Counter Strike - Source

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Organizace táborů a soustředění pro žactvo
Advertisements

Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Jak se (ne) stát závislákem! „Jak se (ne) stát závislákem !“ je interaktivní výchovný program pro „….náctileté“ s tématikou primární prevence některého.
Zábavná a adrenalinová hra
Armáda Tady máme armádu v akci s kapitánem roty..
Indie vývoj … pro různé platformy. Typy her dle zaměření Casual: casual znamená dělat „stupidní, ale velmi líbivé hry“ (60% casualistů jsou ženské) -
HELPDESK Pomoc uživatelům s jejich IT problémy a zefektivnění práce servisních techniků.
NETOLISMUS V ČR se hovoří o 10% hráčů.
HrušCup 2008 – pravidla kroket 1. Hrací plocha 1. Hrací plocha Terén kam je možno umístit branky a kolíky - trávník, hřiště, antuka, les. Hráč při hře.
= MMORPG (Massively-Multiplayer Online Role-Playing Game) počítačová hra společnosti Blizzard Entertainment 1.
AIRSOFT.
FAR CRY 3 Aneb jedna z NEJ her roku Něco o hře Hlavní postava: Jason Brody Typ hry: FPS-střílečky a akční hry Záporáci: červení piráti, kteří pocházejí.
Informatika I 7. a 8. hodina 4. týden. Operační systémy I Operační systém (dále také OS) je základní programové vybavení počítače (SW), které je zavedeno.
Airsoft hra na válku.
Zásady v tréninkové přípravě mládeže Licence B
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Je kolektivní halový sport…
Ultimate Frisbee „létat je tak snadné“.
Agent HRA INFORMACE CREDIT KONEC Tato hra je od 12let!!
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
 Hokejové hřiště je z ledu  Hřiště má na šířku 26-30m a na délku má m  Ke hře je zapotřebí hlavně puk který má  průměr: 7,62cm tloušťku: 2,54cm.
Counter-Strike.
HOKEJBAL. -Hokejbal je sport, který není moc známý, ale na Kladně je velice oblíbený. -Hraje se venku na betonovém povrchu s hokejovými mantinely -S brankami.
Srovnej 1. a 2. světovou válku - zbraně
je očekávaná FPS hra v tomto roce.Operation Flashpoint 2: Dragon Rising je očekávaná FPS hra v tomto roce. Jedná se o velmi taktický akční simulátor s.
South park: the stick of truth
Tablety (mobilní zařízení)
Counter - Strike Global Offensive
RINGO 1.
INFORMATIKA 9 MS PowerPoint
Pivní víceboj verze pro pány.
HrušCup 2008 – pravidla obecná Hraje se vždy ve dvojici. Pokud jeden z dvojice není připraven ke hře, může zastoupit (se souhlasem soupeře) jiný hráč/
Airsoft je sport, zábava a pro někoho styl života. V podstatě je to bezpečná hra na vojáky, pro ty kde se tomu to tématu věnují či je zajímá. Airsoft.
Football Manager 2007 pokračování krále fotbalových manažerů.
- nejrozsáhlejší online hra na světě
Pivní víceboj verze pro pány.
Prezentace pro borce Trenéři: Kulatka, Kain FK Brandýs-Boleslav roč FK Brandýs-Boleslav roč Březen 2010.
ČESKOSLOVENSKÉ ZBRANĚ
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Řízení sportovního tréninku
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Na to aby jsi mohl začít hrát RPG Numínia budeš potřebovat znalost spisovného jazyka českého / slovenského, znalost RPG pravidel a především pořádnou.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Návrh a realizace multiuživatelské hry Tomáš Wasserbauer České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
Aplikace vývojových technik Augmented Reality hra Bronislav Ryba, Štěpán Mračko.
ÚTOČNÁ PUŠKA CZ 805 BREN A1/A2
Taktika profesní sebeobrany
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Josef Ledvoň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Příběh o budoucnosti lidstva Já si například myslím že v roce 2696 bude náš svět strašně znečištěný, ale vyspělý.
Počítač ve škole 2016 (Nové Město na Moravě) SKVĚLÝ NÁSTROJ PRO VÝUKU ALGORITMIZACE A PROGRAMOVÁNÍ Š TĚPÁNKA B AIERLOVÁ (SOŠ pro administrativu EU, Praha.
Korfbal Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Korfbal - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
 MS-DOS (Microsoft Disk Operating System) je operační systém firmy Microsoft, který patří do rodiny mnoha podobných a kompatibilních DOS systémů pro.
Plánování přednáška druhá. 2 Obsah přednášek ProstředkyRealizaceZhodnoceníCíle AnalýzaVize.
Najdete zde všechno o: ● Bk Mladá Boleslav ● Seriál Futurama ● Hrách:Brothers in Arms,Men of Valor ● Vše o Vietnamské Válce ● Fotky z války ve Vietnamu.
Počítačové hry vs REALITA. První hra MinecraftRealita.
Goniometrie jako oblast matematiky (3). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
Street Fighter, zkratkou SF, je hra vydaná společností Capcom. Postavy hry jsou z celého světa, a každá má svůj jedinečný bojový styl. Je to 2. nejprodávanější.
Vývoj mobilních her a současné trendy
ZAJÍMAVOSTI A RARITY 2014.
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Sada : Člověk a jeho společnost
Hry pro nevidomé.
Pronásledování.
Podpora adaptivní navigace
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Instalace programů do Linuxu
Činnost společnosti Koordinátor veřejné dopravy Zlínského kraje s.r.o. Konference IDS Žďár nad Sázavou,
ÚTOČNÁ PUŠKA CZ 805 BREN A1/A2
Transkript prezentace:

Counter Strike - Source

O co go? Counter-Strike je multiplayerová počítačová hra z pohledu první osoby (FPS) (a nejhranější online současnosti). CS vznikl jako nadstavba (mod) do hry Half-Life od společnosti Valve. Dnes je dostupná v několika plných i neplných verzích, starší CS 1.5, novější CS 1.6 a úplně předělaný CS: Source (CS: S). Zatímco verze 1.5 a 1.6 mají starší engine ze hry Half-Life 1, CS: S běží na Source enginu hry Half-Life 2. Nyní je i verze Condition Zero, která se ale v podstatě liší od verze 1.6 jen grafikou (fyzika hry je stejná, což neplatí o CS: Source) Základní princip hry je jednoduchý, hráči se rozdělí do dvou týmů Counter terrorist (policisté) a Terrorist (teroristé) (CT a T). Kolo končí, když se splní úkol mapy nebo jsou zabiti všichni hráči z jednoho týmu. Na výběr je několik typů misí, nejhranější jsou mapy s pokládáním/zneškodňováním bomby (DE)(na turnajích se hraje jen tento typ) a osvobozováním rukojmích (CS). Na DE mapách mají teroristé za úkol položit bombu a zničit cíl, zatímco policisté musí tento cíl za každou cenu uchránit. CS mapy fungují na opačném principu, teroristé drží rukojmí a policisté je musí osvobodit. To vše ovlivňuje výzbroj a zkušenosti každého z hráčů.

Zbraně v CS Obě strany používají zbraně z reálného světa, některé mají upravené parametry kvůli hratelnosti (přesnost, typ munice). V dřívějších verzích - až po 1.5 - byly zbraně pojmenovány podle skutečných předloh, od verze 1.6 jsou kvůli problémům s licencí pojmenovány podobnými, leč fiktivními jmény (Famas - Clarion). Lze koupit pistole, samopaly, pušky, kulomety a granáty, v mapách typu DE dostává tým teroristů jednu nálož C4. Některé zbraně mají navíc speciální funkcí, např. M4A1 má navíc nasaditelný tlumič, Glock 18 má volitelné tříranné dávky, apod. Zbraně s vysokou průrazností mohou prostřelovat některé objekty a zdi, což se od reality dost výrazně liší, ale v návaznosti na různé taktiky a styly hry to má svou důležitou funkci. Mezi ty šťastné patří z pistolí Desert Eagle, všechny samopaly, snipery a M249 Para. Výběr zbraní pro každou stranu se částečně liší, zatímco policisté mají například k dispozici M4A1, teroristé mohou nakupovat AK-47, což přináší nesymetrické podmínky ve hře. Kromě střelných zbraní je možné dokupovat i další vybavení jako přístroj pro noční vidění, neprůstřelnou vestu či ochranný štít. Ten je ale ve všech ligách a turnajích, jež je v této hře nespočet, zakázán.

CT CT Counter Terrorist

T T Terrorist

Clany ligy a odkazy V CS jsou ti lepší hráči a ti co se tomu chtějí dále věnovat jsou většinou v nějakém clanu Tyto clany se účastní různých lig a zápasů (zápas – cw) Zde je pár odkazu na různé clany: www.cssindependent.cz http://hcrival.cz