MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
, , Nabídka investiční spolupráce.
Advertisements

Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Auto jako umělecké plátno očima odborníků z praxe.
Představení společnosti
Žijeme aktivně a zdravě Motto: Kdo si hraje, nezlobí.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_2_18.
zpracovaný v rámci projektu
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
Patnácté výročí založení společnosti CZECH Consult, spol. s r.o. (1995 – 2010) – patnáct let práce v oblasti dopravy a dopravního inženýrství. Děkujeme.
Hanácké železárny a pérovny, a.s. PROSTĚJOV Připravila: Ing. Marika Pilíšková Dne:
KREATIVNÍ ODVĚTVÍ A EVROPSKÉ FONDY NOVÁ SCÉNA ND MARTA SMOLÍKOVÁ Proč podporovat kulturní a kreativní průmysly.
TPK, spol. s r.o fúze dvou závodů
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Marketing medu MUDr.Radek Hubač.
Propagace a prodej know-how
Spolek Trend vozíčkářů Olomouc
Reklama a její význam pro podnikání Draženov Blížejov Studánka září 2010.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Příprava RIS LK – OS 1 Připomínkování a rozpracování první priority odbornou skupinou č.1.
Franchise Days Prague 2012, , Corinthia Hotel Prague Farmářské potraviny v kamenných prodejnách.
Myslivecké potřeby Janák Firma vznikla v září roku 2012.
 Naše poslání a hodnoty pomáhají lidem a firmám na celém světě, aby mohli plně rozvinout svůj potenciál. Považujeme jej za slib zákazníkům. Snažíme se.
Podnikatelský záměr PoŠuK v.o.s. Radek Pospíšil & Kamil Šuška.
Projekt Zvýšení kvality vzdělávání na Středním odborném učilišti obchodním Prostějov prohloubením spolupráce s regionálními zaměstnavateli a rozvojem kariérového.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Produkt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na
CEVTECH Soběslav Vítejte v Centru Ekologických a Vodárenských Technologií !
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovační potenciál ČR Technologický profil ČR Cena Inovace roku 2011 Pavel Švejda Seminář Inovace a technologie v rozvoji.
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
Včelí produkty, jejich získávání a využití
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
VČELY = ŽIVOT prosba o podporu
Biology Park Brno a.s. Brno,
Model strategie marketingového mixu
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza marketingového mixu firmy Agrotec a. s. Bakalářská práce Zuzana Schwarzová.
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Jsme menší státní škola v obci, pilotní škola projektu v Jihomoravském kraji. Naši mateřskou školu navštěvuje celkem 131 dětí, základní školu 268 žáků.
Tvorba značky. Značka Hodnota Investice Přínosy Systém hodnot.
Produkt Klasifikace produktů. Produkty Spotřební zboží Průmyslové zboží / VF Výrobky Služby Nežádané / nežádoucí zboží.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
BILLA PODPORUJE ČESKÉ DODAVATELE Jaroslaw Szczypka, CEO BILLA spol. s r. o.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Ing. Veronika Dostálková MBA
Biology Park Brno a.s..
PUMA x FACR jedna z největších sportovních firem světa
Konzervárenská výroba
Zavádění nových produktů na trh B2B
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Autor bakalářské práce: Dominika Ješová
Název: Fiktivní firma Autor: Ing. Václav Tomášek
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VYBRANÉHO SUBJEKTU (Obhajoba bakalářské práce) Autor práce: Libuša.
Piktogram reklama logo
Co je program Mládež v akci?
Podnikatelské koncepce
… KRÁČÍ VSTŘÍC ROKU
Transkript prezentace:

MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice Včelařská stanice byla založena v roce 2003 v obci Rajhradice, začínali jsme s jedním včelstvem. Po pěti letech fungování vznikla potřeba posunout provoz dopředu a v září 2009 byla založena spol. MEDMORAVIA s.r.o., která je provozovatelem Včelařské stanice Rajhradice

Od té doby jsme se posunuli o pořádný kus dále. A jaká je situace dnes?

Jen pro vaši představu Společnost MEDMORAVIA je provozovatelem a distributorem Včelařské stanice Rajhradice. Včelařská stanice Rajhradice má vlastní včelstva (tzv.mateřský provoz) a současně provozuje další partnerské včelařské provozy. Dohromady máme od Javorníku až po Mikulov cca 860 včelstev.

V květnu 2010 byla dokončena stavba nové budovy Podnikatelského inkubátoru 2 Brno-Jih, kde máme moderní provoz. Našim snem však stále zůstává stavba vlastního zázemí.

Pracovní náplň provozu Chov včelstev a produkce medu špičkové kvality. Výroba typových a individuálních dárkových košů a balíčků s medem pro firmy i veřejnost. Výroba kvalitního medového pečiva. Výroba svíček litých ze včelího vosku. Sběr propolisu, spolupráce s českou firmou Purus-MEDA a autorizovaný prodej jejího sortimentu. Distribuce kvalitní medové kosmetiky od českého výrobce. Exkurze a semináře o včelách a medu. Snaha o zavádění inovací v mnoha rovinách.

malá ukázka dárkových produktů

Špičková kvalita produktů, precizní zpracování Český med je naprosto unikátní svým složením a nemá obdobu nikde na světě! Špičková kvalita produktů, precizní zpracování a spektrum doprovodných služeb oslovuje každý rok stále větší okruh zákazníků.

Jaké jsou naše cíle ?

Obecné cíle: Udržet špičkovou kvalitu produktů, zvyšovat efektivitu provozu a využít kladný potenciál oboru včelařství Aktivně budovat značku MEDMORAVIA (propagace, osvětová činnost aj.) Podpora širší včelařské veřejnosti (partnerské provozy, úly) Hledání nových odbytišť atd... Konkrétní cíle: Vybudování VLASTNÍHO moderního provozu (sídlo, provoz, zázemí, místo pro turisty) Zavádění inovací, technologií, vzdělávání, profesionalizace oboru atd.

Dopřejte sobě, svým dětem, přátelům i obchodním partnerům hodnotný dárek z českého medu. Věříme, že naše produkty podpoří Vaše dobré jméno i image Vaší firmy. Současně pomůžete rozvíjet českou krajinu.

Děkuji za pozornost www.darekzmedu.cz