Mezi 9-10 hodinou ranní se odebéřeme do vesnice Vnorovy, kde nás čeká snídaně v trávě …. Vlastně pravá námořnická snídaně… skládati se bude z rumu a sušeného masa. Kdo má slabý žaludek, bude pít pouze rum. Tam už na nás budou čekat Ledňáček a Volavka a zasvěcení začínají tušit, že nejde o dva ptáky ani o variaci na známou zmrzlinu. Kapitán Hák a Kapitán Silver už si brousí svoje šavle….

Přeživší účastníky vodní cesty čeká odměna v podobě návštěvy Malovaných sklepů v Petrově.

V okolí se nachází ještě mnogo a mnogo rozličných zajímavostí a protože má naše kultúúrní referentka zálibu ve věcech holandského typu nesmí v našem cestovatelském výběru chybět větrný mlýn. Tento se nachází v Kuželově, což je vesnička nemnoho km vzdálená od Vnorov…

Hlavní atrakcí dne je ovšem disciplína „Vypij co můžeš, sněz, co najdeš“ A to přesně tady. Štamprlou a vínem nás bude od 18h hostit pan Mičulka ve svém sklepě (

Program na neděli My máme se tu bídně, jedeme do Vídně, Skrz dráty se proštípáme, snad nás přijmou vlídně aneb to nejlepší nakonec. Výlet do Vídně vám dá zavzpomínat na mladá léta. Všechny vozy nechť jsou zaparkovány za první cedulí značící Víďeň a následovat bude bojová hra podle slepé mapy. Účastníci jsou povinni se před cestou vybavit kompasem a KPZetkou. Cíl je Hofburk v samotném srdci Vídně, kde by nás (podle dostupných infomrací) už z dálky měla navádět velká pyramida.

Výstava Tutanchámon a svět faraonů se nám otevře ve 14:00

Golder Punkt zum Ende Aneb vyhlášená specialita v Prateru, která lahodí oku i hladovému turistovi.

Jedou s námi:

Kamarádky do deště Ála a Jani

Kamarádky do deště Hani a Klemáček

Rytíři na bílém koni Vládík a Jiřík

Tiché vody, co melou břehy Gabuška a Jíťa

Manuálně levá a manuálně líná Olouš a Sylvuška

Hvězdný tým