3. A dál… Účast na 13. konferenci Forum 2000 Založení Fyzikální klubu při SPŠE Pardubice.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Elixír do škol – aneb Heuréka na třetí a ještě mnohem víc
Advertisements

Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
Klára Třmínková 3.A březen o ZSV jako vědní disciplína o Učební plán o Profesoři o Společenskovědní seminář o Pomůcky o Učebna.
Vítáme Vás!! Závěrečná konference projektu OPVK oblast podpory Zvyšování kvality ve vzdělávání Centrum podpory EtV v Olomouckém kraji 5. června.
Komunikace v malé neziskové organizaci AIESEC ČZU Praha Ondřej Fišer, Markéta Klucová.
FLL je největší robotická soutěž na světě, které se zúčastňují statisíce dětí po celém světě. Nejlepší týmy postupují do regionálních kol a potom do mezinárodního.
PERSONALISTIKA PRAKTICKY
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Per Aspera ad Astra „Přes překážky ke hvězdám“ Letní škola mladých vědců, Říčky v Orlických horách – srpen 2010.
Školní stravování (úvod) MUDr. Petr Tláskal, CSc. Ing. Eva Šulcová Bc
2. Národní konference o doporučených postupech , Olomouc Katalog klinických doporučených postupů – současný stav a možnosti využití Miroslav.
Proč je důležité studovat Principy
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Proč se učíme fyziku? O čem fyzika je?
Můj pohled na techniku není jen o počítačích a jiných vymoženostech,které člověk používá denně a je na nich závislí ale i o technice,která pomáhá našemu.
„Dobrý začátek vede k dobrému konci.“ Walther.  Motivovat  Rozšířit vědomosti  Zapojit do projektů.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
V.O.D.A.
Jak se učí inovační podnikání
MSEK – sdružení právnických a fyzických osob, které podnikají převážně na území Moravskoslezského kraje v odvětvích energetického průmyslu. Klastr sdružuje.
1. Proč zvykli jsme si snadno žít a málo přemýšlet, oč v budoucnosti má nám jít a jak se změnil svět? Proto přemýšlej, proto díky vzdej a všem lidem pomoz.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Termoelektřina aneb fyzika pevných látek v praxi
Chemie jako věda Střední odborná škola a Střední odborné učiliště
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Projekt Volunteering. Projekt Volunteering byl založen 14. září 2009 Asociací pro podporu vzdělání jako projekt Univerzitního centra Na Baště, Na Baště.
FINANČNÍ GRAMOTNOST. COFET x finanční gramotnost Vzdělávací materiály Kurzy Semináře, konference Mediální kampaň Projekty.
… ale taky protivný nepřítel … ROLE ICT VE VZDĚLÁVÁNÍ Počítač může být kamarádRadek Maca Co chceme? Chceme být zdraví a silní. Chceme být vzdělaní a.
Clever spokesman aneb jak chytře na novináře Ladislav ŠTICHA.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Aplikace pro mobilní zařízení v realitní praxi Clarion Congress Hotel Prague.
Spolupráce ČR - Slovinsko v aplikované výpočetní geometrii v rámci projektů Kontakt v l Řešitelé : Doc.dr.ing.Ivana Kolingerová, Západočeská univerzita,
Odborný styl PaedDr. Hana Vítová Střední průmyslová škola, Mladá Boleslav, Havlíčkova 456 CZ.1.07/1.5.00/ MODERNIZACE VÝU.
Aneb proč to dělat složitě, když to jde jednoduše S Datronem proti proudu.
Kam vede a jaké cesty nabízí oborová brána MUS? Václav Kapsa (NK ČR) Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? Národní technická.
Zdeňka Mikulášová Jiří Vaněk HR&Talent Expert
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
KARIÉRNÍ SYSTÉM A PREGRADUÁLNÍ PŘÍPRAVA BUDOUCÍCH PEDAGOGŮ Mgr. Václav Víška, Ph.D.
Projekty podporující přírodní vědy a moderní výuku koordinované European Schoolnet, naše škola je pilotní školou projektů:
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Z regionálních workshopů… Petr Konečný Praha, Celostátní konference.
NIDM, TALNET a NNO Mimořádně nadané děti. Kongres výchovného poradenství Interhotel Labe, Pardubice26. dubna 2006.
Základní škola a mateřská škola J.A.Komenského
PROJEKTY Patrik Čermák Příprava a vlastnosti materiálů na bázi sloučenin A 2 V B 3 VI pro termoelektrické aplikace Monika Svědirohová Kybernetické vozítko.
Fyzikální klub při SPŠE Pardubice, Karla IV. 13. Motto,,Cesta k Fyzice není sice královská, ale za to Vás na ní nepřejede každý debil.“
Praxe očima studentů Petr Liška. Podklady ProtokolyBiCheFyInfMaZDG Jaro Podzim Jaro Podzim Jaro.
Náš svět člověk, společnost a věda fyzika v globálním měřítku
Možnosti seberealizace v odborných soutěžích Patrik Čermák.
Jméno Příjmení 2015 Název práce Gymnázium, Nový Bydžov, Komenského 77.
Autrýč a komunikace v částicové fyzice Máme se tím zabývat? Jak to dělají jinde (ve VB) Jak to (ne)děláme my Jak bychom to měli dělat Jak to organizačně.
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
Tereza Bělochová, 2009 Prezentace Lyžařské školy Informatika-projekt 2009.
Lektor: Ing. Ludmila Brestičová Vítejte na dnešní přednášce.
ÚVOD DO EKONOMIE, POŽADAVKY NA STUDENTY Cíle: Vysvětlit poslání ekonomie jako vědy. Anotace: Ekonomie je společenská věda, která studuje ekonomické chování.
Možnosti začleňování globálního rozvojového vzdělávání do výuky Konference GRV, Praha Petra Gajová, ARPOK, o. p. s.
IRER Projekt: Trojlístek - podpora výuky přírodopisu, biologie a chemie žáků ve věku 11 až 15 let Projekt „Trojlístek“ Akce na 20 školách Semináře pro.
Smart Prague Mgr. Ondřej Mirovský, M.EM Místopředseda Výboru pro Smart Cities ZHMP Zástupce starost y MČ Praha 7.
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
PATENTY ANEB CO DĚLAT, KDYŽ ČLOVĚKA NĚCO NAPADNE….
The stem engagement europe project
Z historie komise pro historii matematiky a fyziky na MFF UK
Čím chci být, až vyrostu Jonáš Dej.
Organizační informace
Aplikace nových forem marketingu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je
Digitální učební materiál
Chemie Aneb: Proč se ji učíme?!.
Jak obstát na pracovním trhu aneb nalézt zaměstnání
Název projektu Cesta k vědě poznáním všemi smysly II
VÝKLAD základní útvar výkladového postupu
Transkript prezentace:

3. A dál… Účast na 13. konferenci Forum 2000 Založení Fyzikální klubu při SPŠE Pardubice

3. A dál… Přednášky: –Možnosti seberealizace v odborných soutěžích –Termoelektřina aneb fyzika pevných látek v praxi –Náš svět: člověk, společnost a věda fyzika v globálním měřítku Publikace: –Elektřina přímo z tepla: Příprava a vlastnosti materiálů na bázi sloučenin A 2 V B 3 VI pro termoelektrické aplikace –Cesta vědy – moje cesta: Věnovat se při střední škole něčemu dalšímu? Proč? Je to vůbec možné? –Účast na Intel ISEF aneb Jde to i Jinak? (in press) Ještě letos –Mezinárodní astronautický kongres (Sponzorství CSO) –14. konference Forum 2000 „Svět, ve kterém chceme žít“

Shrnutí, Závěr „Pokud budete chtít jít podobnou cestou, musím vás upozornit, že to není vůbec jednoduché. Hlavně syntéza se školou.“ Co z toho? „Našel jsem zázemí pro seberealizaci a díky tomu i sebetranscendenci. Našel jsem odpověď na otázku, co chci dělat, co mě bude živit. Našel jsem práci, která mě bude bavit. Našel jsem nové přátele. A to už je důvod!“ Z eseje „Cesta vědy – moje cesta“, 3pól 2010 Kontakt: –

Děkuji za pozornost Otázky

THE END not exactly…