CATERING.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NEJČASTĚJŠÍ POCHYBENÍ ZADAVATELE při zadávání veřejných zakázek
Advertisements

VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
Milan Babický Štěpán Barák
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
Marketingový výzkum v dopravě Autobusová linka Praha - Brno
Nabídka personálních služeb
Význam informací v podnikání
Postupy k ověřování účinného fungování HACCP=
Proces řízení projektu
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
Název školy Střední odborná škola Luhačovice
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
Struktura personální směrnice
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Evaluace a kvalita služeb v programech prevence, léčby a resocializace drogových závislostí (propojení se systémem sběru dat) Mgr. Lenka Šťastná.
Personální management
Aktivní a věcná komunikace je základem kvality každodenně poskytovaných služeb. V Sodexo ji rozdělujeme na několik stupňů, které umožní věnovat se různé.
Personální funkce Ekonomika a řízení podniku 2008/2009 Seminář č. 6 JUDr. Martin Landa.
MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE. Obsah Vývoj reprografických služeb Co by dnes měli projekční, developerské a stavební firmy požadovat od svého.
Ivo Novotný Jak vybrat dodavatele vzdělávání JAK SI SPRÁVNĚ VYBRAT... Dodavatele vzdělávání.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 34Číslo.
KONFERENCE Vzdělávání v období snižování nákladů Eva ŽILAYOVÁ Hotel Josef, Praha 5. května 2004 CO ŠKOLIT.
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Produktová prezentace 08/2007 Tork is an SCA brand Produktová prezentace - ubrousky.
Projekt internetizace knihoven (PIK) Mgr. Martin Boka 08/2004.
Schéma procesu vstupy Průběh procesu výstupy činnost ZDROJE.
Bc. Daniel Vančura Francie.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
BUDOVÁNÍ SYSTÉMŮ MANAGEMENTU
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_PRA_313 Ročník: 1. Vzdělávací obor:
Raut.
stavby pro veřejné stravování a cestovní ruch
Veřejné zakázky jako nástroj zvyšování zaměstnanosti v obci Výjezdní zasedání Svazu měst a obcí v Chanově, Most,
Představení provozu kavárny a cateringových služeb v PwC ČR Roman Anděl, Startujeme, o.p.s.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_PRACOVNI_PLAN_PREZENTACE_06 Název školyStřední škola služeb,
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_16.
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Cena dopravního výkonu v dlouhodobé smlouvě o zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou dopravou Kroměříž
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_17.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_ZADANKA_NA_INVENTAR_CATERING_PREZE NTACE_10 Název školyStřední.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_HOSTINY_OBJEDNAVKA_HOSTIN_PREZENTACE_05 Název školyStřední škola služeb,
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S3_08.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_RAUT-1_PREZENTACE_13 Název školyStřední škola služeb, obchodu.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
OBSLUHA V DOPRAVNÍCH PROSTŘEDCÍCH Obsluha v letadlech Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Tomáš Kratina. Dostupné z Metodického.
Podmínky podnikání v ubytovacích službách a stravování
Hygienické požadavky na dětskou skupinu
Stravovací úsek hotelu – Food And Beverage Management
Výrobní faktory organizace
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
ROZDĚLENÍ HOSTIN Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
CRM v maloobchodní jednotce se sportovním zbožím
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
DOKUMENTACE SLAVNOSTNÍ HOSTINY
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb
Trasování a sestavení programu zájezdu
Projekt „CzechELib" – informace od realizátora IPs
Technika obsluhy – Společenská setkání
Slavnostní hostiny Rozdělujeme podle dvou základních kritérií
Finanční kontrola v příspěvkových organizacích kraje
Odbytová střediska Hana Stejskalová Ns /2017.
Transkript prezentace:

CATERING

1. Výběr cateringové agentury v současné době v ČR několik desítek až stovek subjektů Prezentujících se jako cateringové firmy 2. Úskalí podnikání živnostenské oprávnění příprava pokrmů ve zvláštním odděleném provozu, zařízeném a uzpůsobeném na výrobu jídel určených k balení a rozvozu odvozu na vzdálenější místo vyžaduje zvláštní hygienické a technologické postupy - teplota, balení, zmrazení a regenerace k ujištění o kvalitě a dodržení technologického postupu, může posloužit ochutnávka reklamu tvoří refenence a každá perfektně zvládnutá akce

 3. Catering manažer: = osoba najatá objednavatelem k bezproblémovému zajištění akce. = nezávislý prostředník mezi zadavatelem a dodavatelem podle rozsahu zadání připravuje návrh občerstvení ke konkrétnímu programu zadává u dodavatelů poptávky na zajištění občerstvení

konzultuje se zadavatelem nabídky jednotlivých dodavatelů. je zadavateli přímo odpovědný za průběh cateringu, po stránce kvality dodaného jídla a nápojů i po stránce kvality personálního zajištění je osobně přítomen dohlíží na průběh přípravy koordinuje požadavky zadavatele v souvislosti s cateringem po ukončení akce připravuje hodnocení provedené služby s případnými připomínkami a nedostatky pro závěrečné vyúčtování zadavatele dodavatelem zpráva je součástí evaluace akce kontrolujeme předem, průběžné i následně.

CATERINGOVÉ AKCE jsou akce konané mimo provozovnu rozšiřují nabídku služeb restaurací, hotelů může se jednat o samostatné cateringové společnosti ty se zaměřují jen na catering  jídlo i způsob pohoštění musí odpovídat podmínkám prostoru, typu akce, cílové skupině, dokonce musí ladit i jednotlivé chody a potraviny MOHOU BÝT POŘÁDÁNY: v místě bydliště objednavatele na lodích, jako zahradní slavnost, v přírodě při konání kulturních a společenských akcí   počítáme s časovou rezervou 6. SESTAVENÍ OBJEDNÁVKY: stejná pravidla jako při rautech 7. ZAJIŠTĚNÍ DOPRAVY: vlastními vozidly hostitele vlastními vozidly provozovny (zahrnuto do ceny akce) jiným soukromým dopravcem (navýší cenu celé akce)

8. ORGANIZACE PRÁCE úspěch je závislý na dokonalé přípravě zahrnuje: přípravu inventáře: vypracuje se seznam všeho potřebného pomůcky: si zajišťuje každý pracovník sám  personál: vybírá a pověřuje vedoucí akce počet se řídí počtem hostů má stejná pravidla jako při banketech nebo rautech  zajištění dopravy: při větších akcích je vypracován časový harmonogram odvozu inventáře a odjezdu zaměstnanců