Nedostatek kvalifikovaných pracovníků Personální management 2013 Jana Wirsigová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Genderový audit nástroj pro vyhodnocování prosazování genderové rovnosti na úrovni organizace orientován spíše na organizaci jako takovou než na dopady.
Advertisements

ŠÍŘÍME PRINCIPY CSR A UDRŽITELNÉHO PODNIKÁNÍ.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Politika zaměstnanosti v Pardubickém kraji
Krok do života 1 projekt, který pomáhá mladým lidem odcházejícím z dětských domovů vstoupit do samostatného života.
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
HANDI JOBS, občanské sdružení
Rekvalifikace realizované Úřadem práce ČR a projekt UNIV 3
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
Registrační číslo projektu: VY_32_INOVACE_MAM_KC_3_11
Zvládání rizik vyplývajících z pracovního stresu ve společnosti EDUCACONSULT M&J Consulting Pardubice, Česká republika
Vznik Regionálního centra celoživotního technického vzdělávání při VŠB – TUO Česká republika, VŠB-Technická univerzita Ostrava Regionální centrum celoživotního.
Výsledky analýzy kvalifikační a věkové struktury v Pardubickém kraji Ing. Hana Procházková (Úřad práce Pardubice) Ing. Petr Urbanec (Univerzita Pardubice)
Zákon o sociálních službách zákon o sociálním bydlení??? databáze MPSV a MV… metodická nejednotnost plán na úrovni kraje (obecné), v ORP pouze komunitní.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
Národní soustava kvalifikací = řešení situace na trhu práce.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblastEkonomika a účetnictví – Činnosti ve výrobním.
Podnikatelské setkání 2013 Hotel ALLVET Ing. Jan Marek ředitel KOP ÚP ČR Vyškov.
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
Výsledky výzkumu ve vzdělávacích institucích doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. Ing. Petr Urbanec Univerzita Pardubice.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_221.
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
PŘÍKLAD * SOUČÁST POMŮCKY
PERSONÁLNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM PhDr. Vlasta Leštinská Mgr. Pavel Kocián
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Institut zemědělské ekonomiky a informací Praha 2 – Slezská 7 Postaven jako Dům zemědělské osvěty v roce 1926.
Seminář – Řízení projektů ve školství Termín – 13. Listopad 2006 Místo - Slezská univerzita v Opavě Vzdělávací centrum v Krnově.
Máme spolupracovníky, kteří plní naše vize a odpovídají potřebám společnosti ?
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Member of METRO GroupCopyright © 2009 MAKRO Cash & Carry CR Národní soustava kvalifikací Katarina Mercelova Tréninkový Manager Pardubice
Struktura personální směrnice
Podniková ekonomika Personální činnost.
NS-LEV 21 pro český sport Jiří Šlégr http://
Lidé ve službách.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_219.
© Copyright MASS MASS TRAINING & MEDIA VÁS VÍTÁ NA PREZENTACI NOVÉ TRENDY VE VIDEO/DVD PROGRAMECH S NÁCVIKY PRO MANAŽERY A LEKTORY KONANÉ V RÁMCI druhé.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
Systém hodnocení zaměstnanců Trenkwalder KAPPA people a.s.
Střední odborná škola a Gymnázium, Liberec, Na Bojišti 15 Tel.: , Fax: www. sosag.cz.
Zavedení systému řízení pracovního výkonu provázaného do systému odměňování a vzdělávání zaměstnanců ministerstva, rozvoj manažerských dovedností Dodavatel:
KONFERENCE Vzdělávání v období snižování nákladů Eva ŽILAYOVÁ Hotel Josef, Praha 5. května 2004 CO ŠKOLIT.
Nové formy vzdělávání zaměstnanců ve veřejné správě
Podnikatelský z á měr Jiří Ullrich – Občerstvení U Mrože Jiří Ullrich, C 29.
Úkoly personalistiky Střední odborná škola Otrokovice
Vzdělávání trenérů Česká rugbyová unie. Akční vzdělávací plán ČSRU 2008 Bonifikační program – finanční odměna za kvalifikované trenéry Trenérský kalendář.
Knihovníci dneška pro knihovny zítřka BUDOUCNOST KNIHOVNICKÝCH PROFESÍ V ČR Vít Richter Národní knihovna ČR.
VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ. Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1133Ročník:2. Vzdělávací obor: Ekonomika podniku Tematický okruh: Personální činnosti Téma:
ABSOLVENTSKÁ PRÁCE Název absolventské práce
Personální plán pro podnikatelský plán
Struktura podnikatelského plánu
Analýza volných pracovních míst a sil Nabídka pracovních sil pro nedostatkové profese v Rakousku.
Národní soustava kvalifikací: Zaměstnanci dle představ a potřeb zaměstnavatelů Konference k 20 letům výročí A.T.I.C. ČR Ostrava, 7. března 2014.
Národní institut pro další vzdělávání Příspěvková organizace přímo řízená MŠMT Působnost v celé České republice Státní garance DVPP.
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
PREZENTUJÍCÍ Rodinné audity Metodika opatření na podporu slaďování rodinného a pracovního života PhDr. Lada Nováková Mgr. Klára Čmolíková Cozlová.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
TEZE KOREFERÁTU NA ZÁVĚREČNÉ KONFERENCI PROJEKTU V.I.P. INOVACE – ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Realizátor projektu: BIC Brno,s.r.o. Vedoucí týmu vědecko- pedagogických.
Změny devizového kurzu ČNB a vývoj mezd doc. Ing. Jaruše Krauseová, CSc.
Řízení vztahu se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti maloobchodu se sportovními potřebami Autor bakalářské práce: Daniel Baumruk (147.
MLADÍ A ÚŘAD PRÁCE – NEZAMĚSTNANOST MLÁDEŽE Z POHLEDU PŘÍMÉ PRÁCE Barbora Pšenicová mezinárodní konference v rámci Projektu realizovaného z programu Erasmus+
VŠTE České Budějovice Ústav podnikové strategie
Nový model tvorby trhu práce budovaný partnerstvím zaměstnavatelů – škol a jejich zřizovatelů a úřadů práce Ing. Jiří Herodes.
Ing. Veronika Dostálková MBA
Nenaplněné cíle a vize majitelů
Jak dále s duálním vzděláváním v MSK?
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vnitropodniková komunikace ve vybraném podniku Autor práce: Denisa.
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
Trh a jeho fungování, zaměstnání, podnikání 1 – Trh
Transkript prezentace:

Nedostatek kvalifikovaných pracovníků Personální management 2013 Jana Wirsigová

Osnova prezentace Popis společnosti Problematika zaměstnanců Řešení společnosti Vlastní řešení Závěr

Fitcentrum YZ funguje od roku 1994 Nový majitel od roku 2010 Fitcentrum, výživové poradenství, osobní trenér Počet zaměstnanců: 6 (1-kvalifikovaný trenér, barmanky, obsluha fitka)

Úvod do problematiky Nedostatek kvalifikovaných trenérů a obsluhy Malá motivace a chuť se dál vzdělávat Nedostatečné ohodnocení práce Zaučení nových trenérů zdržuje od práce ostatní Zdroj:

Řešení fitcentra Spolupráce s bývalými zaměstnanci Najímání nových lidí Zdroj:

Vlastní řešení 1. Oslovit školy zaměřené na výuku sportu Studenti mohou přijít na praxi Mají základní kurzy trenérství - Nemusí po škole nastoupit

2. Nábor nových pracovníků Úřad práce, inzeráty Kvalifikační kurzy -Vyšší náklady 3. Zkusit požádat bývalé zaměstnance o návrat Přislíbení lepších prac.podmínek Lepší ohodnocení práce

Řešení Lepší platební podmínky Příspěvky na obědy Pracovní oblečení Zaplacení kurzů pro trenéry a jiné vzdělávací kurzy Zdroj:

Závěr Nekvalifikovaní trenéři a obsluha baru Nespokojenost zaměstnanců Pokud nedokáží zaměstnanci fitcentra zákazníkovi poradit, odchází ke konkurenci

DĚKUJI ZA POZORNOST

Zdroje KUBIAS, S.: Úvod do managementu 2001, ISNB Bývalý i nynější zaměstnanci Fitcentrum YZ