Kyocera Mita presentace Břetislav Prchal – Digital Copy Centre Burianova 4a 736 01 Havířov – Město Tel.: 596 801 313 Tel./fax: 596 882 500 DCC Digital.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečný digitální podpis v praxi
Advertisements

™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
IP AUDIO AND PAGING SYSTEMS
Periferní zařízení počítače
Identifikátor materiálu: EU
Přídavná zařízení.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
ZÁKLADNÍ DESKA.
PC komponenty.
TISKÁRNY.
Přínosy a druhy počítačových sítí. Jednou z nejvýznamnějších technologií používaných v oblasti výpočetních systémů jsou již řadu let počítačové sítě.
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
Zpracování dokumentových agend a procesů s využitím posledních generací technologií Ing. Petr Koutenský.
Periferní zařízení počítače
VY_32_INOVACE_48_OS_Windows_7_II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Periferní zařízení.
Štěpán Lískovec, 4.A.  =základní programové vybavení počítače (tj.software)  hlavní úkol:  A, zajistit uživateli možnost ovládat PC  B, vytvořit pro.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Datové schránky ve velké společnosti SharePoint partenrská konference Microsoft Pavel Salava Mainstream technologies,
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-14.
Operační systémy.
8. dubna 2013ISSS - Portál interních identit, Z. Motl1 Portál interních identit jako nadstavba identity managementu Mgr. Boleslav Bobčík, T-Systems Czech.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Operační systém (OS) ICT Informační a komunikační technologie.
TISKÁRNY Tiskárna je výstupní zařízení, které slouží k přenosu dat uložených v elektronické podobě na papír nebo jiné médium (fotopapír, kompaktní disk.
Identifikátor materiálu: EU
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
1 Periferní zařízení osobních počítačů Část 2 Základy informatiky a výpočetní techniky 1.
Lokální počítačové sítě Novell Netware Ing. Zdeněk Votruba Technická fakulta ČZU Laboratoř výpočetních aplikací.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
System Management.
Managed Print Solutions PŘEVEZMĚTE KONTROLU NAD SVÝM TISKEM Ing.Pavel Mikyska EVROFIN Int. spol. s r.o.
Vyhodnocení převodu IISSDE na obce s rozšířenou působností Ing. Karel Vybíral Odbor informatizace veřejné správy MV
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Operační systémy.
Tiskové služby v sítích Microsoft
Infračervený přenos.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
8 ZÓN 16 KLÁVESNIC 32 TYPŮ ZÓN 6 VÝSTUPŮ 10 UŽIVATELSKÝCH KÓDŮ 100 UDÁLOSTÍ V HISTORII DETEKTORY KLÁVESNICE G8.
© 2007 IBM Corporation Duben, 2007 Dokumentová řešení IBM pro státní správu Daniel Beneš.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Krajský úřad Libereckého kraje
Počítačové sítě Informatika – 7. ročník
VY_32_INOVACE_8_10_Počítačové sítě
Základy informatiky část 6
Operační systémy. Operační systémy Operační systém je základním programovým vybavením nezbytně nutným pro provoz počítače. Poznámka: Operační systém.
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Práce v lokální síti Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
IEC 61850: Soubor norem pro komunikaci v energetice
Naprogramovat operační systém je mnohonásobně složitější, než naprogramovat „obyčejný program“. Základní programové vybavení počítače Fce: ovládání počítače,
PACS Picture Archiving and Communication System
17. KVĚTNA 2016, BRNO. Kdo jsme?  Sociální firma  Vznik prosinec 2013  Počátek – dotace z projektu financovaném z OP Lidské zdroje a zaměstnanost.
Rozdělení počítačů (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
XEROX LASEROVÉ TONERY A INKOUSTOVÉ NÁPLNĚ „ALTERNATIVNÍ ŘEŠENÍ”
1 Architektura IS podporující manažerské řízení 9. MEZINÁRODNÍ KONFERENCE O INFORMATICKÉ PODPOŘE PERSONÁLNÍCH PROCESŮ V OZBROJENÝCH SILÁCH A STÁTNÍ SPRÁVĚ.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Multifunkční tiskárna Číslo DUM: III/2/VT/2/1/16 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
PŘEDCHŮDCI POČÍTAČOVÝCH SÍTÍ … od telegrafu k wifině.
VY_32_INOVACE_8_10_Počítačové sítě
Operační systém Windows
Operační systém Windows
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
LASEROVÉ TISKÁRNY.
OPERAČNÍ SYSTÉMY Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Internet - historie.
PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
Multifunkční zařízení
PŘÍDAVNÁ ZAŘÍZENÍ.
Transkript prezentace:

Kyocera Mita presentace Břetislav Prchal – Digital Copy Centre Burianova 4a Havířov – Město Tel.: Tel./fax: DCC Digital Copy Centre

Úvodní informace Firma KYOCERA vznikla 1952 v Japonsku Jedna z předních firem v HI-TECH odvětvích Celosvětové zastoupení, pobočky USA, Australie, Evropa, Asie. Jedna z mála firem, která podporuje i sociální, kulturní a sportovní aktivity. Firma KYOCERA získala řadu ocenění. Vlastní výzkumné laboratoře Hlavním mottem společnosti je vize udržitelného rozvoje, který je pohodlný pro lidi a ohleduplný k životnímu prostředí

Pole působnosti KYOCERA MITA se podílí na výzkumu např.: Firma kostních a zubních implantátů. Fotosolární články Tepelné keramika - krycí destičky raketoplánů Polovodičových součástek - tantalové kondenzátory Mobilní komunikace. Optické zařízení. Tiskové a kopírovací zařízení. Keramických materiálů - keramické řezné nože… Archeologický výzkum a další.

Tiskárny KYOCERA MITA Co je ekologické je i ekonomické Tiskárny KYOCERA MITA jsou schopny pokrýt veškeré nároky uživatelů. Všechny tiskárny KYOCERA MITA splňují nejnáročnější ekologické normy, na základě vlastního a patentovaného systému ECOSYS. Tiskárny KYOCERA MITA jsou certifikovány: EnergyStar GS/TÜV/CE ISO9001 ISO14001 Tiskárny KYOCERA MITA dosahují nejnižších provozních nákladů ve své třídě.

Tiskárny KYOCERA MITA

Tiskárny KYOCERA MITA nabízejí: API pro individuální řešení - vysoce efektivní rozhraní pro programování individuálních tiskových řešení např. pro správu formulářů a dokumentů. API je 100% kompatibilní s aplikacemi SAP a systémy UNIX a umožňuje integraci běžných systémů pro řízení výstupu. - vysoce efektivní rozhraní pro programování individuálních tiskových řešení např. pro správu formulářů a dokumentů. API je 100% kompatibilní s aplikacemi SAP a systémy UNIX a umožňuje integraci běžných systémů pro řízení výstupu. KM-NET VIEWER zabezpečuje kompletní správu a monitorování ECOlaserových tiskáren a multifunkčních produktů Kyocera Mita z každého počítače. KM-NET VIEWER tak umožňuje ideální síťovou administraci za podpory standardního protokolu SNMP. zabezpečuje kompletní správu a monitorování ECOlaserových tiskáren a multifunkčních produktů Kyocera Mita z každého počítače. KM-NET VIEWER tak umožňuje ideální síťovou administraci za podpory standardního protokolu SNMP. Tikárny Kyocera Mita neprodukují nebezpečný odpad (prázdný tonerový zásobník a odpadní toner je běžný komunální odpad), čímž nevznikají žádné dodatečné náklady na likvidaci nebezpečného odpadu dle zákona o odpadech č.125/97 Sb.

Tiskárny KYOCERA MITA Tiskárny KYOCERA MITA je možno běžně rozšířit o následující vybavení: CompactFLASH karta - uložení formulářů, fontů, log a maker. Síťové rozhraní Seriové rozhraní Další zásobníky na papíry. PaměťTřídič/mailbox Duplexní jednotku Microdrive pevný disk MDD - uložení dat, formulářů…

KOPÍRKY A MULTIFUKNČÍ ZAŘÍZENÍ KYOCERA MITA Všechny zařízení KYOCERA MITA jsou plně digitální. Kopírky a MFP KYOCERA MITA mají dlouhý životní cyklus a nízké provozní náklady. Ohleduplné k životnímu prostředí. Zařízení od firmy Kyocera Mita jsou navrženy tak, aby byly schopny vyhovět jak osobnímu kopírování, tak i kopírování, skenování, tisku či faxování celé firmy.

Konkurenční výhody oproti jiným výrobcům. Tichý provoz s nízkými náklady. Rychlý, kvalitní a ostrý tisk, skenování a kopírování. Snadné ovládání a instalace. Jednoduché a intuitivní nastavení připojení k PC. WEBOVÉ rozhraní pro nastavení zařízení. eMPS – systém pro ovou správu. Lokalizovaný a jednotný ovladač. Variabilita přidavných zařízení.