Vytvořil : Ivan Kutsyn Můj Oblíbený fotbalový klub.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší.
Advertisements

SPORT – Spišská Nová Ves
10. ročník fotbalového turnaje azylových domů v malé kopané.
Přišel čas napsat poslední kapitolu, odehrát poslední mistrovský duel. Přišel čas napsat poslední kapitolu, odehrát poslední mistrovský duel.
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Fotbal Kopaná Fočus.
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
HC EATON PARDUBICE Hokejový klub.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
KOPANÁ 4.
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
Vítej ve hře Svět Fotbalového Manažera Start Nápověda Autoři Konec.
Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti Český jazyk 3.třída Kopaná-práce s textem.
MĚLNICKÁ KLIČKA 2010 fotbalový turnaj žákyň G15 a G13
LET EXISTENCE.  Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Fc Chelsea Tento tým vznikl, proto aby dobyl Ligu Mistrů
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
KOMISE MLÁDEŽE A ROZVOJE ČBA ROZVOJ Pavel Chadim, místopředseda ČBA rozvoj mládeže.
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
VELKÁ PARDUBICKÁ Jan Freudl Konec Menu
Ac Sparta Praha Klub založen 16. listopadu 1893
Kultura a sport v Kanadě
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
SPORTOVEC ROKU 2012 MĚSTA MORAVSKÁ TŘEBOVÁ. 17. ročník Sportovce roku Cíl: ocenit nejúspěšnější sportovce a mimořádné sportovní výkony Poprvé se tak stalo.
Fotbal HokejTenisOblíbené Novinky Aktuální výsledky Administrace – Češi vyhráli Davisův pohár V rozhodujícím pátém zápase finále Davisova poháru.
CHELSEA Chelsea je anglický fotbalový klub v Londýně.
Poznámky pro výuku Předmět: Tělesná výchova Autor: Kováříková Lenka
John Terry Celé jméno:John George Terry Přezdívka: JT Datum narození:7. prosince 1980 Místo narození:Barking, Londýn, Anglie Výška:187 cm Váha:90 kg Pozice:Obránce.
Porto a portské víno Vítězslav Traurig. Základní informace o městě Druhé největší portugalské město obyvatel Turisticky nejnavštěvovanější v.
Ivo viktor. Kdo to je? (* 21. května 1942, Křelov) je bývalý československý fotbalista, dnes již legendární československý fotbalový brankář a současnýtrenér.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Francesc Fabregas Robin Vocel 8.A.
SK ŽEBĚTÍN Sportovní fotbalový klub založeno 1940
Je kolektivní halový sport…
Sportovní vyžití v Karviné
Liverpool.
XXVII. Silvestrovské derby
Play-off 2007/2008. Všemi podceňovaný tým ASH Řetenice 1989 se v sezóně 2007/08 probojoval - a to velmi snadno (!!!) - do závěrečných bojů play-off teplické.
Nabídka reklamních ploch
Fotbal.
Nejznámější klub ve Španělsku!
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Zde se dozvíte super věci o Slavii
HÁZENÁ 2.
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
Petr Čech.
Jaroslav Plašil Jaroslav Plašil (* 5. ledna 1982, Opočno) je český fotbalový záložník. Profesionální kariéru začal v SK Hradec Králové, ale již v roce.
NEW JERSEY DEVILS. PŘEHLED Základní informace Základní informace Historie Historie Fotogalerie Fotogalerie Sestava Sestava Statistiky Statistiky Rekordy.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
VOLEJBAL 1.
HC LUBENEC 2013/2014 Vedoucí týmu: P.Strunz.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
PARALELNÍ SLALOM. Paralelní slalom Jedná se o závod dvojic Závod má dvě tratě – modrou a červenou Obě tratě jsou postaveny identicky Závod je vždy vypsán.
BK Kondoři Liberec.
Číslovky s obrázky I Autor obrázků © Tomasz Nogol souhlasí s jejich zveřejněním na Metodickém portálu. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Nejprestižnější soutěž Liga Mistrů Hrají ji jen nejlepší týmy z celé Evropy.
E-R diagram Entity – Relation diagram, diagram entit a vztahů mezi nimi Entity – objekty, které chci v databázi popisovat, mohou nabývat různých hodnot,
Máte se na co těšit.. Moje první prezentace
LIGA ŠKOL Hala Dukla.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Slavní fotbalisti.
Transkript prezentace:

Vytvořil : Ivan Kutsyn Můj Oblíbený fotbalový klub

L IVERPOOL FC Liverpool F.C. je anglický fotbalový klub z Liverpoolu hrající Premier League.

 Je to historicky v ů bec nejúsp ě šn ě jší anglický klub.  Vyhrál 18× domácí ligu naposledy v sezón ě 1989/90 a 5× zvít ě zil v Evropských pohárech (PMEZ a Liga mistr ů UEFA), naposledy v sezón ě 2004/05.

Liverpool FC Nyní hraje na stadionu Anfield Road, jenž pojme diváků, ale v současnosti je již vyřízeno povolení ke stavbě nového stadionu s pracovním názvem New Anfield. Ten vyroste ve Stanley Parku a měl by mít kapacitu okolo diváků s možností rozšíření o dalších diváků

Anfield Road

Klub od svého vzniku hraje domácí zápasy na stadionu Anfield Road. Stadion byl postaven v roce 1884 v oblasti Stanley Parku, kdy na něm začal hrát svoje zápasy Everton FC. V roce 1892, po rozepři s majitelem stadionu Johnem Houldingem, Everton FC odchází do Goodison Parku a John Houlding zakládá nový klub jménem Liverpool FC, který je na Anfield Road domácím týmem.

You'll Never Walk Alone Hymnou klubu je píseň You'll Never Walk Alone. Ta se zpívá téměř na každém domácím (a často i venkovním) utkání, ve kterém liverpoolské mužstvo vyhraje, nebo pokud jde o silnější mužstvo, remizuje.

Liverpool FC  Týmová Fotografie 2009/2010

 Nejůspěšnější Liverpoolší Manažeři:  Rafael Benítez 2004-?  Gérard Houllier  Bill Shankly  Bob Paisley

L IVERPOOL FC Konec