Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

POZOR Tento formát (velikost) ppt je nezbytné dodržet vzhledem k nestandardnímu formátu obrazovky plazmy ve vestibulu. Obsahově a graficky si PPT přizpůsobte.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "POZOR Tento formát (velikost) ppt je nezbytné dodržet vzhledem k nestandardnímu formátu obrazovky plazmy ve vestibulu. Obsahově a graficky si PPT přizpůsobte."— Transkript prezentace:

1 POZOR Tento formát (velikost) ppt je nezbytné dodržet vzhledem k nestandardnímu formátu obrazovky plazmy ve vestibulu. Obsahově a graficky si PPT přizpůsobte prezentovanému tématu. Na pozadí je možné dodat fotografie, animace a další možnosti PowerPointu. ALE, vzhledem k citlivosti obrazovky plazmy, kde při delším vysílání dochází k vypalování obrazovky, je nezbytné, aby pozadí bylo buď celoplošné (rozdíly vypálení nevznikají), nebo naopak aby se pomocí animací dosáhlo pohybu tak, aby se nápisy a linie trvale do plazmy nevypálily Je také nutné nastavit prezentaci buď jen časování jednotlivých snímků, nebo můžete použít animace, nikdo nebude jednotlivé snímky ručně posouvat HOTOVOU PREZENTACI POSÍLEJTE NA a nezapomeňte uvést termín prezentace (den, od kdy do kdy)

2

3

4

5


Stáhnout ppt "POZOR Tento formát (velikost) ppt je nezbytné dodržet vzhledem k nestandardnímu formátu obrazovky plazmy ve vestibulu. Obsahově a graficky si PPT přizpůsobte."

Podobné prezentace


Reklamy Google