cestovné tuzemské cestovné zahraniční

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, financování, vykazování činnosti Jana Moravcová
Advertisements

Co je nutné zařídit v hostitelské instituci v souvislosti s přijetím zahraničního výzkumného pracovníka, který bude zaměstnán na řešení projektu VaVaI.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR InoBio – CZ.1.07/2.2.00/ "InoBio - Inovace biologických a lesnických.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola
Materiálové náklady, služby – objednávkový systém Hlásková A.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Ing. Soňa Šestáková Název materiálu: Základní účtování mezd Označení materiálu:
Způsobilé výdaje projektů
Sociální pojištění Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
CZECH SALES ACADEMY Trutnov – střední odborná škola s.r.o. EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_01_12 Zpracovala:Mgr. Petra Velebová Datum:1.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Zpracoval: Ing. Jiří Stonawský
Management cestovního ruchu
PŘÍLOHY MONITOTROVACÍ ZPRÁVY Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Monitorovací zpráva a finanční prostředky Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“ Projekt je spolufinancován z prostředků z.
Automobil a daň z mezd Poskytne-li zaměstnavatel zaměstnanci bezplatně firemní motorové vozidlo k používání pro služební i soukromé účely, považuje se.
Cestovní náhrady podnikatelů
DPFO: ZČ+FP a zálohy na daň Příjmy z pracovněprávního, členského nebo služebního poměru.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO KRAJE místo konání:KULK Liberec datum konání:
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Phare 2003 RLZ Financování květen 2005 regionální informativní semináře.
Daňová soustava Prof. Ing. Václav Vybíhal, CSc.. Téma : Majetkové daně (II) – Daň silniční 1.Poplatník daně. 2.Předmět daně. 3.Základ daně. 4.Sazby daně.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_245.
Školení příjemců Phare 2003 RLZ Finanční zprávy Ing. Kateřina Auerveková NVF Praha.
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 5. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část finanční Praha, 15. března 2006 Ing. Kateřina Auerveková
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica, Elektronické schvalování v praxi Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum:
Daňový systém Prof. Ing. Václav Vybíhal, CSc.. Téma : Majetkové daně (II) – Daň silniční 1.Poplatník daně. 2.Předmět daně. 3.Základ daně. 4.Sazby daně.
Silniční daň zákon 16/1993 Sb. Předmět daně – silniční motorová vozidla a jejich přípojná vozidla, která jsou: registrovaná a používaná v ČR; používána.
Právnické výpočty Adam Ptašnik 2006
OSVČ – zdravotní pojištění 2014
Pracovní cesty a cestovní náhrady
RKC Regionální konzultační centra Vykazování nákladů Romana Žáková.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Zdeňka Bitterová Název materiálu:
Cestovní náhrady kapitola rozpočtu 2 Jiří Haken 1.
ERASMUS+ Porada s fakultami - mobilita zaměstnanců Vysoké učení technické v Brně,
PROVÁDĚNÉ KONTROLY PLNĚNÍ PODMÍNEK ROZHODNUTÍ Úřad vlády České republiky Odbor právní a kontrolní.
Seminář pro příjemce finanční podpory z OP VK Způsobilé a nezpůsobilé výdaje Jihomoravský kraj Oddělení evropských dotací Březen 2009.
Přímá podpora kapitola rozpočtu 7 Denisa Kolouchová 1.
Způsob financování sociálních služeb v rámci projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Ing. Pavel Poles Odbor strategického rozvoje kraje.
SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE – DOTAČNÍ PROGRAM „PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V RÁMCI INDIVIDUÁLNÍHO PROJEKTU PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PLZEŇSKÉM KRAJI “
Alena Zítková INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Globální granty kraje Vysočina jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Z Á K O N, kterým se upravují některé otázky související s poskytováním plnění spojených s užíváním bytů nebytových prostor v domě s byty, (sněmovní tisk.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Administrace projektu (finanční část) Pracovní workshop pro příjemce – 2. výzva PO 1, 2. GG
Povinnosti obcí v oblasti požární ochrany Z pohledu IZS a jednotky PO.
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
Služební cesta Účast na konferencích. Směrnice kvestora 2/2012 na internetových stránkách univerzity (formuláře jsou přílohou směrnice) Formuláře:  Nepojmenovaná.
R OZPOČET K APITOLA 7 – P ŘÍMÁ PODPORA Ing. Jana Švarzbergerová Ing. Tereza Modráková , FSS MU 1 Přímá podpora - kapitola 7.
Cestovní náklady podnikatele. Paušální cestovní výdaje  Podnikatel si může do nákladů započítat paušální odpočet 5000 Kč/měs. na jedno firemní vozidlo.
Téma 3: Náhrady a pojištění. 3.1 Náhrady výdajů poskytovaných zaměstnancům  Zákoník práce § 151 až 190  2 typy: - cestovní náhrady, - náhrady za opotřebení.
Silniční daň zákon 16/1993 Sb. Předmět daně: Silniční motorová vozidla a jejich přípojná vozidla, která jsou: registrovaná a používaná v ČR; používána.
Zásady MA21 a Zdraví 21 Jana Böhmová Zásady MA21 a Zdraví 21 Zásady Zastupitelstva Kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování.
Math Exercises for You (Math4U)
Téma 3: Náhrady výdajů a zdravotní pojištění
Tel , Problematika zaměstnávání zahraničních pracovníků z pohledu inspektorátu práce Mgr. Dagmar Lahresová.
Pracovní právo pro veřejnou správu
Mobilita studentů mimo program Erasmus+ financovaná z příspěvku MŠMT)
Téma 3: Náhrady a zdravotní pojištění
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Písemnosti při organizaci a řízení podniku III
Silniční daň Problematika silniční daně je upravena samostatným zákonem č. 16/1993 Sb., o dani silniční, Silniční daň se týká výhradně silničních motorových.
Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie
Účtování se zaměstnanci - účtová třída 3 účtová skupina 33
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Cestovní náklady podnikatele
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
Cestovní náklady podnikatele a zaměstnance
PROVÁDĚNÉ KONTROLY PLNĚNÍ PODMÍNEK ROZHODNUTÍ
Transkript prezentace:

cestovné tuzemské cestovné zahraniční CESTOVNÍ NÁHRADY cestovné tuzemské cestovné zahraniční

Zákon č. 119/1992 Sb., o cestovních náhradách Účel zákona - zaměstnanec v pracovním poměru - zaměstnance činný na základě dohody o pracích konaných mimo pracovní poměr……

Vymezení pojmů - pracovní cesta….. - zahraniční pracovní cesta….. - pravidelné pracoviště……

Náhrady při pracovní cestě - jízdní výdaje - výdaje za ubytování - stravné - prokázané nutné vedlejší výdaje - použití silničních motorových vozidel Výši sazeb stravného, výši sazeb za použití vozidla atd. stanoví MPSV, vždy od počátku kalendářního roku

Opatření děkana ZSF JU č. 18/2005, kterým se řídí oběh dokladů

CESTOVNÉ TUZEMSKÉ - povolení (před cestou) - stvrzení podpisem po cestě - použití soukromého vozidla ke služebním účelům (povoluje pouze děkan fakulty) - záloha na tuzemské cestovné (schvaluje individuálně tajemník fakulty) - zúčtování v souladu se zákonem 119/1992 Sb. O cestovních náhradách v návaznosti na vnitřní předpisy JU - předložení vyúčtování pracovní cesty na EO nejpozději do 10-ti pracovních dnů po ukončení cesty

CESTOVNÉ ZAHRANIČNÍ Před výjezdem: - povolení (uděluje děkan fakulty) – použití formuláře - zahraniční cesta musí být v souladu s plánem zahraničních služebních cest - záloha na zahraniční cestu (zpracovává zahraniční oddělení dle podkladů ke kalkulaci nákladů, vyplácí EO) Po příjezdu: - doplnění veškerých údajů na formuláři v souladu s realizací zahraniční cesty - doložit veškeré doklady související s zahraniční cestou - předložení vyúčtování zahraniční cesty na EO nejpozději do 10-ti pracovních dnů po ukončení cesty