Prezentace nástrojárny BRANO SBU CS Rakovník

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
Advertisements

Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101
Prezentace společnosti Koramex a.s. (Czech republic)
Třebechovická slévárna a strojírna
Výrobní závod Hajnice H.L.F. spol. s r.o. Hajnice 127
Třebechovická slévárna a strojírna
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
 Výroba kvalitních pneumatik  Kvalita a záruka to je BARUM.
2 Informace o společnosti Výrobní program Certifikace Lisovna plastů Lisovna gumy Významní zákazníci Kontakty Kde nás najdete?
Ing. Blanka Doležalová, ITP Analýza vlivu automobilového průmyslu na zaměstnanost v PK.
J. Tuzar1 PROFIL FIRMY J. Tuzar2 Historie - Tradice r zavedení výroby v POLDI Kladno a.s. –materiálová základna –znalost.
Technická dokumentace
NAVRHOVÁNÍ HOSPODÁRNÝCH ŘEZNÝCH PODMÍNEK PŘI OBRÁBĚNÍ
Třískové obrábění v Kamax, s.r.o. Turnov
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1
Zuzana Hauzírková Lucie Drbalová
Vítejte. Vznik firmy Dovoluji si představit Vám, modelářům, novou firmu, která vznikla 1.dubna Firma vznikla spojením sil tří nadšenců, kteří nabízí.
Ing. Jindřich Holec majitel firmy
. VÝZNAMNÉ INVESTIČNÍ AKCE VÝZNAMNÉ INVESTICE. INVESTICE A OPRAVY => 40 mil. Kč 2012 – 2013.
TRUHLÁŘ II.ročník Výrobní zařízení Střední škola stavební Teplice
Den otevřených dveří Představení TPV Práce s daty Doporučení pro konstrukci DPS Co děláme navíc O krok dále Co připravujeme ZávěrObsah.
Moderní výrobní trendy ukázky z firmy Kovostal s.r.o.
Isolit–Bravo spol. s r.o. Jablonné nad Orlicí. Co děláme? Vývoj a výroba vysoce náročných nástrojů a forem Lisování sofistikovaných termoplastů a termosetů.
přehled základních technologii zpracování kovů
STROJNÍ OBRÁBĚNÍ FRÉZOVÁNÍ III. Ing. Iveta Mičíková
BAUMANN SPRINGS s.r.o.,Karviná
DTB TECHNOLOGIE OBRÁBĚNÍ
VRTACÍ PŘÍPRAVKY.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ
Technologie – výrobní proces ve strojírenství
Označení materiálu:. VY_32_INOVACE_JANJA_VYRZARIZENI_T_18
Dr. Kurimoto převzato z přednášky Obsah přednášky -
Bez čeho by jsme se neobešli  Bez technických vynálezů by se neobešel v dnešní době nikdo  Technika je pro dnešní život velmi důležitá  Stroje už v.
KONTROLNÍ PRÁCE.
Sbírka úloh CNC programování – SURFCAM Vypracoval: Bc. Milan Samec Dis. CZ.1.07/1.1.1O/
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Konečna 25, p. o.
Soustružení čelních ploch (ČELNÍ SOUSTRUŽENÍ)
Střední odborná škola technická, Střední odborné učiliště a Učiliště, Lidická 31, České Budějovice Představuje:
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada22 AnotaceDruhy.
CNC programování – SURFCAM Vypracoval: Bc. Milan Samec Dis.
Tato prezentace byla vytvořena
TECHNOLOGIE.
dodavatel dílů pro automobilový a elektrotechnický průmysl výrobce nástrojů a přípravků tradiční výrobce kování QMS – ISO 9001, ISO/TS ISO 14001,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_660_STROJNÍ OBRÁBĚNÍ MATERIÁLŮ Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Strojní programování. Uplatnění strojního programování: výroba složitějších součástí pomocí klasického programování se postupně stávala neefektivní a.
Solidworks. Solidworks Uplatnění strojního programování: výroba složitějších součástí pomocí klasického programování se postupně stávala neefektivní a.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Surfcam Velocity. Uplatnění strojního programování: výroba složitějších součástí pomocí klasického programování se postupně stávala neefektivní a pracná,
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 39 Anotace.
Elektroerozívní metody obrábění - test. Elektroerozívní metody obrábění - test Elektroerozívní metody obrábění - test A tam, kde chceme dosáhnout vysoké.
INTEGROVANÝ SYSTÉM MĚŘENÍ A OBRÁBĚNÍ DVOJKOLÍ KOLEJOVÝCH VOZIDEL.
Obráběč kovů Konvenční obrábění – soustruh, frézka, bruska ( ročník) CNC obrábění (2. a 3. ročník) odborná učebna soustružení simulátory MTS a Sinumerik.
Ruční programování, SUF 16 CNC S2000. Ruční programování lze rozdělit do dvou základních fází: 1. Konstrukční příprava narýsování výkresu součásti narýsování.
Tato prezentace byla vytvořena
19. Výroba konkrétního výrobku na CNC soustruhu HURCO č.2
18. Výroba konkrétního výrobku na CNC soustruhu HURCO č.1
O PressMetalu Založeno v roce 2002 Výrobní hala umístěna v Třinci
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Systémy automatické výměny obrobků
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
Technologie – Obráběcí stroje pro automatizovanou výrobu rozdělení
Informace o společnosti
Systémy AVO - test.
Grafické systémy II Kubín Tomáš.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Uničov
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
Název školy Střední škola obchodně technická s. r. o. Číslo projektu
Transkript prezentace:

Prezentace nástrojárny BRANO SBU CS Rakovník Jsme nástrojárna čítající 19 výrobních dělníků + 1 konstruktér zabývající se nástrojářskou činností. Specializujeme se na konstrukci a výrobu nástrojů na lisování kovů, svářecích přípravků, upínacích přípravků a údržbou stávajících přípravků dle požadavků zákazníků. Náš cíl do budoucna je udržení si a spokojenost stávajících a budoucích zákazníků v oblasti konstrukce , výroby a údržby nástrojů. V oblasti výroby a údržby bychom nadále chtěli oslovovat zákazníky, kteří hledají kvalitní, rychlé a cenově rozumné řešení. Potřebné certifikáty naleznete na http://www.brano.cz/ Přijďte k nám a každému z Vás se budeme věnovat s maximální péčí a nasazením!

Konstrukce SW vybavení konstrukce 2D modelování: AutoCad 3D modelování : UNIGRAPHICS NX, CATIA, IDEAS, ProE Programování CNC : POWERMILL, CADKEY, SURFCAM

Výroba Stroje v násrojárně obráběcí centrum HERMLE U 740 Drátořez HITACHI 254 Y Drátořez SEIBU 450 K1 Vyjiskřovačka EXERON S 203 E Soustruhy SV 18 R Bruska na kulato BUA 25 Brusky na plocho BPH 20, BPH 320 A Fréza horintální W 100 A Různé druhy vrtaček a ostřiček

Výroba - jednotlivých dílů Využijte našeho obráběcího centra HERMLE U 740 – varianta 3 osy pro výrobu potřebných dílů a součástí. Dle vašeho výkresu, náčrtku nebo 3D dat pro Vás požadovaný díl vyrobíme.

Výroba - klasické obrábění Pro klasické obrábění používáme: Soustruhy SV 18 R Bruska na kulato BUA 25 Brusky na plocho BPH 20, BPH 320 A Fréza horizontální W 100 A Různé druhy vrtaček a ostřiček Tepelné zpracování provádíme klasickou metodou, nebo vakuově, které zajišťujeme v kooperaci

Vyjiskřovačka EXERON S 203 E Výroba - elektroerozivní pracoviště Pro údržbu nástrojů a forem máme k dispozici vlastní elektroerozivní klimatizované pracoviště Drátořez SEIBU 450 K1 Vyjiskřovačka EXERON S 203 E  Drátořez HITACHI 254 Y

Výroba - nástrojářské pracoviště

Prezentace nástrojárny BRANO SBU CS Rakovník Těšíme se na Vás BRANO SBU CS Rakovník Kuštova 757 269 44 Rakovník tel: +420-313 282 312 fax: +420-313 282 331 http://www.brano.cz ČLEN BRANO GROUP