Zvířata psi Jorkšírský teriér

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
- PO TÉTO PÍSNIČCE SI JDEME SEDNOUT - TMA A PŘÍPRAVA PÓDIA NA SCÉNKY
Advertisements

Ekologická výchova v Zoo Ostrava
VY_32_INOVACE_ 08_ Rozmanitost přírody Domácí zvířata (SADA ČÍSLO 2)
Kamila Kopecká Denisa Brusová DOMÁCÍ ZVÍŘATA. Kamila Kopecká Denisa Brusová DOMÁCÍ ZVÍŘATA.
Proč mají někteří muži místo ženy psa … 1. Čím později přijdeš, tím více se tvůj pes raduje.
KOMUNIKACE U PSOVITÝCH
Báseň Charles R. Swindoll.
JAK SE STARAT O PSA DENISA SOVOVÁ.
Psí salón Ortex Kladno-Rozdělov 585.
Vymírání živočišných druhů vlivem člověka
Zvířata pomáhají člověku.
Číslo v digitálním archivu školy
Psí spřežení složené ze dvou tažných psů táhne za sebou saně, psi působí na saně silou. První pes táhne silou F 1 ve směru 30° vzhledem k výslednici. Druhý.
Psí útulek Vítejte ve světě psů.
Příběh o smutném pejskovi. Příběh, který rád vyprávím, aby jste věděli, že i lidé mohou být krutí na své mazlíčky… Nepamatuji si toho moc o místě, kde.
Projekt třídy 4. B – les a lidská obydlí
Zpracovala: Nikola Slepánková, 8.A ZŠ a MŠ, Brno, Horníkova 1
SVĚT PSŮ Že pes je nejlepší přítel člověka víme již dlouho, někteří lidé možná ale netuší, že život bez psa by nemohl fungovat.
Naše milovaná Jollynečko Byla jsi pro nás láska na první pohled, zamilovali jsme se do Tebe jakmile jsme viděli fotku z 1. dne Tvého života. 8 týdnů čekání.
Kavalír king charles španěl. Původ a historie plemene Podobné typy španělů můžeme dohledat již v 15. století. Důkazem jsou nesčetné malby, kde byli tito.
Pes a kočka Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_Přv-Z 4.,6.32
Anotace : ICT ČJ podstatná jména II. - 4.ročník
Anotace Žák se seznámí s dílem Karla Čapka …. Autor Tomáš Krsek Jazyk Čeština Očekávaný výstupÚstně interpretuje dílo K. Čapka, písemně správně přiřazuje.
Psí Rasy Barbora Myslivečková.
Fenka křížence jorkširského teriéra a pražského krysaříka Ája
Historie je největší domestikovaná šelma a nejstarší domestikované zvíře vůbec, provázející člověka minimálně 14 tisíc let obecně se předpokládá, že se.
Za léta, po které se chovu věnujeme, jsme vyzkoušeli různé druhy „rádoby“ superprémiových krmiv a potravinových doplňků, ale naše leonbergřice chtěla ještě.
Zkuste to takhle… Nejprve najdu psa, který však bývá pořád někde jinde, když slyší, jak na něj volám :,, Belinko, jdeme se koupát „ …
VELKÝ ZVĚRIME x VELKÝ VÝBĚR KRMIVA Ale můžete přijít i s nemocnými. Zvířaty které vám ošetří Kateřina Koulová. Dobrý den jmenuji se Petra Mašková a mám.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Psí Svět.
Králíci Info o nás Opice Tukan Had. Velmi nebezpečný had odchycený z Indonésie Jeho velikost běžně dosahuje až 5ti metrů. Krásný dárek pro tchýně Stálá.

Jsi Bůh, jsi náš Pán, zpíváme: jsi Bůh, jsi náš Pán, ať každý ví, jak nádherný jsi Pán. Chris Tomlin.
Nudíte se ????? …..pořiďte si medvídka berňáka …..už klepe!!
Řešíme rovnice v oboru čísel x = x = x + 3 = = x 543 Klikni na pejska – objeví se příklad. Vyber správný výsledek.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Moje Rodina Lucka.
CHOVANÍ ŽIVOČICHOVÉ Veronika Straková. PSY:  Pes je savec-původně masožravec, kvůli lidem všežravec  Šelma psovitá  Domestikovaný druh  Říše: živočichové.
Podstatná jména: pád Sedm pádů Pomůže nám pejsek Byl jeden pes. 1. pád: Kdo? Co? Šel do lesa. 2. pád: Koho? Čeho? Utekl myslivci. 3. pád: Komu? Čemu?
Název školy: Základní škola Dobříč, okres Plzeň - sever, příspěvková organizace Autor: Mgr. Anna Dyková Název: VY_12_INOVACE_33_Domácí mazlíčkové Téma:
Ekosystém okolí lidských obydlí Domácí mazlíčci Přírodověda 4. ročník OP VK 1.4. – dotace č. 3937/21/7.1.4/2011 Základní škola a Mateřská škola, Otnice,
SAVCI Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/ Vypracovala: Soňa Koukalová ZŠ a MŠ Mladoňovice
„Nejlepší přítel člověka.“
PES DOMÁCÍ 1. Šablona : V/2 Sada: 2/16 Ověření ve výuce: Třída: 4 Datum: Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové.
Pes domácí Prezentace o psech.
Mateřská škola Kyjovice
CITOV.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Lenka.
Báseň Charles R. Swindoll.
František Nepil Proslavil se zejména svou prací v Československém rozhlase (od roku 1969) Známý svými prózami pro děti: Makový mužíček (stal.
Téma: Matematika a její aplikace
Datum vytvoření březen 2013 Ročník 2. Vzdělávací oblast obor
Obrázek dostupný z: ZVÍŘATA Obrázek dostupný z:
AUTOR: Mgr. Šárka Jandová NÁZEV: VY_32_INOVACE_6C_10
TEPLÉ SVĚTLO CÍTÍM, TO MI DÁVÁ KLID
NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_04_JARO TÉMA: JARO
Základní škola a mateřská škola Bukovec
Spisovatelé a ilustrátoři
Matematika s domácími mazlíčky
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_60
SVÉDSKO 1.
Meandry řeky Moravy Nikola Rachunková 9.A.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Báseň Charles R. Swindoll.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace autor: Helena Petrůvová název: VY_32_INOVACE_16_PRVOUKA_JARO.
Shody a rozdíly Vennův diagram
Člověk a jeho svět, 2 Název školy, adresa:
Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_06_Zvířata a jejich mláďata
Ten chlapík našel tato 2 mláďata medvěda grizzly s jejich mrtvou matkou na Aljašce. Jedno mládě přežilo a jemu se podařilo je odchovat. Můžete vidět,
Transkript prezentace:

Zvířata psi Jorkšírský teriér Dobrý den u nás jsi můžete vybrat jaký chcete druh rasy pejska. Kontakt:732 659 422 Štěnatka

Naše nové obrázky Různé nové psi

Adresy našich psů Jorkšírský teriér (Ch.st. V bavlnce) - 6 štěňat k odběru v dubnu 2006 Jorkšírský teriér (Ch.st. Damiss) - 5 štěňátek k odběru ihned Jorkšírský teriér (Ch.st. Choppard) - 4 štěňata k odběru v květnu 2006 Jorkšírský teriér (Ch.st. Ze Stříbrné Olivy) - 4 štěňata k odběru v dubnu 2006 Jorkšírský teriér (Ch.st. Pražský Cyrano) - 4 štěňata k odběru v květnu 2006 Kavalír King Charles španěl (Ch.st. od Ptačí skály)

Pejskové na prodej krásní domácí mazlíčci