Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Moji drazí zvrhlíci, jelikož neštěstí nechodí po horách ale po lidech tak i Lahváčka došlo. Tento statný kmán nám poskytnouti ráčil panství své Jablonecké.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Moji drazí zvrhlíci, jelikož neštěstí nechodí po horách ale po lidech tak i Lahváčka došlo. Tento statný kmán nám poskytnouti ráčil panství své Jablonecké."— Transkript prezentace:

1

2 Moji drazí zvrhlíci, jelikož neštěstí nechodí po horách ale po lidech tak i Lahváčka došlo. Tento statný kmán nám poskytnouti ráčil panství své Jablonecké. Ty kdož radovánkám holduješ, pitkám se nevyhýbáš a zpěvem živo je tvé hrdlo. Jsi nám vítán volám vivat neb ty nejsi žádné trdlo.

3 Hlaváček cup byl plánován dlouho a důkladně. Konání tohoto sportovního klání je ustanoveno na první víkend v listopadu. Takže odjezd je 31.10.2008 mezi 16:00 a 17:00 od HO. Nezasvěcený účastník se doptá.

4 Program Hlaváček Cupu: pátek: vaření, papání, bubání a jelikož nejen žrádlem živ je zvrhlík....... souběžně bude probíhat Cinema festival a automobilové klání 24 hodin v LE Hlaváček sobota : probuzení, snídání, koupání ( medvítek bude krutě vytažen za ouška z brlohu) v 10:14 spojíme na zastávce busu č. 1 a jedeme směr Bedřichov zde se mlhou kocháme, někde nahmatáme Královku a ty jenž chtějí vidět úplné ho.... vylezou na rozhlednu. Pokračujeme v jakémsi směru kde tušíme, že se nachází Janov. Zde proběhne návštěva restaurace Heidi spojená s konzumací : teplé griotky, svařáku a hlavně rakvičky se šlehačkou. Napapaní spadneme dolu do Janova tedy k Lomu. Tady nám Sojka zamáčkne slzu, zavzpomíná, zahouká a zakráká a své rozpoložení zapije v restauraci První nelyžuje. Dle účastníků Lomacích pitek mají dobré kvasnicové píívo. KAČULA si dá jen jedno !!!!! Pokračujeme volným krokem do Janova kde si v restauraci jenž stojí u zastávky a její jméno neznáju dáme obídek. S nacpaným pupíkem se jede na další rozhlednu jménem Petřín. Tam se opět pokocháme mlhou a volným krokem se přesuneme do Mexické restaurace kde proběhne hamání a napájení. Mají Hágen Bádena za 34 koňun mňam.

5 Neděle: volné probuzení, snídaní, koupání a hromadný výlet do Liberce. Pokud mě nebudete moc sr....... udělám k snídani palačinky. Méďa dotlačí marmeládu. A tak si povíme něco k samotnému výletu. Ještěd je príma a mlha kolem též. Tááákže se lanovkou přesuneme na Ještěd. Za tento průlet mlhou zaplatíte 60 kaček na osobu. Na Ještědu se opět pokocháme mlhou a pěšky se béřeme dolu. Jsou tam skoro všude zátarasy aby se tůůrista nezřítil. Ty co zábranu nenahmatají, ostatní účastníky výkřikem padám upozorní, že na ně nemusíme čekat a že to berou zkratkou. Dále pokračujeme do samotného Liberce, zde je povinností navštívit kavárnu jenž se nachází naproti krásné Liberecké radnici. Tady mají samé ňamky např. fantastickou horkou čokoládu, dortíky a laskominy, že se člověku nechce domů. No a jsme na samém závěru našeho Hlaváček Cupu páč se smutně bercháme zpět do Jablonecké nory, balíme a řítíme se do našich domovů. Tak doufám, že se těšíte a na konci tohoto víkenu zvoláme........... ( bude mi smutno přátelé, příští rok na Ydykseb). Za nás za Zvrhlíky Oloušek.


Stáhnout ppt "Moji drazí zvrhlíci, jelikož neštěstí nechodí po horách ale po lidech tak i Lahváčka došlo. Tento statný kmán nám poskytnouti ráčil panství své Jablonecké."

Podobné prezentace


Reklamy Google