Jiří Skopal, Petra Knapová TREXIMA spol. s r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Černoch Michal Školoudová Lenka
Advertisements

Hlavní směry a perspektivy rozvoje problematiky eTOD
Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Představení společnosti
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
1 Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně.
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
Prezentace nového SQL modulu Mzdy a personalistika Pavel Pitaš Miloš Jirčík.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Mobilní display kampaně
Základy práce s počítačem – lekce V. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Projekt IQ AUTO VIZE: DOSÁHNOUT SHODY MEZI POTŘEBAMI KVALIFIKOVANÉ PRACOVNÍ SÍLY ZE STRANY PRŮMYSLU A NABÍDKOU TRHU PRÁCE VYMEZENÝM ODBORNÝMI ŠKOLAMI.
Profil HR poradce a školitele
Nabídka personálních služeb
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
Právo jako databáze : Listinná podoba – sbírka zákonů, tisk úplných znění zákonů, vzory právních dokumentů, …. Internetové zdroje Nosiče dat – CD, DVD.
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. 22. května IFA. 1. Příjmové daně 2. Věcný záměr nového zákona o daních z příjmů 3. Nový zákon o daních z příjmů (NZDP)
Kompetenční modely - Využití dat Národní soustavy povolání
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).
OECD a finanční vzdělávání Stálá mise České republiky při OECD v Paříži Prof. Ing. Karel Dyba, CSc., velvyslanec Třetí mezinárodní konference k finanční.
Hodnocení prací, jako základ spravedlivého mzdového a motivačního systému.
, Elektronické služby knihoven prakticky, Praha Portál STM Lucie Hejná Státní technická knihovna
Představujeme službu Samepage
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Renata Aulová
Název a adresa školy Střední škola zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm nábřeží Dukelských Hrdinů Rožnov pod Radhoštěm Název operačního.
Metodická podpora úprav RVP ZV
Zsv. Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův Hradec Název dokumentu: Ročník: Autor: Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův.
Řešení elektronického docházkového systému Vema
APPN, o.s. Agentura pro neslyšící. Agenda: 1) Kdo jsme 2) Jaký je náš cíl 3) Naše projekty.
Proškolení studentů k projektu Inovace a podpora praxí VŠPJ
HOMEWORKING V Praze Práce z domova Přednášející: Jana Malá předsedkyně představenstva Moravská ústředna Brno, d.u.v.
Firemní právník Softwarová publikace pro zvýšení právní jistoty Vašeho podnikání snadná a rychlá ovladatelnost 2x ročně aktualizace HOTLINE zdarma obsah.
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Struktura fiktivní firmy.
Dokumentace „skelnatění“ sítě
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Metainformační systém METIS na krajských úřadech ČR Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Praktické.
WWW – hypertextový informační systém
Účetní poradce jednoduchá cesta ke spolehlivým informacím MBM Trans, s.r.o. Ing. Jolana Jakoubková.
110 let služby české historické obci Projekt Bibliografie dějin Českých zemí Věra Hanelová INFORUM ročník mezinárodní konference o profesionálních.
Elektronická publikace
I sss I nternet, elektronické informační zdroje a s lužby pro o s oby se s pecifickými potřebami v knihovnách Zlata Houšková, Jana Vejsadová Internet ve.
Informační systém BOZP v ČR (IS BOZP)
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Základní registry ve veřejné správě
Informatizace společnosti Mgr. Radko Martínek ministr.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
CODEXIS Mgr. Alena Doláková Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
PENĚŽNÍ DENÍK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Úvod do účetních systémů Ing. Jana HINKE, Ph.D. Ing. Jitka Zborková
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Informatika – Textový procesor Word 2010 Jméno autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvoření leden 2011 Ročník 3. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Informační.
MEZIGENERAČNÍ PŘEDÁVÁNÍ FIREM BŘEZEN 2016  JAN NAJMAN (ADVOKÁT)  HANA DAENHARDTOVÁ (DAŇOVÁ PORADKYNĚ, AUDITORKA)
XXIII. Seminář STMOÚ, Brno května 2012 T-MAPY spol. s r.o. XXIII. Seminář STMOÚ, Brno května 2012 T-MAPY spol. s r.o.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Autor bakalářské práce: Martina Moravcová, DiS. Vedoucí bakalářské.
Ústřední knihovna FSS MU
Publikace vydané RVDA Martina Smetanová.
účetnictví, daně a controlling
Osnova přednášek Předmět Abeceda mzdových systémů
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Informace na dosah ruky
Informace o společnosti Přehled společnosti
Kalkulátor emisí skleníkových plynů
Transkript prezentace:

Jiří Skopal, Petra Knapová TREXIMA spol. s r.o.

Cíl prezentace Představit Vám EMU - Encyklopedii mzdového účetnictví a personalistiky A proč? navázali jsme spolupráci s KS – program a chceme využít EMU v produktech KS mzdy, KS personalistika ... aby měl uživatel KS mzdy (KS personalistika) okamžitý přístup k informacím, které může využít při vyplňovat,  aby měl k dispozici legislativně - právního rádce, aby měl jistotu pří zpracování mezd a vedení personálních agend.

Co je EMU®? Encyklopedie mzdového účetnictví a personalistiky (zkratka EMU) je zdrojem aktuálních informací z oblasti personalistiky, mzdového účetnictví a daňového poradenství. EMU je v elektronické podobě, najdete ji na Internetu na adrese www.iEMU.cz, kde si ji můžete také vyzkoušet. Obsahuje publikace a výklady renomovaných odborníků, včetně právních norem. Praktická personalistika Bohuslav Kahle Povinné personální a mzdové agendy Hana d´ Ambrosová, Růžena Klímová Daň z příjmů Martin Blecha, Jitka Bulíčková, Lenka Kohnerová - Fialková Nemocenské a sociální pojištění Tomáš Hejkal, Magdalena Šváchová Důchodové pojištění Helena Pelikánová, Roman Lang, Jana Dorčáková Zdravotní pojištění Ludmila Trnková Zaměstnávání cizinců Ladislava Steinichová Cestovní náhrady a služební cesty Bohuslav Kahle Soudní rozhodnutí (judikáty) Monika Spáčilová Právní normy

Kdo vytváří a spravuje EMU? EMU vzniká ve spolupráci společností Pragoeduca a.s. a TREXIMA, spol. s r.o. Pragoeduca a.s zajišťuje obsah, marketing a prodej. TREXIMA, spol. s r.o. zajišťuje vývoj a technickou podporu. Pragoeduca působí v oblasti vzdělávání a rozvoje od roku 1990, od roku 2008 je součástí mezinárodní vzdělávací skupiny Demos Group se sídlem v Paříži. Demos Group působí ve 20 zemích světa a zaměstnává přes 700 zaměstnanců. Poskytujeme profesionální a komplexní poradenství v oblasti lidských zdrojů. Své know-how budujeme už od roku 1991. Podílíme se na důležitých projektech národního i celoevropského dosahu a vyvíjíme software podle představ zákazníka. www.pragoeduca.cz www.trexima.cz

Něco z historie i současnosti EMU Je rok 1996, Windows mají číslo 3.1, Internet už je, ale ještě ne tak využíván Pragoeduca vydává v knižní podobě řadu publikací, které se týkají problematiky mzdového účetnictví a personalistiky Vzniká nápad publikovat tyto informace elektronicky, přidat k tomu zákony, vzájemně vše provázat a přidat další funkce Vzniká první verze EMU, která je distribuována na šesti disketách. Objem informací v EMU narůstá, postupně přecházíme na CD a posléze DVD EMU je v pravidelných intervalech aktualizována (minimálně 5 aktualizací za rok + průběžné informační maily) V roce 2010 EMU používá asi 450 firem (O2, KB, ČEZ, České dráhy,…) V roce 2010 se obě firmy rozhodly pro zásadní inovaci - vznikla nová EMU, maximální využití Internetu, najdete ji na adrese www.iEMU.cz, je možno se zaregistrovat a vyzkoušet V roce 2011 navázána spolupráce s firmou KS - program, spol. s r.o., s cílem nabídnout jejím uživatelům EMU jako zdroj informací

Práce s EMU / úvodní stránka Záhlaví Hlavní menu Levý panel Pravý panel Zápatí

Práce s EMU / práce s publikací Stromový obsah „Cesta“ Záhlaví publikace Přepínač stránek Hypertextový odkazy Poznámky / záložky

Práce s EMU / právní předpisy Stromový obsah se seznamem PP Předpisy vybraného druhu

Práce s EMU / detail právního předpisu Stromový obsah Profil změny Historická znění Aktuální obsah Číslo PP Název PP Atributy PP Poznámky pod čarou

Práce s EMU / rejstřík klíčových slov Seznam klíčových slov Relevantní odkazy Specifikace pojmu

Práce s EMU / hledání (fulltext) Hledaný text Nastavení Výsledek

Práce s EMU / záložky a poznámky Seznam záložek Práce se záložkou

Ukázka EMU na „živo“? Vaše dotazy prosím?

Děkujeme za pozornost. Jiří Skopal, Petra Knapová TREXIMA, spol. s r.o. tř. T. Bati 299, 764 21 Zlín-Louky Tel.. +420 577 601 624, Fax: +420 257 220 975 Mobil: +420 602 716 857, E-mail: skopalj@trexima.cz