Jan Zrůbecký 1IT 7.10.2008. NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly:2001- 02,2005-2006 a 2006-2007  Již od roku 1951nechybí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TJ SOKOL LIPENCE 2013 v obrazech
Advertisements

MISTROVSTVÍ SVĚTA VE VESLOVÁNÍ – 2. 9
SPEED DOWN Mladá Boleslav
KOMBINACE BEZ OPAKOVÁNÍ
10. ročník fotbalového turnaje azylových domů v malé kopané.
MILČOVO KOLEČKO 2013 Amatérský závod k uctění památky bosonožského profesionálního cyklistického závodníka Miloše Hrazdíry, jehož spoluorganizátorem byl.
Š ternberk BRANKÁŘ – 15 – ULMON LIBOR C – 10 – NOVÁK JINDŘICH - 2 – MAZAL JAKUB - 2 – MAZAL JAKUB CHARVÁT VÍT CHARVÁT VÍT - 13 – NEUMAN.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
SEZÓNA 2012/2013. TRÉNINKOVÉ JEDNOTKY  POČET TJ: 109  V MINUTÁCH: 8175  V HODINÁCH: 136,25  V DNECH: 5,67.
HC EATON PARDUBICE Hokejový klub.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!. Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…
Kladno Tým Realizační tým Jména hráčů Zuzana Škrhová Jindřich Licek
Okresní svaz hokejbalu Teplice
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
VELKÁ PARDUBICKÁ Jan Freudl Konec Menu
Ac Sparta Praha Klub založen 16. listopadu 1893
LEGENDY REPREZENTACE JKA ČR
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
Tj Sokol Cítov – přípravka 2013
Doškolení UEFA profilicence a UEFA A-licence – Olomouc/Praha Jakub Dovalil.
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
19. ROČNÍK ČERVENCE 2010 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ NA MORAVĚ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO.
* Instalace Instalace * Spustit * Bonus * Zavřít Zavřít.
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
CHELSEA Chelsea je anglický fotbalový klub v Londýně.
Ivo viktor. Kdo to je? (* 21. května 1942, Křelov) je bývalý československý fotbalista, dnes již legendární československý fotbalový brankář a současnýtrenér.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Florbal.
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
XXVII. Silvestrovské derby
* 30. června 1981 – Jablonec nad Nisou je česká oštěpařka, světová rekordmanka, olympijská vítězka a držitelka světového rekordu v hodu oštěpem (výkon.
Nejznámější klub ve Španělsku!
FINÁLE TŘÍDY
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Zde se dozvíte super věci o Slavii
Alexander Ovechkin Navrátil Filip 8.A.
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
Petr Čech.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
Florbal Patrik Převrátil.
NEW JERSEY DEVILS. PŘEHLED Základní informace Základní informace Historie Historie Fotogalerie Fotogalerie Sestava Sestava Statistiky Statistiky Rekordy.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Sady 5. května Plzeň
Zlatá koruna Královéhradeckého kraje 2016 Ocenění.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.
KOMBINACE BEZ OPAKOVÁNÍ
České hokejové zlato v Naganu 1998
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
Hokej Patrik Bařica 5.B.
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
AFK SLIVENEC „A“ TEAM
Transkript prezentace:

Jan Zrůbecký 1IT

NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí v nejvyšší české hokejové lize

O SPARTĚ  Sparta je 2. nejúspěšnější hokejový klub v EXTRALIZE  Inspirace v antické Spartě

Z HISTORIE KLUBU: -Sparta má celkem 8 titulů mistra republiky -v roce 1964 vyhrála prestižní turnaj Sprengler Cup -v roce 2000 vybojovala v Evropské lize druhé místo

SOUČASNÝ STAV KLUBU  Od rozpadu Československa každoroční účasník play-off  Své domácí utkání sehrávají v Tesla Aréně v Holešovicích, kde propagují krásný hokej

O TESLA Aréně míst pro diváky -multifunkční hala využitelná nejen k hokeji….. -je zastaralá, ale Sparta investuje do zlepšování každý rok nemalé částky…

Jiří Holeček Narozen: Post:brankář Osobní rekord:194 minut bez inkasovaného gólu Nyní podniká a trénuje mladé brankářské hvězdy(např. Tomáše Dubu)

Karel Gut Narozen: Post:obránce Počet vstřelených gólů:86 Zúčastnil se 9 světových šampionátů a 3 olympiád Do roku 2004 byl předsedou českého hokejového svazu

František Tikal Narozen:18.7:1933 Post:obránce Sehrál asi 370 utkání a nastřílel 80 gólů V roce 2004 uvede do síně slávy IIHF Zemřel letos 10.8

Jan Gusta Havel Narozen: Post: útočník Za 13 sezón nastřílel 282 gólů Velmi agresivní a útočný hráč

Jiří Hrdina Narozen: Post:útočník 5 násobný vítěz Stanley- cupu v dresu Pittsburghských tučňáků Ve Spartě strávil 6 sezón a 1x ji dovedl k titulu Nyní trénuje mladé útočníky

Vladimír Zábrodský Narozen: Post: útočník Během 9 sezón nastřílel 227 gólů!!! V roce 1965 emigroval kvůli socialismu do Švédska Roku 1997 zařazen do síně slávy IIHF

Tomáš Duba Narozen: Post: Brankář V sezóně 2006/2007 vychytal Spartě mistrovský titul V polovině června se oženil s dlouholetou přítelkyní Hannah

František Ptáček Narozen: Post: obránce Má na kontě 3 tituly za Spartu Je velký milovník motocyklů

Jan Hanzlík Narozen: Post: obránce Má pověst zlého muže a obránce jak z oceli Působí v současné době také jako trenér dorostu Sparty

Petr Ton Narozen: Post: útočník Za tři sezóny dokázal nastřílet 86 branek a sesbírat 150 kanadských bodů. Ve volném čase se věnuje investicím na burze.

David Výborný Narozen: Post: útočník Od roku 1996 nevynechal žádné MS Po 10 letech v NHL se letos vrátil do Sparty

Tomáš Netík Narozen: Post: útočník Sparťanský „srdcař“, který od začátku neupustil svůj klub Syn legendárního sparťana Tomáše Netíka staršího

Realizační tým: Hlavní trenér: František Výborný Asistent trenéra: Marián Jelínek

Dnes DERBY!!! HC Sparta Praha x HC Slavia Praha