Olomouc.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Prvouka, přírodověda Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_06_01.
Advertisements

NÁVŠTĚVA JIŽNÍ MORAVY 7. BŘEZNA 2012 ÚVOD Návštěvu JIŽNÍ MORAVY- obcí kde se pěstuje a vyrábí víno jsme provedli Navštívili jsme obce Vrbice.
a zlatě korunovaná orlice se zlatou zbrojí
Sídla v ČR Slepé mapy sídel jsou k dispozici ZDE..
Naše obec Nový Oldřichov Mistrovice. Obecní úřad.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/ -jeden.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích - / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/
Ž A M B E R K ŽAMBERK LEŽÍ NA VÝCHODĚ ČECH V PARDUBICKÉM KRAJI MĚSTO JE ROZPROSTŘENO V ÚDOLÍ KOLEM ŘEKY DIVOKÉ ORLICE A NACHÁZÍME JEJ I NA OKOLNÍCH KOPCÍCH.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Zde se naučíme jak měnit pozadí snímků 1/ U jednotlivého snímku zvlášť 2/ U všech snímků zaráz.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Český Krumlov PAMÁTKY UNESCO v ČR neporušena další výstavbou
Město a příměstské oblasti Obec, kde žiji. Město Většina obyvatel žije ve městech a v příměstských oblastech. Na předměstích byla postavena velká sídliště.
FORMÁT PÍSMA V MS Word 2010.
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Přírodní vědy moderně a interaktivně ©Gymnázium Hranice, Zborovská 293 MĚSTO HRANICE z pohledu geografie obyvatelstva (praktické cvičení)
Dohoda mezi Severočeskými doly a.s. Chomutov
SPOLEČNOST VRCHOLNÉHO A RANÉHO STŘEDOVĚKU
Praha matka měst.
Návštěva Bratislavy Listopad 2013 … Bratislava je hlavní město Slovenské republiky, kde má sídlo prezident v Grasalkovičovom paláci na Hodžově náměstí.
Úvod Kroměříž je okresní město ve Zlínském kraji. Leží na řece Moravě. V městě žije tisíc obyvatel. V roce 1997 byla Kroměříž vyhlášena nejkrásnějším.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_577_VyOv6 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Výchova k občanství.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Kultura a historie obce 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech Regionální dějepisně zeměpisný katalog Třeboňska Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 Zpracováno.
Obec II. obecní zřízení Petr Machala.
1/ Na liště Prezentace Zvolím nastavit prezentaci. 2/ Zvolím Typ prezentace 3/ Napíši, které chci zobrazit snímky 4/ Zvolím předvádění s animací nebo.
2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko Procvičování prezentace 1. Klepnutím a přepisem vložte libovolný nadpis.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Investice do rozvoje vzdělávání Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Plzen.
SÍDELNÍ STRUKTURA ČESKÁ REPUBLIKA.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Kladrubske.namesti.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.06 Téma: PowerPoint.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.02 Téma: PowerPoint.
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
PowerPoint Moje bydliště 1. Snímek : Moje bydliště + autor
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.03 Téma: PowerPoint.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Animace Příběh vítězství Strom života
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_32_INOVACE_62_15 Název materiáluSídla ČR.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_058.ICT.13 Automatická prezentace.
Rozložení – úvodní snímek Pozadí – šedé. Vložte vlastní pozadí Obrázek můžete stáhnout z internetu.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.4 Obec Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo projektu:
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 19– AUTOMATICKÝ CHOD PREZENTACE. Název školy:
Občanská výchova – 6. ročník, Obec, kraj
MS PowerPoint Seznámení programem..
Můj domov, má vlast Obec.
PowerPoint – animace VY_32_inovace_01_infpoweranimace_07
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
Malé město, má asi obyvatel.
Setkání seniorů Louny 9. a 10. října 2010
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Šárka Petříková Číslo
PowerPoint.
Domov - Obce.
Město a příměstské oblasti
POZOR Tento formát (velikost) ppt je nezbytné dodržet vzhledem k nestandardnímu formátu obrazovky plazmy ve vestibulu. Obsahově a graficky si PPT přizpůsobte.
Soňa Maruničová Říjen ročník
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 15– EFEKTY V PREZENTACI. Název školy:
AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_14 Domov, vlast
Nesovice Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Vkládání obrázku do obrázku
Důležitá místa Bc. Cuperová našeho města – Karviná 2 – soud 3 - úřad
Transkript prezentace:

Olomouc

Olomouc - historie Zde napiš něco z historie Olomouce (založení, vývoj atd.)

Olomouc – základní údaje Zde napište základní údaje o Olomouci (počet obyvatel, znak, primátor)

Olomouc zde vložte fotografie z Olomouce (Dóm, radnice, svatý kopeček….)

Olomouc Zde vložte další fotografie z Olomouce (kašny, kostely…)

Rodné město – obec/vesnice Zde napiš něco z historie své rodné obce Olomoučáci si vyberou jinou blízkou obec

Rodné město – obec/vesnice Zde napiš základní údaje z rodného města – obce/vesnice

Rodné město – obec/vesnice Zde vložte fotografie z rodné obce

Závěrečné úkoly Jako poslední snímek vlož závěrečnou fotografii s loučením Do úvodního snímku vlož znak Olomouce Nastav pozadí snímku Zvol přechody mezi snímky Zvol promítání automatické – nastavit v časování – po 5 vteřinách u všech snímků Ulož na W: