MS EXCEL 2007 Tabulkový procesor. Máte před sebou nejnovější verzi aplikace Excel. Při jejím otevření uvidíte známé listy, na něž jste zvyklí, ale horní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Makra v Excelu.
Advertisements

Vzdělávání v eGonCentru ORP Boskovice
Práce s okny.
Klávesové zkratky pro práci s okny
Textový procesor (MS Word)
Tabulkové procesory (MS Excel)
VY_32_INOVACE_In 6.,7.15 Grafy - vytvoření základních typů grafu Anotace: Žák se seznámí s tvorbou grafu a jeho formátováním v programu MS Excel 2010.
Office 2003/2007/2010. Pás karet 1.Karty: Existuje sedm základních karet, které se nacházejí v horní části pásu. Každá představuje určitou oblast 2.Skupiny:
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_13.
Word 2007 se na rozdíl od předcházejících verzí ovládá pomocí pásu karet, který najdete v horní části obrazovky. Pás je rozdělen na jednotlivé karty,
ZAČÍNÁME PRACOVAT S WORDEM 2007
programové vybavení počítače
MS WORD pro pokročilé Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU Martin Komenda.
Prezentační manažer Kapitola 3.0 (Úvodní práce v programu)
3MA381 PowerPoint - seznámení
Prezentační manažer Kapitola 11.0 (Tisk)
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, průvodce prezentací,
17.Tabulkový procesor (filtrování a řazení dat, formuláře, podmínky a podmíněné formátování, export a import dat) Barbora Skoumalová 4.A.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Referát č. 17 Tabulkový procesor
EDITOR ROVNIC Mgr. Alena Tichá.
Excelent v EKOSu Ing. Daniela Dufková. Excelent v EKOSu Ing. Daniela Dufková.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Práce se šablonami v MS Word 2007
PowerPoint - seznámení Miroslav Lorenc. PowerPoint  K čemu a kdy použít?  Jaké jsou možnosti využití?  Alternativy?
Tvorba záhlaví, zápatí ve Wordu 2010 ; číslo stránky.
Excel– Zásady Ing. Bohumil Bareš.
Tabulkové procesory (MS Excel) Ing. Jan Roubíček.
Power Point– popis prostředí
Tvorba prezentace Rozložení snímků Vkládání obrázků do snímků
Tabulkový procesor – Excel 2010.
Microsoft Excel  Editor z kancelářského balíku Microsoft Office.  Patří mezi tabulkové kalkulátory – aplikace, která hromadně zpracovává data.  Konkurenční.
Tvorba spojnicových grafů v aplikaci MS Excel
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 10.0 (Záhlaví a zápatí)
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Základy práce na PC Ing. Jan Roubíček.
EXCEL 2010 Popis prostředí – 3. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Tabulkové procesory (MS Excel) Ing. Jan Roubíček.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_15.
Vzhled a přizpůsobení III
Textový procesor (MS Word) Ing. Jan Roubíček. Práce s dokumenty VY_32_INOVACE_10_2_02_AP.
Textový procesor (MS Word) Ing. Jan Roubíček. Tabulky v textu VY_32_INOVACE_10_2_15_AP.
MS WINDOWS Plocha. Plocha  Deska pracovního stolu  Výchozí bod pro práci s PC  Na každém počítači může vypadat různě  Uživatel si ji může sám upravovat.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
EXCEL ÚPRAVY GRAFU, KARTA FORMÁT. MINIGRAFY ING. BOHUSLAVA VITEKEROVÁ IKT MS Office
Nové uživatelské prostředí Snímek č. 2 MS Office 2007 – nové uživatelské prostředí Ing. Vladimír Nulíček Tlačítko Office Pás karet (Ribbon)
Databáze MS ACCESS 2010.
MS EXCEL Charakteristika
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 32 AnotaceProgramové.
Tabulkový procesor Operace s řádky a sloupci, filtry – výběrová kriteria Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková.
Tabulkový procesor Základní informace o kontingenčních tabulkách a grafech Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Ivana Brhelová Název šablonyIII/2.
Tabulkový procesor Práce s listy, adresace buňky, definice řady Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, Růžena Hynková. Dostupné z.
Řešení inventarizace hmotného majetku
KIV/ZD cvičení 8 Tomáš Potužák.
VY_32_INOVACE_19_7_MS Excel-práce se souborem
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
Návrh přípravku pro měření pomocí programu EAGLE
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
OKNa/ práce s oknem ve windows
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
MS EXCEL – tabulkový procesor
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_18-19
Transkript prezentace:

MS EXCEL 2007 Tabulkový procesor

Máte před sebou nejnovější verzi aplikace Excel. Při jejím otevření uvidíte známé listy, na něž jste zvyklí, ale horní část okna se oproti původní změnila. Původní rozvržení bylo nahrazeno novými kartami umístěnými v pásu karet. Nové rozvržení slouží k usnadnění práce s aplikací Excel a pomůže vám rychle vyhledat potřebné příkazy a pracovat s nimi. Změny a jejich účel V aplikaci došlo k mnohým změnám. Nejznatelnější změna se nachází v horní části okna aplikace. Jedná se však o změnu k lepšímu. Vše potřebné je nyní lépe viditelné a snadno dostupné. Místo přibližně 30 skrytých panelů nástrojů a příkazů schovaných v nabídkách má uživatel k dispozici jediné řídicí centrum – pás karet, ve kterém jsou důležité ovládací prvky seskupeny a lépe zviditelněny. Při vyzkoušení nového vzhledu aplikace zjistíte, že příkazy, jejichž použití je vám známé, jsou vhodným způsobem seskupeny.