Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Proč zvykli jsme si snadno žít a málo přemýšlet, oč v budoucnosti má nám jít a jak se změnil svět? Proto přemýšlej, proto díky vzdej a všem lidem pomoz.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Proč zvykli jsme si snadno žít a málo přemýšlet, oč v budoucnosti má nám jít a jak se změnil svět? Proto přemýšlej, proto díky vzdej a všem lidem pomoz."— Transkript prezentace:

1 1. Proč zvykli jsme si snadno žít a málo přemýšlet, oč v budoucnosti má nám jít a jak se změnil svět? Proto přemýšlej, proto díky vzdej a všem lidem pomoz rád. Zkus jednou vážně víru brát, člověkem se stát.

2 2. Bůh přišel v Kristu na dotek, jak máme děkovat
2. Bůh přišel v Kristu na dotek, jak máme děkovat! Kdo poznal, že je Kristus rek, ten umí díky vzdát. Proto přemýšlej, proto díky vzdej a všem lidem pomoz rád. Zkus jednou vážně víru brát, člověkem se stát.

3 3. Kdo o Bohu jen vypráví a nesplácí mu dluh, ten o tajemství sotva ví, že v bližních čeká Bůh. Proto přemýšlej, proto díky vzdej a všem lidem pomoz rád. Zkus jednou vážně víru brát, člověkem se stát.


Stáhnout ppt "1. Proč zvykli jsme si snadno žít a málo přemýšlet, oč v budoucnosti má nám jít a jak se změnil svět? Proto přemýšlej, proto díky vzdej a všem lidem pomoz."

Podobné prezentace


Reklamy Google